Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Skrzat ciezko nam powiedziec pozostaje czekac na testowanie kilka dni. Kazdy organizm jest inny i kazdy cykl inny. trzymam kciuki!
Sporo nas mam nadzije ze rownie duzo bedzie pozytywnych bet i testow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkrzat 84 wrote:Dokładnie sporo przeszłam ale mam nadzieję że wkoncu sie uda i odnoszę. Ostatnio w marcu poroniłam niestety
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkrzat 84 wrote:Dokładnie sporo przeszłam ale mam nadzieję że wkoncu sie uda i odnoszę. Ostatnio w marcu poroniłam niestety
Ja poronilam w grudniu 2014 to moja jedna jedyna ciaza jak narazie... od prawie dwoch lat cisza
ale teraz biore sie za siebie na te 3 mies przed godzina "W" czyli kinika zamawiam sobie wlasnie inne kompleksowe witaminy i inofolic no i w koncu pora na diete..kurka no musi sie udac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 11:17
-
Skrzat84
Musisz myśleć pozytywnie ! Nigdy nie negatywnie !!! )))
Obejrzyjcie dokument " SEKRET" cudowny dokument który naprawdę daje wiele do myslenia i jest prawdą jak go obejrzałam całkowicie zmieniłam całe podejście i faktycznie , bardzo duzo rzeczy mi sie sprawdziło kochane !
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:To znaczy, że zajść się da gorzej z donoszeniem. Ale co jest przyczyną? 6 poronień to dużo lekarze na pewno badali przyczynę....
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Ja poronilam w grudniu 2014 to moja jedna jedyna ciaza jak narazie... od prawie dwoch lat cisza
ale teraz biore sie za siebie na te 3 mies przed godzina "W" czyli kinika zamawiam sobie wlasnie inne kompleksowe witaminy i inofolic no i w koncu pora na diete..kurka no musi sie udac... -
nick nieaktualnyOktawka wrote:Skrzat84
Musisz myśleć pozytywnie ! Nigdy nie negatywnie !!! )))
Obejrzyjcie dokument " SEKRET" cudowny dokument który naprawdę daje wiele do myslenia i jest prawdą jak go obejrzałam całkowicie zmieniłam całe podejście i faktycznie , bardzo duzo rzeczy mi sie sprawdziło kochane !
Dziewczyny dużo przeszłyście, ale trzeba ciągle mieć nadzieję i przeć do przodu! Inaczej się nie da -
nick nieaktualnyWiem co czują dziewczyny które poroniły,mam tylko nadzieję że zła passa się zakonczy.okres miałam 10 września starania zaczełam 18 września a owulacje miałam 19(wiem kiedy owuluje bo mam bóle). 25 zaczęło się dziwnie dziać zawroty główy straszne i delikatne mdłości przy tym.okropny ból piersi.wczoraj odbiło mi zrobiłam hcg i negatywne a dzisiaj ta kropka różowego i jestem totalnie glupia
-
Oktawka idź na betę lub nasikaj na patyk w dniu spodziewanej oryginalnie @.
Susanne myślę że to implantacyjne. Trzymam kciuki.
U mnie dziś 28 dc/28. Jeżeli @ nie przylezie to ja sikam w pt lub sb.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 12:25
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnySkrzat 84 wrote:Wiem co czują dziewczyny które poroniły,mam tylko nadzieję że zła passa się zakonczy.okres miałam 10 września starania zaczełam 18 września a owulacje miałam 19(wiem kiedy owuluje bo mam bóle). 25 zaczęło się dziwnie dziać zawroty główy straszne i delikatne mdłości przy tym.okropny ból piersi.wczoraj odbiło mi zrobiłam hcg i negatywne a dzisiaj ta kropka różowego i jestem totalnie glupia
-
nick nieaktualnyBobby29 wrote:Oprawka idź na betę lub nasikaj na patyk w dniu spodziewanej oryginalnie @.
Susanne myślę że to implantacyjne. Trzymam kciuki.
U mnie dziś 28 dc/28. Jeżeli @ nie przylezie to ja sikam w pt lub sb.
Dużo mi na to wskazuje, ale nie chcę się napalać więc spokojnie czekam I tak muszę zatestować i tak przed odstawieniem dupka -
nick nieaktualny