Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
emerald_m wrote:No nawet tak nie żartuj! Ty przecież już jesteś w ciąży
Przyznam wam się że dziś byłam po raz pierwszy od 10lat u dentysty. Jak siadłam na fotel to aż trząsł się razem ze mną... No i wywiad dentysty, uczulenie, cukrzyca itp. Doszedł do ciąży... ja milcze on na mnie patrzy powtarza pytanie... I jakoś tak mechaniczne "Nie" jestem ciekawa co sobie facet o mnie pomyślał17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Bardzo mi kochanie przykro Tule Cię bardzo mocno ale niestety wirtualnie ♡♡♡
Zastanawiam się nad jakimiś suplementami które można zacząć brać w następnym cyklu...i nie wiem sama. Chyba tylko kwas foliowy, magnez b6 i acard? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No mnie też
Zastanawiam się nad jakimiś suplementami które można zacząć brać w następnym cyklu...i nie wiem sama. Chyba tylko kwas foliowy, magnez b6 i acard?
Morwa w cyklu w którym zaszła brała ubichinol Q10 Możesz spróbować Miovarian no i witamina d3 +k2mk7 :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 19:50
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Susanna bardzo mi przykro Emerald tulę - byłam przekonana, że to od Ciebie będą kolejne dobre wieści
Boże dziewczyny jest nas tu tak dużo, że chyba muszę listę nicków sobie stworzyć bo nie ogarniam, która o czym pisała
Trzymam kciuki za pozostałe
U mnie dziś cały dzień bóle brzucha, ani to owulacyjne ani okresowe, zarówno podbrzusze jak i jajniki?? cholera wie, a dodatkowo mdłości, ale to pewnie z głodu bo nie miałam czasu zjeść regularnie.emerald_m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Morwa w cyklu w którym zaszła brała ubichinol Q10 Możesz spróbować Miovarian no i witamina d3 +k2mk7 :*
Dziękuję za wsparcie dziewczyny ;* -
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Susanne no weź nawet nie mów bardzo mi przykro a co się stało możesz powiedzieć? Tule Cie mocno kochana :* trzymaj się . Może razem będziemy rodzić kochana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny