X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzat ciezko nam powiedziec pozostaje czekac na testowanie kilka dni. Kazdy organizm jest inny i kazdy cykl inny. trzymam kciuki! :)

Sporo nas :) mam nadzije ze rownie duzo bedzie pozytywnych bet i testow :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po 2 ciążach pozamacicznych + 6 poronień. Juz nie liczę ale żyje nadzieją mam 12 letnią córkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzat 84 wrote:
    Jestem po 2 ciążach pozamacicznych + 6 poronień. Juz nie liczę ale żyje nadzieją mam 12 letnią córkę

Skrzat sporo przeszlas :( mam nadzieje ze ta negatywna lista jest zamknieta!

SusannaDean lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Skrzat ciezko nam powiedziec pozostaje czekac na testowanie kilka dni. Kazdy organizm jest inny i kazdy cykl inny. trzymam kciuki! :)

Sporo nas :) mam nadzije ze rownie duzo bedzie pozytywnych bet i testow :)
    Życzę każdej z was spełnienia upragnionych kreseczek :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzat 84 wrote:
    No to znasz swój organizm... Wydaje mi się że warto poczekać i zatestować.
    Czy znasz przyczynę swoich niepowodzeń?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzat 84 wrote:
    Życzę każdej z was spełnienia upragnionych kreseczek :-D
    Chciałaś napisać każdej z Nas :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Skrzat sporo przeszlas :( mam nadzieje ze ta negatywna lista jest zamknieta!
    Dokładnie sporo przeszłam ale mam nadzieję że wkoncu sie uda i odnoszę. Ostatnio w marcu poroniłam niestety

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    No to znasz swój organizm... Wydaje mi się że warto poczekać i zatestować.
    Czy znasz przyczynę swoich niepowodzeń?
    Odżucenie meskiego płodu, córkę urodziłam normalnie. Tak chciałam poprawic mój post ale mnie wyprzedziłas :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzat 84 wrote:
    Dokładnie sporo przeszłam ale mam nadzieję że wkoncu sie uda i odnoszę. Ostatnio w marcu poroniłam niestety
    To znaczy, że zajść się da gorzej z donoszeniem. Ale co jest przyczyną? 6 poronień to dużo lekarze na pewno badali przyczynę....

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzat 84 wrote:
    Dokładnie sporo przeszłam ale mam nadzieję że wkoncu sie uda i donosze Ostatnio w marcu poroniłam niestety

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzat 84 wrote:

Ja poronilam w grudniu 2014 to moja jedna jedyna ciaza jak narazie... :( od prawie dwoch lat cisza :(
    ale teraz biore sie za siebie na te 3 mies przed godzina "W" czyli kinika zamawiam sobie wlasnie inne kompleksowe witaminy i inofolic no i w koncu pora na diete..kurka no musi sie udac...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 11:17

• Oktawka Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzat84

Musisz myśleć pozytywnie ! Nigdy nie negatywnie !!! :))))

Obejrzyjcie dokument " SEKRET" cudowny dokument który naprawdę daje wiele do myslenia i jest prawdą :D jak go obejrzałam całkowicie zmieniłam całe podejście i faktycznie , bardzo duzo rzeczy mi sie sprawdziło kochane !

eikt9n73e692zdqz.png

qb3c3e5emcq955rz.png
    bfarxzdvsqxjflwa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    To znaczy, że zajść się da gorzej z donoszeniem. Ale co jest przyczyną? 6 poronień to dużo lekarze na pewno badali przyczynę....
    Poraniam chłopców prawdopodobnie tak twierdzą ale szczerze mówiąc to niewiem. Mam jeden jajowod z powodu pęknięcia

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Ja poronilam w grudniu 2014 to moja jedna jedyna ciaza jak narazie... :( od prawie dwoch lat cisza :(
    ale teraz biore sie za siebie na te 3 mies przed godzina "W" czyli kinika zamawiam sobie wlasnie inne kompleksowe witaminy i inofolic no i w koncu pora na diete..kurka no musi sie udac...
    Trzymam kciuki wkoncu musi się udać

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oktawka wrote:
    Skrzat84

Musisz myśleć pozytywnie ! Nigdy nie negatywnie !!! :))))

Obejrzyjcie dokument " SEKRET" cudowny dokument który naprawdę daje wiele do myslenia i jest prawdą :D jak go obejrzałam całkowicie zmieniłam całe podejście i faktycznie , bardzo duzo rzeczy mi sie sprawdziło kochane !
    Aż spojrzę na ten dokument :)

Dziewczyny dużo przeszłyście, ale trzeba ciągle mieć nadzieję i przeć do przodu! Inaczej się nie da :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem co czują dziewczyny które poroniły,mam tylko nadzieję że zła passa się zakonczy.okres miałam 10 września starania zaczełam 18 września a owulacje miałam 19(wiem kiedy owuluje bo mam bóle). 25 zaczęło się dziwnie dziać zawroty główy straszne i delikatne mdłości przy tym.okropny ból piersi.wczoraj odbiło mi zrobiłam hcg i negatywne a dzisiaj ta kropka różowego i jestem totalnie glupia

• Bobby29 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oktawka idź na betę lub nasikaj na patyk w dniu spodziewanej oryginalnie @.

Susanne myślę że to implantacyjne. Trzymam kciuki.

U mnie dziś 28 dc/28. Jeżeli @ nie przylezie to ja sikam w pt lub sb.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 12:25

♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️

Novum ICSI
    Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
    Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
    ET 20.06.2017 :(
    Crio 31.10.2018 :(
    Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt <3 Harmony OK. Dziewczynka <3
    2 mrożaki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzat 84 wrote:
    Wiem co czują dziewczyny które poroniły,mam tylko nadzieję że zła passa się zakonczy.okres miałam 10 września starania zaczełam 18 września a owulacje miałam 19(wiem kiedy owuluje bo mam bóle). 25 zaczęło się dziwnie dziać zawroty główy straszne i delikatne mdłości przy tym.okropny ból piersi.wczoraj odbiło mi zrobiłam hcg i negatywne a dzisiaj ta kropka różowego i jestem totalnie glupia
    No bo się mogła dziś dzidzia zagnieździć a ty na wariata :D Spokojnie, za 3 dni zatestuj powinno być jeśli to jest to !

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobby29 wrote:
    Oprawka idź na betę lub nasikaj na patyk w dniu spodziewanej oryginalnie @.

Susanne myślę że to implantacyjne. Trzymam kciuki.

U mnie dziś 28 dc/28. Jeżeli @ nie przylezie to ja sikam w pt lub sb.

Dużo mi na to wskazuje, ale nie chcę się napalać więc spokojnie czekam :) I tak muszę zatestować i tak przed odstawieniem dupka

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    No bo się mogła dziś dzidzia zagnieździć a ty na wariata :D Spokojnie, za 3 dni zatestuj powinno być jeśli to jest to !
    Tak zrobię w piątek podjade i wykonam ponownie test i okaże się czy coś jest na rzeczy.

‹‹ 43 44 45 46 47 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ