X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Oktawka Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja chyba też zamówię z allegro :D te 50 sztuk hahahahahaha :D

eikt9n73e692zdqz.png

qb3c3e5emcq955rz.png
    bfarxzdvsqxjflwa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oktawka wrote:
    to ja chyba też zamówię z allegro :D te 50 sztuk hahahahahaha :D
    po co ci tyle jak zaraz w ciąży będziesz :D

• zakocona Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta, testowałam wczoraj. W ogóle pierwszy raz miałam całą różową płytkę, dałam za dużo kropel. No ale zanim się zaróżowiła, to był Vizir.

Ja kupię te 25 testów.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Oktawka Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam :D na żaś , zostaną na 3-cie hahahah :D

InBlue lubi tę wiadomość

eikt9n73e692zdqz.png

qb3c3e5emcq955rz.png
    bfarxzdvsqxjflwa.png

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna, ale straszą czym? ;)
    wiesz, gdybym wiedziała, że owu będzie w 18 dc to inaczej bym to rozłożyła... ale w 15 dc test był już ciemny, prawie pozytywny a potem bledł, byłam pewna, że to to! ale śluz nie zanikał, potem w czwartek test już pozytywny bez dwóch zdań... trzeba było kontynuować. plan był że co 2 dni, a od pozytywnego testu codziennie.... no a wyszło jak wyszło.
    co do straszenia, to tak naprawdę niebardzo wiem o co ci chodzi :D
    słyszałam, że niby przy codziennym współżyciu nasienie jest słabe i nie zalecają... mąż niby ma nasienie bardzo dobre wiec wierzę że da radę. a i w galerii wykresów jest takich pełno, które kończyły się na zielono po codziennym <3. wiesz, wolałabym co 2 dni i dopiero na końcu codziennie. ale ta owu mnie wycackała i po prostu głupotą byłoby odpuścić na dzień przed owulacją! :/
    a co do monitoringu w No.... mieszkam w jednym z największych miast w Norwegii, w całym mieście są 3 gabinety ginekologiczne z czego 2 godne uwagi. odwiedzałam obydwa. żaden nie ma w ofercie monitoringu cyklu! :o a jeśli podciąga się to pod "wizyta" to taka usługa kosztuje bagatela 700 zł za 15 minut. więc póki co, pozostaję przy testach :)
    tu nawet w ciąży kobieta do gina nie chodzi tylko do rodzinnego i połoznej. ja chodziłam prywatnie przez te krwawienia moje, robiłam prywatnie usg na co wydałam ok 7-8 tys zł. ale było warto. także póki co, próbujemy bez monitoringu. z resztą. jeśli mam owulację to na 10000% jej nie przegapiłam :D

SusannaDean, InBlue lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oktawka wrote:
    Oj tam :D na żaś , zostaną na 3-cie hahahah :D
    Też dobra myśl :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oktawka wrote:
    Cześć;) no u mnie się rozkręciło ( chyba ) nie przypomina wogóle mojej @ ale coś tam leci, napewno nie jest to implantacja , bo to jest krewka .. :)
    no cóż , tak jak pisałam wcześniej przechodze na 25. październik.

Dziewczyny, od kiedy mierzyć temperature?
    Miłego dnia i duzo duzo zielonych kropek w październiku :)
    Ja zaczynam mierzyć jak kończy mi się okres :)

I mam właśnie te z Allegro :) 50 sztuk mi na 3 miechy wystarcza :) ale ja bardzo lubię robić testy i w okolicach owu potrafię zrobić 3 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 10:15

• Oktawka Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:

I mam właśnie te z Allegro :) 50 sztuk mi na 3 miechy wystarcza :) ale ja bardzo lubię robić testy i w okolicach owu potrafię zrobić 3 :D

hehe ja to znając siebie i swoją nadgorliwość co godzine będę w łazience hahahahha

eikt9n73e692zdqz.png

qb3c3e5emcq955rz.png
    bfarxzdvsqxjflwa.png

• zakocona Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam w okolicach owu robię co najmniej 5, bo ja nie wiem, kiedy ją mam.

Myśmy codziennie sex uprawiali i ciąża była. Nie widzę powodu, dla którego miałoby się hamować.

InBlue lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:

:D ja potrafię 30 w cyklu zrobić :D

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona wygralas :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:

Myśmy codziennie sex uprawiali i ciąża była. Nie widzę powodu, dla którego miałoby się hamować.
    Mi cionza wychodzi przy sexie dzień przed pozytywnym testem owu, w dzień testu i dzień po. Czyli 3x z rzędu. Nigdy nie badałam nasienia męża. No poza badaniem ręcznym :D ale tak 2x zaszłam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Pianistka, właśnie niektórzy mówią, że od codziennego nie zajdzie się ale przy dobrych wynikach nasienia nawet wskazane, myślę co człowiek to opinia :) Ja się nie przejmuję bo też było codziennie bo myślałam, że owu będzie a nie było i była dzień po powrocie z wakacji hehe :) Spryciula, ale przynajmniej pooglądałam sobie rano w dzień owu pęcherzyk i endo a wieczorem pękło :)

Jaka masakra z tą Norwegią...3 gabinety lekarzy gin? Oni tam bezstresowo żyją...U nas na jedenj ulicy potrafią być trzy, sporo tego w większych miastach

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Wiesz Pianistka, właśnie niektórzy mówią, że od codziennego nie zajdzie się ale przy dobrych wynikach nasienia nawet wskazane, myślę co człowiek to opinia :) Ja się nie przejmuję bo też było codziennie bo myślałam, że owu będzie a nie było i była dzień po powrocie z wakacji hehe :) Spryciula, ale przynajmniej pooglądałam sobie rano w dzień owu pęcherzyk i endo a wieczorem pękło :)

Jaka masakra z tą Norwegią...3 gabinety lekarzy gin? Oni tam bezstresowo żyją...U nas na jedenj ulicy potrafią być trzy, sporo tego w większych miastach

no oczywiście jeszcze gin są w szpitalu. ale nie wiem co musiałoby się stać żeby się do nich dostać. u mnie w ciąży ani krwawienia ani regularne skurcze od 32 tygodnia nie były wystarczającym powodem ;)

a co do częstotliwości.... przy staraniach co 2 dni też nam nie wyszło :P więc w sumie chyba bez różnicy :D aczkolwiek mam świadomość że jeśli owy była tak późno, to faktycznie po tylu dniach codziennego współżycia to już raczej marne szanse :/ no bo co innego 3 razy pod rząd...

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    no oczywiście jeszcze gin są w szpitalu. ale nie wiem co musiałoby się stać żeby się do nich dostać. u mnie w ciąży ani krwawienia ani regularne skurcze od 32 tygodnia nie były wystarczającym powodem ;)

a co do częstotliwości.... przy staraniach co 2 dni też nam nie wyszło :P więc w sumie chyba bez różnicy :D aczkolwiek mam świadomość że jeśli owy była tak późno, to faktycznie po tylu dniach codziennego współżycia to już raczej marne szanse :/ no bo co innego 3 razy pod rząd...
    E, no tego nie wiesz spokojnie :)
    U mnie 5 dpo

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie wg wykresu 3 dpo... ale nie wiem czy mu ufać :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    u mnie wg wykresu 3 dpo... ale nie wiem czy mu ufać :)
    Ano właśnie...
    Ide do pracy buu

• zakocona Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas poranek ciężki. Pobudki co pół h były na karmienie i na dodatek ma katar wielki, więc marudzi strasznie. Ledwo żywa jestem, a tu jeszcze muszę się użerać z firmami, które znowu źle faktury mi powystawiały :/

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • She86 Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:

My robiliśmy badanie nasienia przed 1 ciażą i wyszło średnie, lekarz nam sugerował współzycie co max 2 dni. Jeśli partner ma super nasienie to pewnie nie ma znaczenia i codziennie można.

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Co do częstotliwości to moja koleżanka długo nie mogła zajść w ciążę, zmieniła lekarza i ten oto lekarz (Białostocka sława) kazał kilka razy dziennie, bo partner miał słabe nasienie i dlatego też musieli "dorabiać". Dawał im obojgu zwolnienie na kilka dni i nie pozwalał wychodzić z łóżka-zaszła :)

Pianistka lubi tę wiadomość

‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ