Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czytałam tę http://mamania.pl/product-pol-30-Ksiega-ciazy.html. Wszystko, co napisali Sears jest warte czytania (oni stworzyli pojęcie Rodzicielstwa Bliskości).
Adry, nitta32 lubią tę wiadomość
-
Adry, proszę oto Twoja biblioteka: http://mamania.pl/pol_m_Rodzicielstwo_Dzieci-0-3-181.html Absolutnie fantastyczne książki i BARDZO polecam!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:06
Adry, nitta32 lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Susanna bardzo mi przykro
aaandzia piekna beta
Dziewczyny a ja mam takie pytanie czy cwiczycie podczas staran?Ja ostatnio pofolgowalam ze slodyczami i mi urosl glownie brzuch i tak myse zaczac cwiczyc ale boje sie ze jak uda sie zajsc w ciaze to zebym tylko krzywdy nie zrobila fasolce i nie wiem czy jest sens
Ja cwicze normalnie, poki nie zobacze pozytywnego testu.Paula_29, Kasiula09 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Kasiula09 wrote:Susanna bardzo mi przykro
aaandzia piekna beta
Dziewczyny a ja mam takie pytanie czy cwiczycie podczas staran?Ja ostatnio pofolgowalam ze slodyczami i mi urosl glownie brzuch i tak myse zaczac cwiczyc ale boje sie ze jak uda sie zajsc w ciaze to zebym tylko krzywdy nie zrobila fasolce i nie wiem czy jest sens
Czytałam ze regularne, średnio intensywne ćwiczenia pomagają zajść w ciążęKasiula09 lubi tę wiadomość
-
Pytaly dziewczyny gdzie kupilam Donga. Ja akurat w zielarskim. Cena wychodzila na jedno co ta z all z przesylka. Moja znajoma po 40 bierze przy menopauzie od lat. Nigdy w zyciu nie miala tak regularnych cykli. Po za tym miala straszne objawy menopauzy, a przy Dongu czuje sie bardzo dobrze. My łykamy ten w tabletkach ze swansona. Jest tani i starcza na dlugo bo jest tam 100tabletek a bierze sie go tylko od skonczonego krwawienia do owulacji. Mi zostalo 90sztuk Nie sprzedam bo mam komu podarować. Wysylam siostrzenicy ktora ma nieregularne cykle i od kilku lat lekarze faszeruja ją hormonami. Mam nadzieje ze jej pomoże.
emerald_m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Suzanna bardzo mi przykro...
Takie rzeczy po prostu się zdarzają i moim zdaniem lepiej na takim początkowym etapie niż w 8, 10, czy 15 tc.
Trzymaj sie!!! -
Aja, nie gadaj mi tu o spożywczej, bo ja tak serio, serio myślę, że jesteś w ciąży
Andzia, ale świetne wieści, gratuluję!
ŚwinkaMinka, dzięki, że we mnie wierzyłaś. Postaram się poprawić w listopadzie Jesteś moją koleżanką po fachu
Sandri, dzięki za info. Chyba sobie zamówię tego Swansona.
Susanna, życzę Ci, aby Twój organizm zapamiętał, że jest w ciąży i żebyś w nowym cyklu wróciła do tego stanu na kolejne 9 miesięcy. No i szybkiego krwawienia Ci życzę, bo czekanie to chyba najtrudniejszy etap.
Australijka, jak beta?
Coś jeszcze pewnie do kogoś miałam napisać, ale chyba ubzdryngoliłam się jednym piwem Na usprawiedliwienie mam to, że browara nie piłam od przeszło 3 lat. Jeszcze kilka nieudanych cykli i aż strach pomyśleć, co i jakie ilości będę pić. Także ten... nie ma opcji, muszę zajść. Btw, piwo jest paskudne
Uciekam spać. Dobrej nocy.
Miałam iść na listopad, ale dobrze mi tu. @ jeszcze nie ma, więc piszę na legaluAJA_S lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
Zakocona proszę mnie tez , mnie też na listę data którą podajemy to data spodziewanej owulacji czy @ ?
Jeśli owulacji to na 19ego proszę -
AiCha4811 wrote:Zakocona proszę mnie tez , mnie też na listę data którą podajemy to data spodziewanej owulacji czy @ ?
Jeśli owulacji to na 19ego proszę21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
No niestety beta 0,1. Ale tempka spadała więc do przewidzenia. Dziwi mnie jedna rzecz. Całe życie miałam 30 dniowe cykle a zapowiada się że ten tak jak i poprzedni 28 dniowy. Czyżby mój organizm przyspieszał bo wie że mało czasu mi zostało ))) za 3 lata 40Australijka
-
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Ja takze narazie nie mam objawów ciąży. Kompletnie zadnych. Az dziwne. ..
w mojej pierwszej ciazy obiawy ciazowe pojawily sie dlugo po tescie pozytywnym i becie.Wiem ze to naiwne ale ja nawet chcialam miec mdlosci;-). ciagle musialam sobie przypominac ze jestem w ciazy. Nic takiego mi nie bylo ale pierwszym obiawem bylo to ze bardzo chcialo mi sie ciagle pic. Czulam pragnienie co chwilke. To bylo bardzo nienaturalne. Piłam jak oszalala przez kilka nastepnych tygodni;-).sandri_1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny