Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gosia262626 wrote:Dziękuję oby się udało!!!! 16 mam urodziny to był by prezent
I też testuje w ten dzień
Dzięki dziewczyny🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
[/url] -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak my teraz tak panikujemy to co dopiero będzie w ciąży:D
U mnie dalej biały śluz na zmianę z przezroczystym, ani śladu zabarwienia jak w poprzednich 5 dniach. czasami jest roziągliwy, czasami nie.
Cieszy mnie to!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 16:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaandzia wrote:pięknie ciążunia w poniedziałek!
Sandri gratulacje!!!!
u mnie czas oczekiwania na testowanie, a dziś dopiero 7dpo ;o
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Dziewczynki, staram się was czytać na bierząco, ale trochę tonę w książkach i nie do końca ogarniam :*
karolka22 bóle miesiączkowe nic nie oznaczają, dopóki małpa nie przyjdzie, a ja wierze z całego serca, że jej nie będzie !
dobuska u Ciebie niucham ciążunie. mam nadzieję, że mnie nosek nie zawiedzie ..
mamuśka2017 , Susanna jak się czujecie?
Ja chciałabym dostać już okres. Albo być po badaniu jutro.. z jednej strony cholernie się boję, z drugiej chcę wiedzieć na czym stoję, bo ta niepewność mnie od środka zjadaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 16:49
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Dziewczynki, staram się was czytać na bierząco, ale trochę tonę w książkach i nie do końca ogarniam :*
karolka22 bóle miesiączkowe nic nie oznaczają, dopóki małpa nie przyjdzie, a ja wierze z całego serca, że jej nie będzie !
dobuska u Ciebie niucham ciążunie. mam nadzieję, że mnie nosek nie zawiedzie ..
mamuśka2017 , Susanna jak się czujecie?
Ja chciałabym dostać już okres. Albo być po badaniu jutro.. z jednej strony cholernie się boję, z drugiej chcę wiedzieć na czym stoję, bo ta niepewność mnie od środka zjada
Ja się akurat czuje dobrze, rzekłabym za dobrze Chociaż dziś senny dzień...ospały bardzo -
U mnie 11dc, a test owu wskazal juz podwyzszona plodnosc (ja uzywam cyfrowych clearblue, gdzie pokazuja podwyzszona plodnosc, a potem peak).Takze, dzis bedziemy dzialac
Najmłodsza_staraczka, nitta32 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Dziewczyny, chciałabym się dopisać do wątku. Miałam testować 5 października ale wtedy dopiero miała miejsce owulacja... Także u mnie testowanie 20 października:-) 1 cykl starań. Mam już rocznego synka i bardzo chcielibyśmy rodzeństwk dla niego:-)
Klameczka, Adry, AJA_S, dobuska, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Już prawie kupiłam dzisiaj test, 8dpo... na szczęście rozum wygrał
W dodatku taka głodna dzisiaj chodze, że bym wszystko zjadła, co mi w łapki wpadnie...
Czemu to oczekiwanie tak się dłużyPCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
emerald_m wrote:Mój progesteron 7dpo 13.52ng/ml. Szału nie robi, dupy nie urywa, ciąży nie wróży
emerald_m lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
nick nieaktualnyKlameczka wrote:Już prawie kupiłam dzisiaj test, 8dpo... na szczęście rozum wygrał
W dodatku taka głodna dzisiaj chodze, że bym wszystko zjadła, co mi w łapki wpadnie...
Czemu to oczekiwanie tak się dłuży
Kochana progesteronem bym sie nie sugerowala. Najwazniejsze co mowi to to ze owulka bylaemerald_m lubi tę wiadomość