Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Dopóki nie mam @ to z Wami jestem, potem przejdę na listopad. Pewnie głównie dlatego, żeby poplotkowac i obserwować swój cykl, chyba, że mój mąż strzeli gola akurat wtedy:P
Super podejscie kochana!
Moze sprobuj monitornigu.. w tym cyklu?dobuska lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:Dopóki nie mam @ to z Wami jestem, potem przejdę na listopad. Pewnie głównie dlatego, żeby poplotkowac i obserwować swój cykl, chyba, że mój mąż strzeli gola akurat wtedy:P
Oby strzelił gola Dobuska:))dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Mika a Wam z coreczka w ktorym cyklu sie udalo?
Ja teraz tez jestem zla na gina bo dal mi clo.. A ja nie zdazylam sie zaczac starac:(rozumiem gdybym rok sie starala i nic to wtedy leki ok. Z coreczka zadzlam w drugim cyklu z tsh 7!niby pcos i czym tylko! Tyle zenie chodzilam po lekarzach, nie myslalam zbyt wiele i powiedzialam sobie kiedys sie uda.. Moje dwuletnie szczescie zdrowe jak ryba teraz oglada krecika takze.. Co lekarz to oinia i niepotrzebny zamet
to właśnie dziś pisałam wczesniej:)Olciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymika1987 wrote:Ja teraz tez jestem zla na gina bo dal mi clo.. A ja nie zdazylam sie zaczac starac:(rozumiem gdybym rok sie starala i nic to wtedy leki ok. Z coreczka zadzlam w drugim cyklu z tsh 7!niby pcos i czym tylko! Tyle zenie chodzilam po lekarzach, nie myslalam zbyt wiele i powiedzialam sobie kiedys sie uda.. Moje dwuletnie szczescie zdrowe jak ryba teraz oglada krecika takze.. Co lekarz to oinia i niepotrzebny zamet
to właśnie dziś pisałam wczesniej:) -
ostatni cykl miałam 60 dni ,ale przez stres..jak np zdałam w lipcu prawko tak do trzech godzin maiłąm tez spozniony okres..jak jest stres to rosnie prolaktyna..bedac lekarzam kazałabym najpierw to zbadac,a nie faszerowac lekami:/ teraz jak sie nie uda to juz nie wiem co mam robic..czy kontynuowac cykl z clo i progesteronem..czy castangusa zaczac brac:/
-
nick nieaktualnymika1987 wrote:ostatni cykl miałam 60 dni ,ale przez stres..jak np zdałam w lipcu prawko tak do trzech godzin maiłąm tez spozniony okres..jak jest stres to rosnie prolaktyna..bedac lekarzam kazałabym najpierw to zbadac,a nie faszerowac lekami:/ teraz jak sie nie uda to juz nie wiem co mam robic..czy kontynuowac cykl z clo i progesteronem..czy castangusa zaczac brac:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 15:56
-
Robilam dzis drugą Betke. Wynik 264,70. Takze ladny przyrost w 48h z 111. Bardzo się cieszę
aaandzia, Madziulla, kaka470, AJA_S, VillemoVilo, Klameczka, emerald_m, Migracja, kate88:), Paula_29, roslinka, zakocona, She86, Kasiula09, Josephine lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym!
Ja dzis wysikalam pozytywny test owulacyjny
Ostatnie 3 dni wskazal wysoko plodnosc a dzis peak.
Takze dzialamy dzisMadziulla, nitta32, Paula_29, dobuska lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016