Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
O której mniej więcej dziewczyny robicie testy owu? Z pierwszego porannego siku czy inaczej?[/QUOTE]
ja kilka razy na dzien-2-3. Z pierwszego rannego nie robie bo nie mozna (moga wychodzic falszywie pozytywne) . Robie z kolejnego kolo 11. potem kolo 15 powiedzmy i wieczorem 20-21. -
O której mniej więcej dziewczyny robicie testy owu? Z pierwszego porannego siku czy inaczej?[/QUOTE]
ja kilka razy na dzien-2-3. Z pierwszego rannego nie robie bo nie mozna (moga wychodzic falszywie pozytywne) . Robie z kolejnego kolo 11. potem kolo 15 powiedzmy i wieczorem 20-21. -
Paula_29 wrote:Rosax3, Dobuska, Mika nie lubię;(
Kiciorożek piękny progesteron, który masz tc?
Santoocha czytałam gdzieś, że niektóre kobiety po porodzie cały czas mają szyjkę jakby lekko otwartą i to normalne
Dzis zaczęłam 7 tydzieńPaula_29 lubi tę wiadomość
Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
nitta32 wrote:O której mniej więcej dziewczyny robicie testy owu? Z pierwszego porannego siku czy inaczej?
ja kilka razy na dzien-2-3. Z pierwszego rannego nie robie bo nie mozna (moga wychodzic falszywie pozytywne) . Robie z kolejnego kolo 11. potem kolo 15 powiedzmy i wieczorem 20-21.[/QUOTE]
To dziwne bo na moich testach owu (uzywam cyfrowych Clearblue) jest napisane, zeby robic z porannego moczu.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kcuki za te dziewczyny ktore zaraz wstarna i zrobia test;-).Niech beda koniecznie II kreski.
Mam pytanie, znow;-)
Jetsem 9-10dpo i tak wałkuje temat implantacji, bo licze na jakies objawy czy znaki na moim wyskresie albo niebie;-) ktore dałyby mi nadzieje ze bedzie zielono w tym cyklu.
Znalazlam na OuvF info-"lekki ból implantacyjny – czasami kobiety w tym czasie odczuwają lekki ból / skurcze w macicy".
NO i tu moje pytanie czy zauważyłyście u siebie COŚ co wskazywalo na implantacje? JA wiem ze trzeba po prostu czekac i samo sie wszystko okrzaze ale to takie trudne;-( . Miłego dnia zycze!!!! -
nitta32 wrote:Trzymam kcuki za te dziewczyny ktore zaraz wstarna i zrobia test;-).Niech beda koniecznie II kreski.
Mam pytanie, znow;-)
Jetsem 9-10dpo i tak wałkuje temat implantacji, bo licze na jakies objawy czy znaki na moim wyskresie albo niebie;-) ktore dałyby mi nadzieje ze bedzie zielono w tym cyklu.
Znalazlam na OuvF info-"lekki ból implantacyjny – czasami kobiety w tym czasie odczuwają lekki ból / skurcze w macicy".
NO i tu moje pytanie czy zauważyłyście u siebie COŚ co wskazywalo na implantacje? JA wiem ze trzeba po prostu czekac i samo sie wszystko okrzaze ale to takie trudne;-( . Miłego dnia zycze!!!!
Nitta nie wsluchuj się tak w swój organizm bo zrobi Cię w konia. Wyluzujnitta32 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Cześć! Jestem z Wami od samego początku, ale jak dotąd w ukryciu szalony ten Wasz październik, jaram się każdym testem. Wczoraj u lekarza okazało się test będę musiała zrobić 31.10 więc prośba o dopisanie na zamknięcie miesiąca
nitta32, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny