Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
sandri_ Gratulacje! weszłam tu dzisiaj popatrzeć co słychać, a pamiętam ze byłaś w podobnej sytuacji jak ja, czyli rok starań i jeszcze bez diagnostyki (dobrze kojarzę?) a tu taka niespodzianka Gratki jeszcze raz:) ja nadal nic...Na razie wiadomo tylko ze mój mąż ma tragiczne wyniki badania nasienia, w tym morfologia 0% prawidłowych plemników... Ale leczymy i walczymy dalej...
-
A mnie tak kluja piersi że maskara. Nie tyle bolą jak po owulacji, tylko jakby mi ktoś szpilki wbijał. Może jakieś nerwobóle.
Miałam jutro nie testować, dopiero w niedzielę gdyby jutro nie pojawiła się @, ale wieczorem mamy imprezę imieninowa męża. Muszę więc wiedzieć, czy moge normalnie pić, czy mam sobie robić oszukiwane drinki
Brzuch boli okresowo, szyjka jest nisko i otwarta, ale od porodu ona mi się zawsze wydaje otwarta.... -
sandri_1 No jak ciężarna trzyma za nas kciuki to musi się udać! ^^ Mój po wynikach poczuł się tak zmotywowany do walki ze szok, zaczął chodzic na siłownię 3x w tygodniu (normalnie ma pracę biurową, a jak wraca do domu to też siedzi ) plus mocniejszy suplement (profertil, miesiąc kosztuje 150zl!), plus świeżo wyciskanie soki,warzywa, orzechy, Boże, jak nigdy cieszy mnie to
Jak w ogole zdrowie? jak się czujesz? masz jakieś objawy? -
Witajcie. Może któraś z was coś poradzi.w 6 dc pojawił się u mnie sluz plodny trwał 3 dni testy owu wychodziły bardzo jasne. Czyli chyba negatywnie. W 9dc do wczoraj czyli 13 dc tylko z jedną krecha. Sluzu też już nie było. Byłam wczoraj na monitoringu. Lekarz stwierdził że to cykl bezowulacyjny. W zeszłym miesiącu w 15 dc była owu potwierdzona. Cykle 24 dniowe duphastonem wydłużyl mi wyedy o 4 dni. Pytanie moje brzmi czy jest jednak szansa że ta owulacja była parę dni po okresie ? Bo lekarz twierdzi że to fizycznie niemożliweBrychta
-
nick nieaktualnyMika szkoda że nie ma ciazuni:(
Kobietki wy moje skarbnico wiedzy powiedzcie mi czym mogę złagodzić objawy infekcyjne ? Wizytę mam dopiero w czwartek a dzisiaj dopiero piątek. Nic mnie nie piecze a raczej okropnie boli wszystko na zewnątrz wargi itd. Skarbnico wiedzy pomóż -
stokrotka92 wrote:Mika szkoda że nie ma ciazuni:(
Kobietki wy moje skarbnico wiedzy powiedzcie mi czym mogę złagodzić objawy infekcyjne ? Wizytę mam dopiero w czwartek a dzisiaj dopiero piątek. Nic mnie nie piecze a raczej okropnie boli wszystko na zewnątrz wargi itd. Skarbnico wiedzy pomóż
PozdrawiamAJA_S lubi tę wiadomość
25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
nick nieaktualny
-
rudykot wrote:sandri_1 No jak ciężarna trzyma za nas kciuki to musi się udać! ^^ Mój po wynikach poczuł się tak zmotywowany do walki ze szok, zaczął chodzic na siłownię 3x w tygodniu (normalnie ma pracę biurową, a jak wraca do domu to też siedzi ) plus mocniejszy suplement (profertil, miesiąc kosztuje 150zl!), plus świeżo wyciskanie soki,warzywa, orzechy, Boże, jak nigdy cieszy mnie to
Jak w ogole zdrowie? jak się czujesz? masz jakieś objawy?
Zdrowie cale szczęście dobrze. Mojego M rozbieralo totalnie w niedziele ale zaaplikowalam mu groprinosin i w pon czuł sie juz świetnie. Musimy uwazac bo ja nie zamierzam chorowac.... Czuje sie... jak bym w ogóle w ciazy nie byla. Oprocz braku @ nie ma zadnych objawów. Moze to glupie ale chcialabym miec jakiekolwiek. ..rudykot lubi tę wiadomość
-
yvonneSW wrote:hej dziewczyny, czy macie jakies objawy owulacji? ja dopiero obserwuje swój organizm ale zawsze ok 15dc boli mnie jajnik. w tym miesiącu przygladam sie uwazniej dzis zaczął bolec mnie lewy jajnik a testy owulacyjne prawie pozytywne (chyba ze jest juz po owulacji i przegapiłam pik lh). zastanawiam się czy robic kolejny test owulacyjny normalnie za 24h czy zrobic wczesniej
-
Rosax3, Dobuska, Mika nie lubię;(
Kiciorożek piękny progesteron, który masz tc?
Santoocha czytałam gdzieś, że niektóre kobiety po porodzie cały czas mają szyjkę jakby lekko otwartą i to normalneKicirożek lubi tę wiadomość