Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Czy ja mogę zrobić test wieczorem? Jest 11 dpo a bym ten duphaston chciała odłożyć i czekać na nowy cykl....
Odstaw duphaston po 10 dniach, nie skracaj/wydłużaj tego czasu.
A co do testu - nie lepiej poczekać do rana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 09:50
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Odstaw duphaston po 10 dniach, nie skracaj/wydłużaj tego czasu.
A co do testu - nie lepiej poczekaj do rana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie przed pracą, bo tam się długo czeka a laboratorium do którego się nie czeka aż tyle po godz. 10 daje wyniki następnego dnia. A tak się źle czuję , że nie sądzę abym była w ciąży. Mogę wziąć apap czy co ? bo nie poradzę sobie bez wspomagania dziś a muszę być na jutro zdrowa....a nic nie wskazuje, że będę.... jakiś fervex?
-
SusannaDean wrote:Co do dupka, został mi tylko na dziś jeśli 10 dni, więc musiałabym znać wynik testu już jutro żeby nie brać kolejnego, jak zrobię betę to jutro nie poznam i bierze się pytanie czy brać dupka 11 dzień jutro na wieczór czy nie.
to zrób sikańca jutro rano będzie wiarygodniej...
a jak nie wytrzymasz to dziś wieczorem, tylko nie pij przez kilka h -
a co do leków, w ciąży bezpieczny jest paracetamol. więc to można brać... ale dopóki nie masz potwierdzonej ciąży to normalnie wylecz się tym, co działa. przeziębienie jest dla ewentualnej ciąży groźniejsze niż fervex...
zFolwarku, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, póki co nie dziękuję. Jutro zrobię bete, to popołudniu będą wyniki
Susanna, zrób test, najlepiej rano, ale jeśli zagnieżdżenie było już jakiś czas temu, to i wieczorny może wyjść. Mi testy paskowe z allegro wychodziły już od czwartku. W pt test z allegro ale płytowy wyszedł negatywny, a od soboty pozytyw. -
nick nieaktualnyPianistka wrote:dobra, przyznaje sie... nie wytrzymałam...
zrobiłam ten test a tam znowu po 4-5 min takie piorun wie co... no wkurzyłam się!
i zrobiłam clearblue...
robiłam je kiedyś, i na nich po 20-30 min wychodzą drugie cienie...
ale to wyszło po jakichś 2-3 min
Ja tu nic nie widzę ale to po prostu za szybko Luzuj kobieto :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 10:11
-
Moj test dzis tez pozytywny wczorajsza słaba kreska dzis zdecydowanie jest mocniejsza strasznie sie denerwuje ...
Najmłodsza_staraczka, zFolwarku, Madziulla, aaandzia, roslinka, VillemoVilo, cookiemonsterka, AJA_S, zakocona lubią tę wiadomość
Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
Kicirożek wrote:Moj test dzis tez pozytywny wczorajsza słaba kreska dzis zdecydowanie jest mocniejsza strasznie sie denerwuje ...
Moje gratulacje ! Będziesz mamą02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Kicirożek wrote:Jak ja mogę wstawić tutaj Wam fotkę tego testu ? Jakos nadal nie wierze w to. Jednej firmy wychodzi mi negatyw a ten pozytyw. Jutro ide na krew !
https://zapodaj.net
przez tą stronę wstaw02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Kicirożek wrote:Moj test dzis tez pozytywny wczorajsza słaba kreska dzis zdecydowanie jest mocniejsza strasznie sie denerwuje ...
Gratulacje! Rany ale mamy piekny pazdziernik!!! Nie denerwuj sie. Bedziesz mama! Czeka Cie najcudowniejsza przygoda na swiecie i w zyciu i do konca zycia