Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dlatego właśnie myślę, że to super ważne, żeby się uczyć jak działa organizm wcześniej niż dopiero jak ma się solidne ciśnienie na ciążę. Bo później do tego dochodzi stres i już wcale nie jest łatwo.
Na szczęście na świecie jest tyle miliardów ludzi, że myślę, że z tym poczęciem nie może być tak źle.
Abby - to pewnie będziemy testować w tym samym czasie.
Dobuska - czekam tak jak dziewczyny na dzisiejsze wieści od Ciebie.dobuska, AJA_S lubią tę wiadomość
-
kokolina wrote:Idę, dam później znać jaki wynik. Dzięki dziewczyny! Tyle wsparcia od Was dostałam! Jesteście kochane. Wam też się uda!
Mam wynik. Beta 10 dni po 27.42!!!
Madziulla, dobuska, VillemoVilo, emerald_m, Klameczka, Paula_29, cookiemonsterka, zakocona, Olciuska, kate88:), s1985, Migracja, AJA_S, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Abby, rzepakowepole my chyba w podobnym terminie. ja planuje testowac 27-28 pazdziernika
Tak, mi kalendarz podpowiada 27.10. Trochę się boję, że będąc na tym forum zacznę się za mocno nakręcać. A to przecież dopiero 1 cs. I od miesięcy powtarzam mężowi, że to nie jest tak, że się za pierwszym razem zachodzi. -
Rzepakowepole, witaj Pewnie, że będąc z nami możesz się nakręcać, wszystkie to przerabiamy Bój się, bo to uzależnia Życzę Ci jednak żebyś nie zdążyła, tylko zivaczyła || w październiku.
Abby, no to kciukam za rychłą owulkę.
Kokolina, gratuluję
Dobuska, stresuje mnie to Twoje testowanie. Mocne, mocne kciuki.
A mnie od rana ćmi brzuchol. @ idzie.dobuska, AJA_S lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;