Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
miśka1987 wrote:ja 18 listopada mam wizytę w klinice. Pierwsza pogadanka 450 zł... Babka w recepcji twierdzi że 90% par które się tak zapiszą zachodzi i odwołuje oby!
W tym cyklu olałam wszystko. Temp, monitoring, dupka i liczenie. Seks kiedy była ochota i możliwość. Syn miał ospę, wiec wiadomo - noce z nic a nie z mężem. Nawet się nie przejmuje, że 2-3 dni przed owu brak. Jeden test owu zrobiłam i akurat pozytyw. To zadziałaliśmy A teraz czekam. Wczoraj miałam kryzys,ale dziś ok już
Może dostanę prezent na Dzień Nauczyciela Moje święto
Takie jedno, konkretne serduszko u nas bardzo się sprawdzało. 3 razy byłam w ciąży, z czego dwie były z takich pojedynczych bzyknięć. Obyście nie dotarli na tą pogawędkę do kliniki.
Rozumiem, że testujesz w piątek?miśka1987 lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Dobuska ja wczoraj miałam biel a dziś kreska także nigdy nic nie wiadomo. Barcelona fajny wyjazd. odpoczniecie, odstresujecie się Też coś muszę pomyśleć.
Dziewczyny z tą szyjką to nie jest nawet takie trudne. Jak się codziennie bada to zaczyna się człowiek orientować kiedy jest twarda kiedy miękka , wysoko i nisko to nie problem tylko ważne by robić to w tej samej pozycji i o tej samej godzinie.Ja mam problem tylko z określeniem otwarta czy zamknięta nie chce aż tak tam grzebać ale te 2 pozostałe mi wystarczają.
Co do szyjki to mi właśnie 2 dni temu podniosła się do góry tak, że nie mogłam jej dosięgnąć a skoro było już po owu to mnie to zastanowiło mocno no i zrobiłam test -
emerald_m wrote:Powoli nastrajam się psychicznie na jutro. Rano uderzę do labu. Oznaczę hcg i progesteron. To już tradycja. Pierwszy zawsze mam wynik proga i w zasadzie po nim wszystko jest już jasne. Beta zwykle przychodzi dopiero około 20. Osiwieję do tego czasu.
Myślę żeby jeszcze tak dla sportu siknąć sobie z rana na testa. To będzie mój 10dpo. Ciekawa też jestem mojej jutrzejszej tempki. Czy odbije, czy jeszcze bardziej popłynie w dół. Objawy mam małpowe, ale wiem, że można się pomylić.
Chciałam małą różnicę wieku między dziećmi, a tu zaraz 4 lata się zrobią. Ehhh...
Dobrej nocy dziewuszki, fajnie tu z Wami
I mocne kciuki za jutrzejszy zespół testerek. Dajmy czadu!
Emerald trzymam kciuki:) będzie dobrze
A nie możesz zrobić bety na cito. Ja tak właśnie zrobiłam kosztowało mnie to 2 zł więcej a wynik był po 3 hemerald_m lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Dobuska ja wczoraj miałam biel a dziś kreska także nigdy nic nie wiadomo. Barcelona fajny wyjazd. odpoczniecie, odstresujecie się Też coś muszę pomyśleć.
Dziewczyny z tą szyjką to nie jest nawet takie trudne. Jak się codziennie bada to zaczyna się człowiek orientować kiedy jest twarda kiedy miękka , wysoko i nisko to nie problem tylko ważne by robić to w tej samej pozycji i o tej samej godzinie.Ja mam problem tylko z określeniem otwarta czy zamknięta nie chce aż tak tam grzebać ale te 2 pozostałe mi wystarczają.
Co do szyjki to mi właśnie 2 dni temu podniosła się do góry tak, że nie mogłam jej dosięgnąć a skoro było już po owu to mnie to zastanowiło mocno no i zrobiłam test
A mam pytanko bo w tym cyklu chciałam sprawdzic szyjke o różnych porach... gdyby była ciąża by była tylko w jednym położeniu czy różnie?
Np dziś po obudzeniu (sprawdzam przed i po siusiu) Była wysoko koło 13czyli 8h później nisko i teraz (budzę często się o tej porze na potrzebę) nieco wyżej...I co wcześniej nie zaobserwowałam skierowana mu dołowi a nie ku ścianie brzucha17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S z tego co zaobserwowałam to pora dnia może zmieniać położenie szyjki. Tzn ona może zmieniać położenie rano, popołudniu i wieczorem więc jeśli w jeden dzień obserwujesz rano a w drugi popołudniu może się zdarzyć że np się podniosła albo zeszła na dół w stosunku do innej pory dnia, ale np gdybyś sprawdziła o tej samej porze mogłoby położenie się nie zmienić. Nie wiem czy to dobrze wytłumaczyłam ale jak sprawdzasz o różnej porze to lepiej się nie sugerować.
Takim objawem wczesnej ciąży jest też rozpulchniona szyjka. Jak wkładasz palec to jest wrażenie jakby nie było tam miejsca. Zobacz jutro po obudzeniu i porównaj. Wtedy będziesz wiedzieć -
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:AJA_S z tego co zaobserwowałam to pora dnia może zmieniać położenie szyjki. Tzn ona może zmieniać położenie rano, popołudniu i wieczorem więc jeśli w jeden dzień obserwujesz rano a w drugi popołudniu może się zdarzyć że np się podniosła albo zeszła na dół w stosunku do innej pory dnia, ale np gdybyś sprawdziła o tej samej porze mogłoby położenie się nie zmienić. Nie wiem czy to dobrze wytłumaczyłam ale jak sprawdzasz o różnej porze to lepiej się nie sugerować.
Takim objawem wczesnej ciąży jest też rozpulchniona szyjka. Jak wkładasz palec to jest wrażenie jakby nie było tam miejsca. Zobacz jutro po obudzeniu i porównaj. Wtedy będziesz wiedzieć17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Emerald trzymam kciuki:) będzie dobrze
A nie możesz zrobić bety na cito. Ja tak właśnie zrobiłam kosztowało mnie to 2 zł więcej a wynik był po 3 h
I cześć wszystkim21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
s1985 wrote:rosax3 i emerald_m czekam na wasze teściory
Madziulla, AJA_S lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
emerald_m wrote:Byłam. Wysikałam biel Ostatnia nadzieja w becie. Proszę o kciuki!
emerald_m lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18