Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
mika1987 wrote:Kurcze mieszkam w czechach i biore czeski progesteron.. Teraz nie wiem jakiego typu jest:/
mika1987 lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Okropnie się boję,
tego rozczarowania się boję, kiedy już się nastawiłam.
Okropnie....
No, ale co zrobię. W urojonej ciąży być nie chcę.dobuska, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czytam Was i bardzo podziwiam - za zaangażowanie i wiedzę, jaką macie. Wiem, że to pewnie wynika z długich starań i jeśli nie uda nam się w miarę szybko zajść to też będę się rozwijać w temacie.
Ja dość mocno siedzę w tematach związanych z NPR, ale raczej objawowo, nigdy nie interesowałam się tak bardzo poziomem hormonów, tym jak można je wesprzeć itd. Najciekawsze dla mnie jest to, że jak pary odkładają dziecko to każdy dzień wydaje się "tym, w którym można zajść" i jest schiza pt. "Kochałam się z facetem w ostatni dzień miesiączki, czy jestem w ciąży?". A teraz - wychodzi na to, że są 2 może 3 dni w całym cyklu i trzeba utrafić, żeby się udało. Pokręcone to wszystko.
U mnie owulacja już wyraźnie się zbliża - coraz ciemniejsza kreska na teście i śluz mocno płodny. Będziemy działać. -
rzepakowepole wrote:Czytam Was i bardzo podziwiam - za zaangażowanie i wiedzę, jaką macie. Wiem, że to pewnie wynika z długich starań i jeśli nie uda nam się w miarę szybko zajść to też będę się rozwijać w temacie.
Ja dość mocno siedzę w tematach związanych z NPR, ale raczej objawowo, nigdy nie interesowałam się tak bardzo poziomem hormonów, tym jak można je wesprzeć itd. Najciekawsze dla mnie jest to, że jak pary odkładają dziecko to każdy dzień wydaje się "tym, w którym można zajść" i jest schiza pt. "Kochałam się z facetem w ostatni dzień miesiączki, czy jestem w ciąży?". A teraz - wychodzi na to, że są 2 może 3 dni w całym cyklu i trzeba utrafić, żeby się udało. Pokręcone to wszystko.
U mnie owulacja już wyraźnie się zbliża - coraz ciemniejsza kreska na teście i śluz mocno płodny. Będziemy działać. -
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:Czytam Was i bardzo podziwiam - za zaangażowanie i wiedzę, jaką macie. Wiem, że to pewnie wynika z długich starań i jeśli nie uda nam się w miarę szybko zajść to też będę się rozwijać w temacie.
U mnie owulacja już wyraźnie się zbliża - coraz ciemniejsza kreska na teście i śluz mocno płodny. Będziemy działać.
Hej!
Mam dokladnie takie samo zdanie!
A moj M to jest mega w szoku jak mu opowiadam co i jak, i zawsze mowi.. To czego my sie tak balismy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:Czytam Was i bardzo podziwiam - za zaangażowanie i wiedzę, jaką macie. Wiem, że to pewnie wynika z długich starań i jeśli nie uda nam się w miarę szybko zajść to też będę się rozwijać w temacie.
U mnie owulacja już wyraźnie się zbliża - coraz ciemniejsza kreska na teście i śluz mocno płodny. Będziemy działać.
U mnie też testy ładnie ciemnieją obstawiam ovu za jakieś 3 dni gdyby tak było będę jednak testować w październikuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 14:52