Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna Obejrzyj , naprawde uwierz mi że warto!!!
Dam Wam jeden przykład.
Jeżeli ktoś myśli negatywnie o wszystkim np :
Zaspałam do pracy! Napewno się spóźnie i wtedy tak się dzieję
ponieważ "zbieg okoliczności" akurat dziś są korki lub nie przyjechał autobus...
Jeśli myślisz pozytywnie przyciągasz te dobre rzeczy - jeśli negatywnie
to złe rzeczy przychodzą ze zdwojoną siła
sprawdza sie , uwierzcie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOktawka wrote:Susanna Obejrzyj , naprawde uwierz mi że warto!!!
Dam Wam jeden przykład.
Jeżeli ktoś myśli negatywnie o wszystkim np :
Zaspałam do pracy! Napewno się spóźnie i wtedy tak się dzieję
ponieważ "zbieg okoliczności" akurat dziś są korki lub nie przyjechał autobus...
Jeśli myślisz pozytywnie przyciągasz te dobre rzeczy - jeśli negatywnie
to złe rzeczy przychodzą ze zdwojoną siła
sprawdza sie , uwierzcie!Pianistka lubi tę wiadomość
-
Ej, właśnie patrzylam na pierwsza strone i mnie tam nie ma! Prosze mnie dopisać. Ktoa mnie przeoczyl. Prosze o date 15.10. Nie liczę za bardzo ze sie uda ale cuda sie zdarzaja.
Mam takie bole owulkowe od wczoraj ze masakra. Rozrywa mi podbrzusze.zakocona, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
no właśnie... u mnie dziś 3-5 dpo... różnie to można interpretować. wczoraj bolały sutki, dziś na zmianę albo same sutki albo całe piersi. i jest to mega dziwne bo nigdy mnie nie bolą przed @
i na zmianę mi zimno i gorąco... od rana chodzę i najpierw sweter zakładam a potem ściągam. i tak w kółko..
ale bez jaj no! 5 dpo! to nawet za wcześnie jak na ciążę urojonaSusannaDean lubi tę wiadomość
-
Ja też się łudzę, a że ten cykl jest inny, niż poprzednie, to choć nie chcę to moja głowa i tak szaleje A to dopiero 7 dpo i 9 dzień po podaniu pregnylu. Do tego jeszcze tempka podskoczyła. Nigdy nie miałam aż tak wysokiej. Mimo, że staram się sobie tłumaczyć, że miałam podwójną owulację i pewnie tempka jest wysoka przez podwójny progesteron, to i tak jakoś do mnie to nie przemawia. Jeszcze dzisiaj rano urodziła moja koleżanka i jeszcze mocniej poczułam instynkt macierzyński
-
Skrzat życzę żeby to było zagnieżdżenie i żebyś na teście za kilka dni ujrzała 2 kreseczki, i żeby ciąża zakończyła się szczęśliwym porodem♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki