Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:No to susanna ja Ci bardzo serdecznie gratuluję
Mamuska2017 a to ty z Częstochowy jesteś?
Ja dzisiaj czuję że lekarz mi powie że to wcale nie są dni płodne i że owulki to u mnie nie widać. Ale no zobaczymy na wszelki wypadek wczoraj wykorzystałam męża i dzisiaj delikatnie ale to tak bardzo delikatnie czuję brzuch po prawej stronie . Ale to tak nieznacznie. No zobaczymy co gin powie.
Z Częstowchowy wy? Ja katowice
Spokojnie Stokrotko, wydaje mi się że mogą być jajeczka, co ty się tak zapierasz? Gin wyjaśni, lubię pójść na monitoring bo mam 100% jasności -
Ja pierdziele!!! szaleństwo!!1 Szatynka gratulacje!!!
Susanna!!!! Ty szujo mała!!!! Tak się tajniaczyć?!?! Ładnie to tak?!?!?! Jesteś w ciąży!!!!! Mówiłam Ci, że razem idziemy na fiolet? Jak solidarnosć jajników, to solidarność!!!SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Ja pierdziele!!! szaleństwo!!1 Szatynka gratulacje!!!
Susanna!!!! Ty szujo mała!!!! Tak się tajniaczyć?!?! Ładnie to tak?!?!?! Jesteś w ciąży!!!!! Mówiłam Ci, że razem idziemy na fiolet? Jak solidarnosć jajników, to solidarność!!! -
nick nieaktualnySusanna tak ja jestem z okolic Częstochowy.
Ja też wolę do ginekologa iść dlatego się zapisałam niech mi powie czy się coś klaruje na pozytywa czy nie. Mąż wie że to w sprawie tego plemienia tylko idę a nie wie że tta wizyta ma też drugie dno -
Susanna, testów wysikałam w życiu kilkaset, wierz mi. NIGDY nie wyszedł mi pozytyw jeśli w ciąży nie byłam... a beta? trafiłaś po prostu na taki kijowy moment. ni to 0 ni to 5 gdybyś poszła dzisiaj, to byłoby jasne
późne zagnieżdżenie po prostu... idź jutro na betę, będzie jasność ale ja już po cichutku gratuluję! i czekam na Ciebie na czerwcówkachSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Susanna, testów wysikałam w życiu kilkaset, wierz mi. NIGDY nie wyszedł mi pozytyw jeśli w ciąży nie byłam... a beta? trafiłaś po prostu na taki kijowy moment. ni to 0 ni to 5 gdybyś poszła dzisiaj, to byłoby jasne
późne zagnieżdżenie po prostu... idź jutro na betę, będzie jasność ale ja już po cichutku gratuluję! i czekam na Ciebie na czerwcówkach -
nick nieaktualnyyvonneSW wrote:ja widze ta druga kreseczke i po cichu gratuluję czekam z niecierpliwoscia na Twoja druga bete.
Wszystkim zaciazonym gratuluje wrzesien byl produktywny u mnie konczy sie @ wiec za pare dni biore sie tez mocno do pracy i na koniec miesiaca mam nadzieje ze tez bede mogla podzielic sie z wami II kreseczkami
Testujesz w październiku? Patrz jaki on jest nieprzewidywalny Cuda tu się zdarzają....Powodzenia! -
nick nieaktualnykarolka22 wrote:Susanna ja też widzę cieszę się strasznie
Złapało mnie przeziębienie. Lekki katar i ból gardła. Muszę się podleczyc szybko żeby się bardziej nie rozłożyć..
Ale muszę być sceptyczna.... nie mogę się podniecać aż tak
Ja też własnie mam antybiotyk (już wypytałam czy nie zaszkodzi - nie) ale już paracetamol sobie odpuszczę dziś i te tabletki do ssania jeśli nie będzie konieczności....któż wie co tam się kluje?