Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Australijka wrote:No niestety beta 0,1. Ale tempka spadała więc do przewidzenia. Dziwi mnie jedna rzecz. Całe życie miałam 30 dniowe cykle a zapowiada się że ten tak jak i poprzedni 28 dniowy. Czyżby mój organizm przyspieszał bo wie że mało czasu mi zostało ))) za 3 lata 40
Mika, kciuki za betę &&&
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Pań niosących kaganek oświaty (lub kaganiec, jak kto woli )VillemoVilo lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Hej! Które dzisiaj sikają 2 krechy?
Mika powodzenia!
Ja nadal nie wierzę! Obudziłam się i myslałam, że mi się śniło, w tym cyklu odpuściłam mierzenie tempki, odstresowałam się i bam jest ciążunia;D
Mam pytanie do Was, kiedy powinnam isć na usg tak żeby było coś widać? Nie chce iść za szybko i się stresować;/
Powodzenie pozostałym testującym! ;* -
Mam do Was jako bardziej doświadczonych pytanie. Jak różne Wasze aplikacje do obserwacji cyklu (takie jak ovufriend)traktują test owulacyjny? Ja korzystam z ovuview i jak wczoraj zaznaczyłam test pozytywny, to automatycznie w kalendarzu owulacja z soboty przesunęła mi się na wczoraj i skrócił cykl.
To wydaje mi się o tyle dziwne, że przecież chyba każdy test wskazuje przewidywaną owulację, a nie odbytą.
Chciałam mieć aplikację, która będzie mi pomagać, a nie utrudniać obserwacje. Jak jest u Was? -
aaandzia wrote:Hej! Które dzisiaj sikają 2 krechy?
Mika powodzenia!
Ja nadal nie wierzę! Obudziłam się i myslałam, że mi się śniło, w tym cyklu odpuściłam mierzenie tempki, odstresowałam się i bam jest ciążunia;D
Mam pytanie do Was, kiedy powinnam isć na usg tak żeby było coś widać? Nie chce iść za szybko i się stresować;/
Powodzenie pozostałym testującym! ;*21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
10dpo test z porannego moczu. Myślałam że się już nie uda.....ale są. Jest blada druga krecha!!!!
santoocha, Klameczka, sandri_1, roslinka, kate88:), Kasiula09, Paula_29, zakocona, Migracja, justyna14, aaandzia, She86, melmarmis, Josephine, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Oluniaaa wrote:10dpo test z porannego moczu. Myślałam że się już nie uda.....ale są. Jest blada druga krecha!!!!
Jest,widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 07:43
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
Hej. Nie odzywałam sie długo ale wystąpiły u nas niewielkie komplikacje. We wtorek zaczełam krwawić i trafiłam na szpital, na usg nic nie biło widać. Na szczęscie w środe już był widoczny pęcherzyk ciążowy ze słabo widocznym zarysem tkanek płodu. Jestem już w domu, dostałam luteine, leże i odpocywam. Ale jakby tego było mało chyba panuje u nas wirus tzw "żołądkowy". W nocy syn wymiotował, w domu rodzinnym siostra to samo, mam nadzieje ze mnie ominie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 07:43
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję.....ja czekam czekam....mam cykle 27 28 czasem się zdarzy 24 dziś jest 26 dc robiłam wczoraj test ale wczoraj popołudniu jedna kreska a okresu nadal nie ma i co dziwne nic mnie nie boli jak to zawsze przed tzn brzuch piersi nic...a śluz ciągle biały och nie wiem czy robić sobie nadziejęMałgorzata
-
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Ja takze narazie nie mam objawów ciąży. Kompletnie zadnych. Az dziwne. ..
Sandri ja tez tak mówiłam i się martwiłam bo koleżanka niecały miesiąc wcześniej zaszła i miała i mdłości i wymioty i ja też aby wyglądałam zeby do mnie też przyszły to bede wiedziała że wszsytko jest ok i co jak zaczęły się w 7 tygodniu tak trwały do 13 łącznie, aby kursowałam z łożka do łazienki i z powrotem. Więc ciesz się że póki co nic Ci nie dolega -
nick nieaktualny