Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymika1987 wrote:Susana tez mialam poronienie, brak echa zarodka.. Wtedy nawet bety nie robilam.. Zaczelam plamic w dniu gdy pisz am do gina stwierdzic ciaze.. Sama sie oczyscilam i tak jest najlepiej.. Glowka do gory!
-
nick nieaktualny
-
trochę się tu smutno zrobiło....
ja odebrałam wyniki i bhcg 11,8 (wg lab 3 tydzień) progesteron 22,15 (nie za mało?)AJA_S, Adry, Madziulla, kate88:), Australijka, zakocona, Kasiula09, She86, kaka470, Migracja, sandri_1, emerald_m, Josephine, VillemoVilo lubią tę wiadomość
-
Susanna przykro mi...
Ale nie rozumiem dlaczego czytam ciągle że na zajście w ciążę jest acard? Aż mnie to śmieszy. Przecież to lek na serce i nie ma żadnego związku z ciążą. Nawet powiedziała mi to mija gin..🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
nick nieaktualnyaaandzia wrote:trochę się tu smutno zrobiło....
ja odebrałam wyniki i bhcg 11,8 (wg lab 3 tydzień) progesteron 22,15 (nie za mało?)
bardzo ladny progesteron. bete masz niska bo ciaza mloda wiec ma prawo taka byc. przyrost jest wazny wiec powtórz za 2 dni
jednym slowem oficjalne gratulacje! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Czy mozecie mi poradzic odnosnie wyniku beta hcg? 04.10 było 60 a 06.10 juz 413 to samo lab..gin powiedzial ze to bardzo duzo i pytal sie czy na pewno dobrze zapamietalam daty kiedy krew byla pobierana... Czy wg was jest sie czym martwic ( mam na mysli ryzyko chorób dziecka). Mam nadzieję, ze tym wpisem nikogo nie urażę ( mam świadomość ze większość z was dopiero stara sie o dzidzie ale nie mam kogo sie poradzic). z gory dziękujęPoli
-
Susanna, trzymaj się! I bądź dobrej myśli na kolejne starania.
Gratuluje wszystkim zaciazonym!
U mnie 3 dni niższej tempki i dzisiaj zauważyłam (10dpo) ciemny "glutek" na papierze, wiec chyba to by było w Antyle w kwestii marzeń w tym miesiącu...
Trzymam kciuki za resztę staraczek!!!Prawie rok...
-
Poli wrote:Hej dziewczyny. Czy mozecie mi poradzic odnosnie wyniku beta hcg? 04.10 było 60 a 06.10 juz 413 to samo lab..gin powiedzial ze to bardzo duzo i pytal sie czy na pewno dobrze zapamietalam daty kiedy krew byla pobierana... Czy wg was jest sie czym martwic ( mam na mysli ryzyko chorób dziecka). Mam nadzieję, ze tym wpisem nikogo nie urażę ( mam świadomość ze większość z was dopiero stara sie o dzidzie ale nie mam kogo sie poradzic). z gory dziękuję
-
miśka nie wiem jaka to kwota, kilka lat temu jak dostałam to było około 800 na rękę, a teraz nie wiem, wiele osób też dostało więc dyrekcja musi podzielić pulę
powiem Wam co mnie dziś zdziwiło - od urodzenia syna zawsze pomiędzy okresami plamiłam przez dzień, już nawet endomertiozę sobie diagnozowałam ale gin twierdzi,że badania na to nie wskazują - a w tym cyklu po raz pierwszy żadnego plamienia
dobuska dalej nie masz okresu? a kiedy powinnaś dostać?
-
Susanna bardzo mi przykro
aaandzia piekna beta
Dziewczyny a ja mam takie pytanie czy cwiczycie podczas staran?Ja ostatnio pofolgowalam ze slodyczami i mi urosl glownie brzuch i tak myse zaczac cwiczyc ale boje sie ze jak uda sie zajsc w ciaze to zebym tylko krzywdy nie zrobila fasolce i nie wiem czy jest sens
-
nick nieaktualnyPaulaG wrote:Susanna przykro mi...
Ale nie rozumiem dlaczego czytam ciągle że na zajście w ciążę jest acard? Aż mnie to śmieszy. Przecież to lek na serce i nie ma żadnego związku z ciążą. Nawet powiedziała mi to mija gin..emerald_m, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoli wrote:Hej dziewczyny. Czy mozecie mi poradzic odnosnie wyniku beta hcg? 04.10 było 60 a 06.10 juz 413 to samo lab..gin powiedzial ze to bardzo duzo i pytal sie czy na pewno dobrze zapamietalam daty kiedy krew byla pobierana... Czy wg was jest sie czym martwic ( mam na mysli ryzyko chorób dziecka). Mam nadzieję, ze tym wpisem nikogo nie urażę ( mam świadomość ze większość z was dopiero stara sie o dzidzie ale nie mam kogo sie poradzic). z gory dziękuję
-
Adry wrote:To ja w takim razie czekam do 11 tyg. Ja jutro zaczynam 6 tydz i poza mega sennościa nie mam żadnych objawów i nie wiem cxy to dobrze czy źle.