Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOluniaaa Gratulacje.
Susana bardzo mi przykro, jednak masz racje, poprostu to nie byl ten czas...
Ktoras z Was pisala o cwiczeniach przepraszam przeczytalam wszystko ,ale zapomnialam ktora hihi. Ja tez chodze na silownie gin. powiedzial ze to suuper! chodze tylko 2 razy w tygodniu.. aerobik i cwiczenia z trenerem.. na wiec czasu brak.. jesli zajde w ciaze to przestane, choc jesli jest sie pod opieka trenera to w ciazy tez mozna troszke sie poruszac, moze nie na poczatku.. , ale czemu nie.
ja od 12dc chyba bede zaczynac rtobic owulacyjne..
DONG QUAI hmmm tez mam nieregularne cykle.. pomysle o tym..Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
Moja koleżanka dzięki cwiczeniom miała szybki poród. I to z pierwszym dzieckiem! Ledwo dojechali do szpitala. Po 20 min dziecko bylo na świecie. A pielęgniarki na poczatku ją totalnie zlały ze to pierwszy poród ze to potrwa....
dobuska, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Tez to wiem kochana to smutne ale jednak natura postepuje wedlug swoich kryteriow. Na pewno sie uda skoro mozemy moze juz zaraz ;* mam dobre przeczucia. Mimo wszystko teraz mialam jakies przeczucia i sny niezbyt optymistyczne...takze zostawie to do przemyslen.
mam pytanie czulas juz jakies objawy ciazy na tamtym etapie? Ktory tydzirn ciazy to byl? Ja tez walcze po poronieniu od sierpnia narazie juz dwa okresy za mna i kolejne nadzieje w tym cyklu Pozdrawiam :*
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Moja koleżanka dzięki cwiczeniom miała szybki poród. I to z pierwszym dzieckiem! Ledwo dojechali do szpitala. Po 20 min dziecko bylo na świecie. A pielęgniarki na poczatku ją totalnie zlały ze to pierwszy poród ze to potrwa....
-
Emerald ty nie zaszłaś więc pewnie ja też
Ale fakt nic mi nie dolega nawet piersi nie bolą... od czasu do czasu pobolewa podbrzusze i jajniki, promieniując do krzyża...
Cookie widzę że nie tylko mi się rodzina powiększyła;) Śliczny chomiś
Zaciążone gratuluję :*
Rosax tule ♡cookiemonsterka lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
dobuska wrote:Generalnie panuje jakiś mit, który mówi o tym, że w ciąży nie można ćwiczyć. To nie prawda, trening wymaga modyfikacji i wiadomo, rezygnuje się z niego kiedy ciaza jest zagrożona, ale to logiczne.
Ja mam zamiar ruszać się tak długo jak będzie to możliwe.
Ja również nie mam zamiaru przestac byc aktywna w ciąży. Szczególnie,że mam sporo nadmiarowych kilogramów i cały czas walczę teraz z wagą.dobuska, Paula_29, AJA_S lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualnymadzialenka84 wrote:Ja również nie mam zamiaru przestac byc aktywna w ciąży. Szczególnie,że mam sporo nadmiarowych kilogramów i cały czas walczę teraz z wagą.
Bo ciaza to nie jest choroba. (oczywiscie o ile nie jest zagrozona)
:*AJA_S, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
Olciuska wrote:Sandri a Ty bralas tego Donga z jakies przyczyny, czy tak jako suplement? Dzieki:*
Plamilam 3,4 dni przed @. I wydaje mi sie ze owulacjje mialam późno bo 19-21dc. A po dongu owulka wystapila szybciej i od razu ciążaWciaz do mnie to nie dociera
Olciuska lubi tę wiadomość