Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Dziewczyny jak my teraz tak panikujemy to co dopiero będzie w ciąży:D
U mnie dalej biały śluz na zmianę z przezroczystym, ani śladu zabarwienia jak w poprzednich 5 dniach. czasami jest roziągliwy, czasami nie.
Cieszy mnie to!
Dobuska to samo wczoraj maz mi powiedzial hehe.
Teraz panikujemy, a potem to ja juz nie wiem co bedzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Please trzymajcie za mnie kciuki za 40min mam lekarza!
Mam nadzieje ze ma same dobre wiesci... <jak ja sie boje >Olciuska lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
sandri, moje gratulacje!! Wcale krecha nie jest jasna !! Dawaj wiruski!!
Ja tam poleciałam do gina w 4 tyg Zobaczyłam pęcherzyk dobrze umiejscowiony w macicy i byłam mega happy Potem poszłam 7t6d na serducho
I opanuj tyłek Nic dziecku nie będzie, ono jest chronione.
Marmurkowa, co się dzieje??
MavisDracula, dopisane Kp jeszcze?
Ja tam poleciałam do gina w 4 tyg Zobaczyłam pęcherzyk dobrze umiejscowiony w macicy i byłam mega happy Potem poszłam 7t6d na serducho
Olciuska, kciukiAJA_S lubi tę wiadomość
-
PMS pełną parą. Miałam właśnie 40 minutowy wybuch płaczu pod tytułem "moje życie jest do dupy i wszystko jest nie tak".
mam coś takiego zawsze dzień przed okresem. albo płaczę, albo chodzę i się wydzieram bo kubek krzywo stoi.Kicirożek lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:PMS pełną parą. Miałam właśnie 40 minutowy wybuch płaczu pod tytułem "moje życie jest do dupy i wszystko jest nie tak".
mam coś takiego zawsze dzień przed okresem. albo płaczę, albo chodzę i się wydzieram bo kubek krzywo stoi.
A tam gadasz! To też może być fasolcia17.11.17-poronienie całkowite -
Dziewczyny ale jaja. Zrobiłam dziś progesteron raz jeszcze, żeby potwierdzić moje przypuszczenia a tu niespodzianka. Progesteron 29,5 ng/ml. Ale nie wiem co z moim wykresem bo temperatura niska. Już nic z tego nie rozumiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 18:46
-
dobuska wrote:Olciuska czekamy na wieści!
Najmlodsza mi się wydaje, że Ty też nas zaatakujesz dwoma kreskami:D
Nie pojechałam na siłownię, koleżanka mnie wystawiła i nie miałam ochoty, teraz nie ma godziny 19, a ja przysypiam...meża nie ma w domu i jakoś mi smutniasto... coś mam przeczucie, że znowu się nakręciłam, a @ przyjdzie.
Dzisiaj 34 dc, od kilku lat mój cykl nie trwał dłużej niż 35 dni... czyli jutro godzina 0.
To razem mamy godzinę zero. Ja od stycznia miałam cykl max 35 dni.. Jutro 36 dzień cyklu..02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Paula_29 wrote:Dziewczyny ale jaja. Zrobiłam dziś progesteron raz jeszcze, żeby potwierdzić moje przypuszczenia a tu niespodzianka. Progesteron 29,5 ng/ml. Ale nie wiem co z moim wykresem bo temperatura niska. Już nic z tego nie rozumiem
Wow, świetny wynik Marzę o takim. Tempka niby nisko, ale ważne, że ponad linią podstawową i trochę dziś odbiła. Może jutro poszybuje w górę. Taki progesteron daje nadzieję
A mój wynik trochę mnie ostudził z marzeniami, ale jeszcze trochę wierzę, że może... W ostatnim cyklu był 11ng/ml.
Dobruska, Najmłodsza, myślę, że jutro obie będziecie świrować z radości Mam taką nadzieję.
Olciuska, jakie wieści z wizyty?
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Olciuska wrote:Please trzymajcie za mnie kciuki za 40min mam lekarza!
Mam nadzieje ze ma same dobre wiesci... <jak ja sie boje >
I jak u lekarza?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Emerald tak sobie myślę, że może za wcześnie robisz. Ja byłam przekonana, że robię 7dpo ale może tak nie było. Może owu była później niż miałam objawy i ovufriend wyznaczył.
Poza tym sama wiesz, że progesteron jest wydzielany pulsacyjnie. Może akurat w sobotę trafiłam na najniższy a dziś na najwyższy poziom. Może u Ciebie też akurat trafiło na niższy:) -
Sandri, ogromne gratulacje!!! fasoooolinka
Kciuki trzymam za wizytujące
Madziulla, jak miło że pytasz ja tak z doskoku... u mnie wszystko w porządku trochę brudzę ale to już nie jest nawet brązowe plamienie tylko takie beżowe brudzenie. czujemy się dobrze
za jakieś 1,5 tyg pójdę chyba na USG
Madziulla, dobuska lubią tę wiadomość