Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynitta32 wrote:mozecie zerknac na moj wykres?
JUz 2 raz OvuF przesunal mi owulacje. Najpierw zaznaczyl 16dc, potem 17dc a dzis 18dc. Co lepsze wczoraj mnialam silny i trwajacy do godz bol prawego jajnika. Nawet zastanawiam sie czy to nie owulka. Ale tempka mowi ze nie. Moim zdaniem owu byla 17dc. okolo 19 godz 17dc czulam bol porawego jajnika. Przyjelam to za owulke.A jak jest u Was? Czy zauwazacie u siebie bol owulacyjny? mam z tym trudnosci a moze nawet nie czuje bolu owu
Ja bym stawiała bardziej 18dc u Ciebie. Ja czuje bol owulacyjny, choc nigdy na monitorinu nie byłam, więc to moje subiektywne odczucie. A było kiedy trzeba?nitta32 lubi tę wiadomość
-
sandri_1 wrote:Dziękuję wam wszystkim bardzo bardzo bardzo! Za to ze jesteście i za wsparcie! Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. Jutro zrobie TSH i bete. Zastanawiam sie czy nie zrobic prolaktyny? Bo w koncu zaszlam na castagnusie.....
SUPER! -
nick nieaktualnyjak masz kontakt z ginem meilowy badz telefoniczny to bym w ten sposob sie z nim skontakowala jak bedziesz miala wynik bety i proggesteronu i on Ci powie kiedy masz sie pokazac. na usg i tak narazie nic nie zobaczysz. tylko sie bedziesz stresowac ze nic tam nie ma.
a mezowi tez bym po becie powiedziala jesli bym wytrzymala to bym tak wolala -
nick nieaktualnySandri myślę, że skoro piszesz, że jesteś roztrzesiona to mąż się domyśli, że coś jest na rzeczy Ja bym na Twoim miejscu powiedziała, to wspaniała wiadomość! Moj gin mowil, że na wizyte mam przyjsc w 5-6 tygodniu od zatrzymania miesiaczki, wiec spokojnie pod koniec przyszłego tygodnia możesz iść. A kiedy miałaś dostać @?
-
nick nieaktualnyroslinka wrote:Sandri myślę, że skoro piszesz, że jesteś roztrzesiona to mąż się domyśli, że coś jest na rzeczy Ja bym na Twoim miejscu powiedziała, to wspaniała wiadomość! Moj gin mowil, że na wizyte mam przyjsc w 5-6 tygodniu od zatrzymania miesiaczki, wiec spokojnie pod koniec przyszłego tygodnia możesz iść. A kiedy miałaś dostać @?
to duzo zalezy od wyniku progesteronu. jesli odpukac bedzie niski powinna pojsc do gina po luteine. tak ja pisalam ze ja bym sie mailowo badz telefonicznie z ginem skontaktowala i on sam powie kiedy powinna przyjsc. przynajmniej ja mam taka mozliwosc prez meila co jest sporym ulatwieniem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Nie wiem kiedy mialam dostać @ bo mam nieregularne, ale mysle ze chyba jutro bo mialam dosc szybko owulke a dziś 29dc... Jeszcze sobie wczoraj kieliszka nalewki czosnkowej wypiłam na spirytusie.... Bo czulam ze mnie rozbiera. Geniusz jestem
dziecko jest chronione!! tak zaraz nic sie jemu nie stanie!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroslinka wrote:Madziulla pewnie masz rację, jeśli są jakieś choroby to lepiej jak najwcześniej skontaktować się z ginem.
nie ma co przeginac w zadna srone. lecenie odrazu jutro do gina a tym bardziej na usg jest bez sensu bo nic tam nie zobaczy a to tylko stres dodatkowy ale tez gin nie moze dopiero w 6 czy 7 tyg sie dowiedziec o ciazy. Sandri zrobi jutro badania zobaczymy jaka beta a co najwazniejsze jaki progesteron bo od niego duzo zalezy. ale ja jakos dziwnie spokojna jesem innej opcji nie ma musi byc dobrze -
nick nieaktualny