Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOluniaaa Gratulacje.
Susana bardzo mi przykro, jednak masz racje, poprostu to nie byl ten czas...
Ktoras z Was pisala o cwiczeniach przepraszam przeczytalam wszystko ,ale zapomnialam ktora hihi. Ja tez chodze na silownie gin. powiedzial ze to suuper! chodze tylko 2 razy w tygodniu.. aerobik i cwiczenia z trenerem.. na wiec czasu brak.. jesli zajde w ciaze to przestane, choc jesli jest sie pod opieka trenera to w ciazy tez mozna troszke sie poruszac, moze nie na poczatku.. , ale czemu nie .
ja od 12dc chyba bede zaczynac rtobic owulacyjne..
DONG QUAI hmmm tez mam nieregularne cykle.. pomysle o tym..Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
Moja koleżanka dzięki cwiczeniom miała szybki poród. I to z pierwszym dzieckiem! Ledwo dojechali do szpitala. Po 20 min dziecko bylo na świecie. A pielęgniarki na poczatku ją totalnie zlały ze to pierwszy poród ze to potrwa....
dobuska, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Tez to wiem kochana to smutne ale jednak natura postepuje wedlug swoich kryteriow. Na pewno sie uda skoro mozemy moze juz zaraz ;* mam dobre przeczucia. Mimo wszystko teraz mialam jakies przeczucia i sny niezbyt optymistyczne...takze zostawie to do przemyslen.
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Moja koleżanka dzięki cwiczeniom miała szybki poród. I to z pierwszym dzieckiem! Ledwo dojechali do szpitala. Po 20 min dziecko bylo na świecie. A pielęgniarki na poczatku ją totalnie zlały ze to pierwszy poród ze to potrwa....
-
Emerald ty nie zaszłaś więc pewnie ja też
Ale fakt nic mi nie dolega nawet piersi nie bolą... od czasu do czasu pobolewa podbrzusze i jajniki, promieniując do krzyża...
Cookie widzę że nie tylko mi się rodzina powiększyła;) Śliczny chomiś
Zaciążone gratuluję :*
Rosax tule ♡cookiemonsterka lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
dobuska wrote:Generalnie panuje jakiś mit, który mówi o tym, że w ciąży nie można ćwiczyć. To nie prawda, trening wymaga modyfikacji i wiadomo, rezygnuje się z niego kiedy ciaza jest zagrożona, ale to logiczne.
Ja mam zamiar ruszać się tak długo jak będzie to możliwe.
Ja również nie mam zamiaru przestac byc aktywna w ciąży. Szczególnie,że mam sporo nadmiarowych kilogramów i cały czas walczę teraz z wagą.dobuska, Paula_29, AJA_S lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualnymadzialenka84 wrote:Ja również nie mam zamiaru przestac byc aktywna w ciąży. Szczególnie,że mam sporo nadmiarowych kilogramów i cały czas walczę teraz z wagą.
:*AJA_S, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
Olciuska wrote:Sandri a Ty bralas tego Donga z jakies przyczyny, czy tak jako suplement? Dzieki:*
Plamilam 3,4 dni przed @. I wydaje mi sie ze owulacjje mialam późno bo 19-21dc. A po dongu owulka wystapila szybciej i od razu ciąża Wciaz do mnie to nie docieraOlciuska lubi tę wiadomość