Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
aaniluap wrote:Ja teżkorzystam z OvuView i w większości cykli owulacja pokrywa się z tą wyznaczoną przez OvuFriend (czasami jest 1 dzień różnicy). Nie zawsze zaznacza mi kreskę od razu po pozytywnym teście; najczęściej, gdy zgadza się to z 3 podwyższonymi temperaturami. Poczekaj może kilka dni i zobacz co pokaże OvuFriend. Może OvuView zmieni, albo OF wyznaczy tak samo
Z OvuFriend nie korzystam. Ale dziękuję za podpowiedź, może faktycznie jest tak, że ten test był dla OvuView po prostu potwierdzeniem innych objawów. W sumie jak testowo przesunęłam pozytywny wynik o jeszcze jeden dzień do tyłu, to owulacja pozostała w tym samym miejscu, czyli wczoraj.
Paradoksalnie, żeby dowiedzieć się, jak to z tą aplikacją jest, powinnam dostać w tym cyklu okres - wtedy dużo łatwiej byłoby się zorientować, kiedy naprawdę była owulacja. Ale może niech lepiej nie przychodzi - wtedy ta wiedza przynajmniej na razie nie byłaby mi do niczego potrzebna.
Wszystkim z pozytywnymi testami gratuluję. Ja w związku z przesunięciem spodziewanej miesiączki będę testować też wcześniej , czyli 25.10. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Człowiek chwilę nie wchodzi na forum, a tu działo się, oj działo!!!
WIelkie gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych:
dzastina89, kicirożek, Mamuśka2017, Adry, Pianistka, StyczniowaNadzieja, Szatynka, Aga_502, Agaa89, sandri_1, Paula_29, kokolina, eMM, VillemoVilo, aaandzia, Oluniaaa
:*
My ten cykl odpuściliśmy całkowicie, bo dopadło mnie choróbsko i brałam antybiotyk niestety.. ;/ No nic. Przynajmniej troszkę myśli zmieniłąm i odpuściłam temat, a to się przydaje!
ps. wczoraj byliśmy na Bridget Jones 3 - baaardzo pozytywna komedia, można się naprawdę pośmiać! Polecam w ramach relaksusierpniowe_nadzieje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:rosax3, nie lubię powodzenia w tym cyklu!!
dobuska lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
a ja zrobilam bete,prolaktyne i progeteron..wyniki pewnie popludniu..co ciekawe najbardziej mnie iteresuje ta prolaktyna,bo na zadna ciaze nie licze,odstawiłam wczoraj progeteron..co by nie czekac za dlugo na @..a i robilam dzis rano test 10 biel sniezna..take tego:)
-
Hej dziewczyny, mam wyniki, beta 205,80mIu/ml
Poprzednia była 56,59Madziulla, VillemoVilo, cookiemonsterka, mika1987, rosax3, Kasiula09, santoocha, roslinka, zakocona, Aga_502, kate88:), aaagaaa89, kaka470, emerald_m, Kicirożek, Josephine, karolka22, nitta32, dobuska, AJA_S, Migracja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O to nasz nowy członek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3324fb155762.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22c2f6fe1547.jpgPaula_29, Madziulla, mika1987, rosax3, roslinka, zakocona, Skrzydlata, Josephine, AJA_S, ZakreconaŻona, Migracja lubią tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualny