Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLilianap wrote:U mnie 14 dpo i biel na teście ;/ a @ sie ze mną bawi. Dostaje bólu brzucha lece do łazienki i nic, ból za jakiś czas mija. I tak od 3 dni.
Zaczęłam podejrzewać u siebie endometrioze
na jakiej podstawie podejrzewasz u siebie endometrioze? -
sandri_1 wrote:Dzieki dziewczyny! Powiedzialam mojemu M. Jest w szoku. Ale jesteśmy spokojni. Czekamy na jutrzejsze badanie. Mam nadzieje ze potwierdzi ciążę.
ojej, jak ja bym chciała kupić w środę małe buciki i wręczyć mojemu D. wieczorem po powrocie z delegacji !
karolka22 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Paula_29 wrote:Emerald trzymam kciuki żeby rósł
Gosssiagabrysiowa 11 dpo to jeszcze wcześnie. Może jednak @ nie przyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 21:22
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:na jakiej podstawie podejrzewasz u siebie endometrioze?
Mam niewyjaśnione plamienia. Zaczynają się kilka dni po owu i tak aż do @. Raz brunatne raz krwiste. I przy tym często napięte czasem bolące podbrzusze. Mam je od ponad 2 lat i tyle też nie mogę zajść w ciążę. Do tego moje miesiączki są strasznie bolesne.Nasz cud ❤ Lilianna
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Dziewczyny dlatego ja się tym progesteronem nie sugeruje ale cieszę się bardzo, że jednak to nie jest 8 bo wtedy trzeba by było coś wspomagać
Olciuska jak jest prawidłowa grubość endometrium to zarodek z powodzeniem może się zagnieżdżać nie wiem czy o to Ci chodziło
Miśka a Ty tak sama z siebie miałaś to 40 czy jakoś wspomagane?Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilianap wrote:Mam niewyjaśnione plamienia. Zaczynają się kilka dni po owu i tak aż do @. Raz brunatne raz krwiste. I przy tym często napięte czasem bolące podbrzusze. Mam je od ponad 2 lat i tyle też nie mogę zajść w ciążę. Do tego moje miesiączki są strasznie bolesne.
A progesteron badasz? Może plamienia są winą niskiego, u mnie tak było.. -
nick nieaktualnyLilianap wrote:Mam niewyjaśnione plamienia. Zaczynają się kilka dni po owu i tak aż do @. Raz brunatne raz krwiste. I przy tym często napięte czasem bolące podbrzusze. Mam je od ponad 2 lat i tyle też nie mogę zajść w ciążę. Do tego moje miesiączki są strasznie bolesne.
czy mowilas o tym ginowi? zlecil Ci badanie markeru CA 125 lub tez laparoskopi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kciuki za wszystkie testując :*02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.