Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
AJA_S wrote:Ja zaczęłam starania 3ms przed moimi 20urodzinami... Rok czasu już mieszkaliśmy wówczas sami... impreza zakończeniowa B i stwierdził że mamy pracę, mieszkanie tylko dziecka brak. Też byłam niepewna, a teraz stało się to moją obsesją
Starania trwają 3lata i 3ms a staje się to coraz trudniejsze...
Oby do lutego
Dlaczego akurat do lutego ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Czekam niecierpliwie na dzisiejsze pozytywy kochane !
Proszę mnie nie zawieźć !
Marcjanna, aaandzia, AJA_S lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Ja pije 3piffko właśnie. Jestesmy ze znajomymi na bilardzie. A pisze do was bo mam śluz ciągnący. Pierwszy raz w zyciu zdarza mi sie cos takiego w fazie lutealnej. Jak sie podtarłam w toalecie to az oczy wytrzeszczylam na chusteczke. Jest delikatnie mętny, delikatnie przezroczysty. To chyba efekt donga albo casta. Dziwna rzecz! Co powiecie?
-
Hej! Gratulacje dla pierwszej mamusi u mnie malpa jeszcze nie przyszła i dziś zrobię test. Nie nastawiam się w ogóle na pozytywny wynik. Byłam w zeszły poniedziałek u ginekologa z moimi bólami brzucha, powiedział ze mam dużo płynu po owulacji i stad te bóle. Ja ciągle zastanawiam się czy on podczas usg mógł już cokolwiek widzieć. Ogólnie czuje się strasznie zmęczona i wczoraj pół dnia spałam ale to może dlatego że w pracy ciężki czas i może też dlatego małpy jeszcze nie ma. Zawsze lepiej się miło zaskoczyć niż rozczarować dlatego zrobię dziś test ale nie nastawiam się na sukces.Keep fingers cross!
-
PaniNorris wrote:Hej! Gratulacje dla pierwszej mamusi u mnie malpa jeszcze nie przyszła i dziś zrobię test. Nie nastawiam się w ogóle na pozytywny wynik. Byłam w zeszły poniedziałek u ginekologa z moimi bólami brzucha, powiedział ze mam dużo płynu po owulacji i stad te bóle. Ja ciągle zastanawiam się czy on podczas usg mógł już cokolwiek widzieć. Ogólnie czuje się strasznie zmęczona i wczoraj pół dnia spałam ale to może dlatego że w pracy ciężki czas i może też dlatego małpy jeszcze nie ma. Zawsze lepiej się miło zaskoczyć niż rozczarować dlatego zrobię dziś test ale nie nastawiam się na sukces.
Daj koniecznie znać!
Czekam niecierpliwie i mocno, ale to mocno zaciskam kciuki za dwie krechy02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Hej
To chyba ślad fabryczny bo dzis taki sam... do dupy są te testy zachciało mi sie tanich z internetu to mam...
Także luzuje i testuje tak jak na liście
Czekam za to na dzisiejsze pozytywy
A co do wieku... my zaczęliśmy starania kilka miesięcy przed skończeniem przeze mnie 20 urodzin. Zajęło nam to 3 lata. Lekarz mi powiedział ze duzo w tym szczęścia bo gdybym w ogole zaczela interesować sie tematem za 10 lat to endo mogłaby pojsc tak do przodu ze nie byłoby tak wesoło. Teraz mam 24 i staramy sie o drugiego malca
Mamy dom, dobre prace a za chwile 5-tą rocznice ślubu jak nie teraz to kiedy? -
dobra, przyznaje sie... nie wytrzymałam...
zrobiłam ten test a tam znowu po 4-5 min takie piorun wie co... no wkurzyłam się!
i zrobiłam clearblue...
robiłam je kiedyś, i na nich po 20-30 min wychodzą drugie cienie...
ale to wyszło po jakichś 2-3 min
sandri_1, kaka470, Agula92 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, chyba się udało Wrzucam dzisiejszy test nie z porannego moczu. Test 13 dni po pregnylu 11 dpo. Jutro jadę na bete.
https://zapodaj.net/89037a16cbc80.jpg.htmlsandri_1, Najmłodsza_staraczka, Skrzydlata, zFolwarku, s1985, Marcjanna, ktosiowa, ZakreconaŻona, Madziulla, InBlue, emaj, roslinka, cookiemonsterka, AJA_S, zakocona, melmarmis, Marmurkowa, BitterSweetSymphony lubią tę wiadomość
-
Wiruski prześlę jutro jak potwierdzę A póki co przesyłam take wstępne Wiruski Mam nadzieję, że to nie pregnyl. Robię testy z allegro od piątku bo chciałam zobaczyć czy pregnyl jeszcze został w organizmie. W pt test biały, a od wczoraj kreska, dzisiaj mocniejsza Od kilku dni naprawdę męczą mnie objawy ciążowe. Mam nadzieję, że beta wszystko potwierdzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 09:00
Najmłodsza_staraczka, SusannaDean, sandri_1, zFolwarku, s1985, VillemoVilo, ktosiowa, kaka470, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Mamuśka2017 wrote:Wiruski prześlę jutro jak potwierdzę A póki co przesyłam take wstępne Wiruski Mam nadzieję, że to nie pregnyl. Robię testy z allegro od piątku bo chciałam zobaczyć czy pregnyl jeszcze został w organizmie. W pt test biały, a od wczoraj kreska, dzisiaj mocniejsza Od kilku dni naprawdę męczą mnie objawy ciążowe. Mam nadzieję, że beta wszystko potwierdzi
Jeżeli test był już biały po pregnylu, to nie ma bata, żeby znowu się pojawił !
Jesteś w ciąży! Moje gratulacje!02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
nick nieaktualnyMamuśka! Gratulacje, udało się !
Ja jestem po wczoraj smutna i w ogóle, ale się trzymam. Mój organizm zaś nie, mam mega przeziębienie katar i gardło boli....temperatura podwyższona....36.9. Wczoraj bolał mnie brzuch i miałam plamienia kawa z mlekiem....ten duphaston to chyba pic na wodę fotomontaż...nie działa najwyraźniej -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Jutro do pracy a ja zdycham.....
No to piona
Mnie od kilku dni męczy grypa - nie czuje smaku, zapachu, nie mogę oddychać i charczę jak stary dziad
A jutro niedość, ze do pracy, to jeszcze zajęcia na uczelni
Będzie dobrze, głowa do góry!02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:No to piona
Mnie od kilku dni męczy grypa - nie czuje smaku, zapachu, nie mogę oddychać i charczę jak stary dziad
A jutro niedość, ze do pracy, to jeszcze zajęcia na uczelni
Będzie dobrze, głowa do góry!
Co do leków to wezmę tantum verde, w ciąży raczej nie będę...... takie przeziębienie to nie objaw. Szkoda, ostatnim razem chorowałam tak z 2-3 lata temu....a teraz zabiło mnie słońce i ładna pogoda...