Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:https://naforum.zapodaj.net/cda381e1b545.jpg.html
To test z teraz. I jak myslicie??
Teraz pozytyw
Na Twoim miejscu poczekałabym z monitoringiem i poszła dopiero w czwartek sprawdzić czy jest ciałko żółteAJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Ja już odpoczywam. Te dwa dni w szkole mnie wykończyły. Nie jestem przyzwyczajona:) teraz czas zabrać się do roboty . Mam kilka prac plastycznych do zrobienia kilka scenariuszy no i trzeba się brać za pracę livencjacka .... przynajmniej nie będę myśleć o ewentualnej ciąży
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Kocirozek fajnie nie znam jej ale wiek że ma profil na fbWartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️
-
Mama ginekolog jest świetna. Mnóstwa ciekawych rzeczy dowiedziałam się z jej artykułów i z Superstyler, bloga który z nią współpracuje. Jeśli nie znacie to polecam.
U mnie @ niestety przyszła, ale postanowiłam się nie łamać. Patrzymy z mężem pozytywnie w przyszłość, pewnie i na nas szansa przyjdzie kiedyś Trzymam kciuki za Was dziewczynyKicirożek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kochane chyba się udało beta 41,81 jestem w szoku cała się trzese bo boje się ze za mała
kaka470, Olciuska, stokrotka92, cookiemonsterka, Madziulla, Klameczka, kate88:), Kicirożek, Annie1981, AJA_S, Migracja, VillemoVilo lubią tę wiadomość