Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Próbowałam zrobić fotę, ale nie łapie tego cienia. Na pierwszym teście cień widziałam tylko ja, więc wysłalam męża po drugiego sikańca i tym razem i on widzi cień. W sobotę pójdę na betę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 06:48
cookiemonsterka, Madziulla, emerald_m, dobuska, kate88:), Kasiula09, AJA_S, zakocona lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych
Czytam was każdego dnia, ale wieczorem zanim nadrobię te 20 stron które tu naskrobałyście to mi się oczy zamykają a w rękach czuję niedowład
Ja też mam jutro swoje święto i nawet nagroda dyrektora mi się trafiła więc jeśli w tym cyklu nam się nie uda to się za tą kasę po prostu upiję buu
Mam pytanie do tych z Was, które badają swoją szyjkę - jestem 7 dp i nie zalewa mnie fala śluzu -tak jak większość z Was, powiedziałabym raczej że susza na pustyni podczas samobadania jedynie mogę obserwować taki kremowy lepki śluz. Ale zdziwiła mnie dziś jedna rzecz. Po przeczytaniu posta Pauli aż sama poszłam do łazienki po raz drugi Badam się co rano, szyjkę mam zamkniętą, raczej twardą i wysoko (ledwo dosięgam, a i tak muszę się znacząco pochylić
Tak więc sprawdziłam dziś szyjkę po raz drugi - w dalszym ciągu jest na swoim miejscu ale zauważyłam, że rzeczywiście nie mam wokół niej prawie wcale miejsca, czuję szyjkę a wokół niej tak jakbym palec w ciastolinę wkładała, a wydaje mi się że zawsze czułam wyraźnie boki szyjki.
Ciekawe czy to może być pierwszy objaw? Paula czy Ty też tak to odczuwasz??
Dodatkowo od dwóch dni robię testy owulacyjne (chciałam sprawdzić kiedy mam owulację, ale w sumie ich nie używałam bo raczej czuję kiedy to jest). Tak więc od dwóch dni na testach mam obie kreski, przy czym ta owulacyjna jest słabsza. Normalnie test uważałabym za negatywny, ale zastanawia mnie to że jednak 5 dni po owulacji wykrywa u mnie jakiś poziom LH, który skutkuje pojawieniem się tej drugiej kreski? Ciekawe co to może znaczyć?
Kurczę staram się nie nakręcać, ale jak tak was czytam to się po prostu nie da
Pozdrawiam wszystkie kobitkinitta32 lubi tę wiadomość
-
hej! Dzisiaj mam 10dpo siknełam z rana i mam cień! NIgdy cienia nie miałam nawet nie musze się dopatrzać po prostu patrzę i jest....ale nie chce się nakrecać
Nie wiem jak to będzie na zdjęciu, ale cień jestdobuska, Migracja, cookiemonsterka, _Abby_, VillemoVilo, kate88:), ojejku, roslinka, Klameczka, karolka22, Kasiula09, She86, AJA_S, kaka470, zakocona, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
jestes po okresie, tak? mysle ze sluz, szyjka i takie uczucie wew jak opisujesz jest naturalnew w takim czasie cyklu. U mnie jest podobnie przed dniami plodnymi. Jesli juz sie zaczynaja plodne to zmiany sa widoczne. od 10dc oobserwuje sluz wodnisty, od 13 rozciagliwy a 16dc mega rozciagliwy (17-18owulka). Szyjka tez bardzo sie zmienia, moze nie z dnia na dzien ale jest duza roznica jak biore pod uwage 3 dni do tyłu;-). Jesli chodzi o testy to kreka testowa jest czesto widoczna na moich testach (LH Vitam). Ale jak juz jest pozytyw to nie da sie go nie zauwazyc, robi sie odrazu bardzo widoczny pozytyw.
Widziałam ze na dole napisałas ze staracie sie o coreczke. Najwazniejsze w takich straniach jest zeby dokladnnie ustalic dzien owulacji, co jest czesto niezwykle trudne. Mysle ze testami dasz rade chociaz mniej wiecej o ile masz regularne cykle.
Życze powodzenia i trzymam kicuki;-)!!!!!! -
aaandzia wrote:hej! Dzisiaj mam 10dpo siknełam z rana i mam cień! NIgdy cienia nie miałam nawet nie musze się dopatrzać po prostu patrzę i jest....ale nie chce się nakrecać
Nie wiem jak to będzie na zdjęciu, ale cień jest2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Aaandzia! Gratulacje Poka, poka fotę. A jaki miałaś test?
Jak obłąkana zaglądam na ten mój biały test, zaklinam go, ale nie ma nic. Nawet po czasie. Aż nie wierzę, że tak się wkręciłam21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
A mam pytanko bo w tym cyklu chciałam sprawdzic szyjke o różnych porach... gdyby była ciąża by była tylko w jednym położeniu czy różnie?
Np dziś po obudzeniu (sprawdzam przed i po siusiu) Była wysoko koło 13czyli 8h później nisko i teraz (budzę często się o tej porze na potrzebę) nieco wyżej...I co wcześniej nie zaobserwowałam skierowana mu dołowi a nie ku ścianie brzucha
czesto czytam zeby szyjke badac zawsze w tej samej pozycji i o taj samej porze dnia. Najlepiej wieczorem bo rano zawsze jest wyzej. Ja tak robie i potrafie zdecydowanie wiecej wywnioskowac niz kiedys kiedy sprawdzalam ja w innej pozycji czy o roznej porze. A mysle ze szyjke nie latwo jest okreslic nawet jesli robi sie to juz jakis czas. -
Nie sikam. Temp spadla na leb na szyje! Jutro ostateczny termin @. Pewnie przyjdzie a ja zaoszczedze test.
Emerald u ciebie jeszcze wczesnie. Nadzueja jest a beta i tak bedzie na +!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
emerald_m wrote:Aaandzia! Gratulacje Poka, poka fotę. A jaki miałaś test?
Jak obłąkana zaglądam na ten mój biały test, zaklinam go, ale nie ma nic. Nawet po czasie. Aż nie wierzę, że tak się wkręciłamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 07:50
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp