Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiula! brawo! ogromne gratulacje! .
Aja tak prywatnie, ja caly czas chodze prywatnie.
Dzis bylam o 6 rano pecherzyk juz peka.. zmniejszyl sie, i jest plyn..
Boshe od wczroaj mnie tak podbrzusze boli ,ze ja zaraz zwariuje kuje, pulsuje.. Tragedia ja chyba zaraz zwariuje!!!!
Miala tak moze ktoras z WAS?Kasiula09, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Olciuska wrote:Kasiula! brawo! ogromne gratulacje! .
Boshe od wczroaj mnie tak podbrzusze boli ,ze ja zaraz zwariuje kuje, pulsuje.. Tragedia ja chyba zaraz zwariuje!!!!
Miala tak moze ktoras z WAS?
Super dzialajcie. Ja mialam jeden dzien czulam lekko jajniki i podbrzusze a na drugi bol okropny, chodzic mi bylo ciezko, siadac wstawac to samo nawet moj M mowil ze jest jakos dziwnie inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 11:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Super dzialajcie. Ja mialam jeden dzien czulam lekko jajniki i podbrzusze a na drugi bol okropny, chodzic mi bylo ciezko, siadac wstawac to samo nawet moj M mowil ze jest jakos dziwnie inaczej
Dzialamy Juz tak od 10dni haha
kochana a czy ten bol byl wlasnie w tym cyklu??Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Zaklepaj mi miejsce na lipcowkach kochanie bo ja w listopadzie się dowiaduję o mojej ciąży będziemy sobie razem ciazowac
Stokrotka! Ja tez tam pojde z Toba Kasiula na nas poczeka hihi. A nam bedzie razniej !stokrotka92, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Dzialamy Juz tak od 10dni haha
kochana a czy ten bol byl wlasnie w tym cyklu??
Tak odkad zaczelam sie obserwowac to taki bol mi doskwieral ale jeszcze miesiac temu nie bylo tak, cos tam czulam i wiedzialam ze ovulka jest bo testy to potwierdzily a w tym prawie dwa dni bol byl i to taki intensywny wiec trzymam kciuki zeby u Ciebie ten bol tez przerodzil sie w fasoleczke
Dziewczyny oczywiscie czekam na was narazie tu z wami zostane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Tak odkad zaczelam sie obserwowac to taki bol mi doskwieral ale jeszcze miesiac temu nie bylo tak, cos tam czulam i wiedzialam ze ovulka jest bo testy to potwierdzily a w tym prawie dwa dni bol byl i to taki intensywny wiec trzymam kciuki zeby u Ciebie ten bol tez przerodzil sie w fasoleczke
Dziewczyny oczywiscie czekam na was narazie tu z wami zostane
Ja tez mam taka nadzieje bo co miesiac takiego bolu bym nie chciala miec, moge czuc ok super ,ale to lekko mowiac, przeszkadza! -
Olciuska wrote:Dzieki Kaisula:), sprawdz bete za dwa dni, ale jak na cien cienia jest ladna . Super ,ze Ci sie udalo bedzie rodzenstwo dla Zuzi .
Ja tez mam taka nadzieje bo co miesiac takiego bolu bym nie chciala miec, moge czuc ok super ,ale to lekko mowiac, przeszkadza!
Tak tak powtórze na pewno mam nadziej że przyrost bedzie prawidłowy.
Wiem wiem rozumiem Cie dobrze mam nadzieje że w następnym miesiącu już Ci ból nie bedzie doskwierał a jak już to inne miłe dolegliwości ciążowe -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Tak tak powtórze na pewno mam nadziej że przyrost bedzie prawidłowy.
Wiem wiem rozumiem Cie dobrze mam nadzieje że w następnym miesiącu już Ci ból nie bedzie doskwierał a jak już to inne miłe dolegliwości ciążowe
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Kasiula! brawo! ogromne gratulacje! .
Boshe od wczroaj mnie tak podbrzusze boli ,ze ja zaraz zwariuje kuje ja tw, pulsuje.. Tragedia ja chyba zaraz zwariuje!!!!
Miala tak moze ktoras z WAS?
-
Kasiula gratulacje ja raczej nie doczekam testowania bo plamienia i spadek temp zdecydowanie za szybko mialam dzis jeszcze zatestowac ale jak zobaczylam rano temp to szkoda bylo mi testu za rok bd jak znalazl. To mialo byc moje ostatnie testowanie a tu takie rozczarowanie i to 3dni za wczesnie ciekawe dlaczego
Powodzenia dziewczyny :*To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI