Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jeśli macie czas proszę o odpowiedź może głupie pytanie ale.....powinnam jutro, pojutrze dostać okres mam szyjke macicy wysoko miękka lekko otwarta mam rozpulchniona macice jest w niej bardzo wilgotno i biały śluz czy tak powinno być przed okresem???Małgorzata
-
Długie, druga kreska już wcale nie taka blada, na zdjęciu nie ma wątpliwości, że jest
A mnie już tylko weekend dzieli od wizyty u gina Teraz już powinno być coś widać na usg W pn muszę też zrobić beta hcg Ogólnie od wczoraj wszystko mi przepraszam za określenie ale "śmierdzi" Mam tylko cichą nadzieję, że mdłości mnie ominą -
Hej dziewczyny
Olunia gratuluje:)
Mika trzymam kciuki za betę
Co do USG to ja widziałam serduszko w pierwszej ciąży 6+1 ale owulację miałam 14 dc, teraz pójdę jak się zacznie 7 tydzień bo wtedy już w większości wypadków widać.
Dzwoniłam wczoraj do lekarza który chciałabym by prowadził ciąże. Pierwszy termin prywatnie na 1 grudnia!
Muszę się więc wcześniej umówić gdzie indziej
A ja zaraz lecę na powtórkę bety. Trzymajcie kciuki -
Oluniaaa, gratulacje Lecisz na betę ?
Któraś pisała o dopisanie do listy. Chodzi o datę testowania
Wg apki w telefonie powinnam mieć dni płodne, ale nic na to nie wskazuje. Test negastywny, ledwo widoczna kreska, śluz nie ten, choć jakaś rozpulchniona jestem. No nic, będę testować, ale ten cykl na straty idzie pewnie My oboje nadal chorzy na dodatek. No nic, jak się nie uda, to zaczynamy od lutego z powrotem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 09:12
-
emerald_m wrote:Data planowanego testowania Cześć.
aaa oki no to na październik sie juz nie zalapie , w takim razie trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny i zapisuje sie na listopad -
dziś rano byłam na TSH, FT4 oraz Progesteronie. Mam nadzieję, że wyniki będą dziś wieczorem na mailu. Ciekawe co tam we mnie siedzi
w ogóle te badania robię pierwszy raz w życiu !!! masakraWartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
VillemoVilo wrote:No, późno wyskoczyła ta kreska. Beta jutrzejsza pewnie też będzie niska. Trochę się stresuję, bo w czerwcu poroniłam w 6 tygodniu. Zobaczymy co to będzie.