Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaandzia wrote:dziewczyny czy to już pozytyw czy jeszcze nie? Nie miałam nigdy takiej krechy i nie wiem czy te testy z allegro pokazują mocniejsze czy to już pozytyw?
https://naforum.zapodaj.net/d776ad1838f7.jpg.html -
nick nieaktualny
-
Witajcie gratulacje kolejnym zafasolkowanym
Ja dziś zrobiłam test bo już miałam nadzieję ale dupa okresu nadal brak boli mnie strasznie głowa wczoraj cały wieczór wymiotowalam piersi nadal bola mdli mnie od rana dziś jakby to była ciąża byłby 4t4d a mi cienie w tamtych ciążach wychodziły w 5t4d więc spokojnie poczekam sobie jeszcze ten tydzień licząc że najdroższy cykl w tym roku miałam 39dniowy to poczekam i tyle następnie test zrobię dopiero 10 października jeśli tej małpy nie będzie -
Czesc Dziewczyny, tak Was podczytuje i dowiaduje sie jakie Wy jestescie mlodziutkie . Fajnie, ze juz w tym wieku wiecie, co jest najwazniejsze w zyciu. Ja znalazlam milosc swojego zycia troszke pozniej. I w styczniu mina 2 lata, jak sie staramy. Do tego czasu staramy sie natualnie a potem in vitro...25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
nick nieaktualny
-
Kusicie, kusicie tymi testami. Próbuje być twarda, ale chyba coraz gorzej mi to idzie. Dzisiaj 10 dpo , piersi obrzmiałe od tygodnia, dzisiaj budziłam się z pryszczami na buzi jakbym była w okresie dojrzewania...
Trzymam kciuki za Was!12 m-cy starań, 3 cs z pomocą kliniki niepłodności -
nick nieaktualny
-
Złapałam dzisiaj doła.
Martwię się bardzo, że przypałętał się do mnie jeszcze luf..
Z jednej strony czekam na testowanie, z drugiej jestem w 90% pewna, że nic z tego, bo pęcherzyk po prostu nie pękł..
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Salamanka wrote:Obiecywałam sobie,ze dotrwam do 14 dnia, nie kupiłam specjalnie testu zeby nie kusił, aleeeee to chyba silniejsze ode mnie i zrobie sobie spacer z narzeczonym do rossmanna
Salamanka, dlaczego bierzesz wiesiołek po owulacji ?
Z tego co się orientuje bierze się go DO owulacji, bo później może powodować skurcze macicy, które z kolei mogą uniemożliwić zagnieżdżenie.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Salamanka wrote:Najmłodsza_staraczka a nie myslałaś o monitoringu cyklu? Miałabyś pod kontrolą swój pęcherzyk i jego pękanie
Mam monitoring, bo jestem stymulowana.
W następnym cyklu będzie już pewnie ovitrelle.. ale czasem bokiem mi wychodzi odkrywanie coraz ro nowszych dolegliwości.
W tym cyklu pęcherzyk miał 23 mm, ale nie wiem co się z nim zadziało - lekarz stwierdzi, że nic z niego nie będzie i nie ma sensu podawać niczego na pęknięcie itd. Nie wiem na jakiej podstawie..
Lekarza zmieniłam, a niby była to jedna z lepszych klinik niepłodności. No nic, życie.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Naprawdę?! osz kurcze, nie wiedziałam. Mówiłam mojej Pani gin ,ze go biore i nic nie wspominała. Na szczescie zamiast trzech dziennie, od owulacji jakos naturalnie biore tylko jeden razem z bromergonem wieczorem... moze tak mała dawka nie zaszkodziła zagniezdzeniu.
teraz to i mi sie smutno zrobiło...człowiek niedoinformowany głupoty robi z niewiedzy chociaz chce dobrze...12 m-cy starań, 3 cs z pomocą kliniki niepłodności -
Salamanka wrote:Naprawdę?! osz kurcze, nie wiedziałam. Mówiłam mojej Pani gin ,ze go biore i nic nie wspominała. Na szczescie zamiast trzech dziennie, od owulacji jakos naturalnie biore tylko jeden razem z bromergonem wieczorem... moze tak mała dawka nie zaszkodziła zagniezdzeniu.
teraz to i mi sie smutno zrobiło...człowiek niedoinformowany głupoty robi z niewiedzy chociaz chce dobrze...
Spokojnie, przy takiej dawce na pewno sobie nie zaszkodziłaś
Nawet biorąc większą, prawdopodobieństwo, że to przeszkodzi ciąży nie jest na pewno jakieś ogromne.. ale lepiej dmuchać na zimneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 15:56
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Ja też chodzę do chyba jednej z najlepszych klinik niepłodności w Poznaniu i aż się dziwie ,ze Pani doktor nie wspomniała mi o takim działaniu wiesiołka...mimo,ze dosc długo rozmawiałysmy o nim i o kwasie foliowym bo zaczął mnie uczulać i kazała mi go zmienic na inny...12 m-cy starań, 3 cs z pomocą kliniki niepłodności
-
AJA_S masz racje! Najmlodsza_staraczka dopóki lekarz nie stwierdził LUF nie wmawiaj go sobie! Musimsz myslec pozytywnie, chociaz wiem ze to trudne:**
AJA_S, Najmłodsza_staraczka lubią tę wiadomość
12 m-cy starań, 3 cs z pomocą kliniki niepłodności