Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kicirożek, gratuluję To co jutro beta ? Nie denerwuj się, choć wiem, że łatwo się mówi. Ja też bardzo się stresuję, tym bardziej, że mam mocne objawy U mnie jeśli beta się potwierdzi, to zostanie jeszcze jedno ważne pytanie, czy będziemy mieć 1 czy 2 dzieci Ale to teraz najmniej ważne
SusannaDean, sandri_1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Co do dupka, został mi tylko na dziś jeśli 10 dni, więc musiałabym znać wynik testu już jutro żeby nie brać kolejnego, jak zrobię betę to jutro nie poznam i bierze się pytanie czy brać dupka 11 dzień jutro na wieczór czy nie.
Mój lekarz mówił, że kolejne opakowanie mam zacząć po potwierdzeniu ciąży, czyli nawet jak będę 2-3 dni przerwy to nie zaszkodzi. Ale zapytaj swojego lekarza, jak rozwikłac te techniczne sprawy... -
Susa lecz sie NORMALNIE! To absurd na takim etapie zastanawiac sie nad leczeniem. Tzn ze w trakcie staran przez polowe czasu masz traktowac sie jak w ciazy? Daj spokoj. Trzeba zachowac rozsadek. Tu nie ma prawa nic zaszkodzic na takim badz bo badz wstepnym etapie. Kuruj sie Dziewczyno! Zdrowka
Najmłodsza_staraczka, Pianistka, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Dziewczyny, chyba się udało Wrzucam dzisiejszy test nie z porannego moczu. Test 13 dni po pregnylu 11 dpo. Jutro jadę na bete.
https://zapodaj.net/89037a16cbc80.jpg.htmlKicirożek wrote:Moj test dzis tez pozytywny wczorajsza słaba kreska dzis zdecydowanie jest mocniejsza strasznie sie denerwuje ...
Gratulacje kobitki, trzymam kciuki! Październik zaczyna się cudownieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 11:15
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Kicirożek, gratuluję To co jutro beta ? Nie denerwuj się, choć wiem, że łatwo się mówi. Ja też bardzo się stresuję, tym bardziej, że mam mocne objawy U mnie jeśli beta się potwierdzi, to zostanie jeszcze jedno ważne pytanie, czy będziemy mieć 1 czy 2 dzieci Ale to teraz najmniej ważne
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Susa lecz sie NORMALNIE! To absurd na takim etapie zastanawiac sie nad leczeniem. Tzn ze w trakcie staran przez polowe czasu masz traktowac sie jak w ciazy? Daj spokoj. Trzeba zachowac rozsadek. Tu nie ma prawa nic zaszkodzic na takim badz bo badz wstepnym etapie. Kuruj sie Dziewczyno! Zdrowka
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Nie przed pracą, bo tam się długo czeka a laboratorium do którego się nie czeka aż tyle po godz. 10 daje wyniki następnego dnia. A tak się źle czuję , że nie sądzę abym była w ciąży. Mogę wziąć apap czy co ? bo nie poradzę sobie bez wspomagania dziś a muszę być na jutro zdrowa....a nic nie wskazuje, że będę.... jakiś fervex?
-
nick nieaktualnyktosiowa wrote:Ja się od wczoraj leczę apap... i boparoxem. Zatoki nawaliły, a jutro do zrobienia mam ponad 500 km. Muszę być zdrowa.
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ano..ja jutro do roboty muszę iść do wieczora, więc to rozumiem. Mam wit c, tantum verde i tabletki do ssania z tymiankiem i podbiałem..
ooo super zestaw. Moja Mama jest laryngologiem i zawsze polecam pacjentom taki zestaw, bo nie jest agresywny dla organizmu