Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Susanna toz to krecha jak w morde strzelił! Brawo!!! Ja już gratuluję Szatynka Tobie również!! PAŹDZIERNIK POBIJE WSZYSTKIE REKORDY!!!
U mnie dziś i ból brzucha i mdłości i sennośc i ogólnie czuje ze jestem w ciązy Co prawda pojawiło sie rano jednorazowe plamienie (podbarwiony na brązowo śluz) ale jestem spokojna bo to samo było w pierwszej ciąży. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStyczniowaNadzieja wrote:Susanna toz to krecha jak w morde strzelił! Brawo!!! Ja już gratuluję Szatynka Tobie również!! PAŹDZIERNIK POBIJE WSZYSTKIE REKORDY!!!
U mnie dziś i ból brzucha i mdłości i sennośc i ogólnie czuje ze jestem w ciązy Co prawda pojawiło sie rano jednorazowe plamienie (podbarwiony na brązowo śluz) ale jestem spokojna bo to samo było w pierwszej ciąży.
Zwiększyłam do 2x1 dawkę dupka
Jutro betuje -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! To mój pierwszy cykl z Bromergonem i Duphastonem. Dzisiaj jest 10 dzień po owulacji, od 2 dni mam mdłości,pobolewanie podbrzusza, wczoraj pojawił sie śluż kremowy rozciągliwy, ale dzisiaj już susza. Robiłam wczoraj test o czułosci 25, ale wyszedl negatywny. Jako że to mój pierwszy cykl z lekami to chciałam was zapytac, czy możliwe ze to przez leki organizm daje takie objawy, czy mogę miec nadzieję, że w koncu się udało. Jutro ostatni raz mam wziąc duphaston i trochę się obawiam, czy jeśli coś bedzie na rzeczy to nie zaszkodzę ciązy. Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny!KM! wrote:Dziewczyny! To mój pierwszy cykl z Bromergonem i Duphastonem. Dzisiaj jest 10 dzień po owulacji, od 2 dni mam mdłości,pobolewanie podbrzusza, wczoraj pojawił sie śluż kremowy rozciągliwy, ale dzisiaj już susza. Robiłam wczoraj test o czułosci 25, ale wyszedl negatywny. Jako że to mój pierwszy cykl z lekami to chciałam was zapytac, czy możliwe ze to przez leki organizm daje takie objawy, czy mogę miec nadzieję, że w koncu się udało. Jutro ostatni raz mam wziąc duphaston i trochę się obawiam, czy jeśli coś bedzie na rzeczy to nie zaszkodzę ciązy. Pozdrawiam
Dupek daje objawy ciazowe
Od ok ponad pol roku biore dupka i pierwsze 3 mies mialam objawy takie ze bylam pewna ze sie udalo ale potem organzm przyzwyczail sie do dupka i juz nie mam objawow tak mocnych i silnych.
Idz zrob bete bedziesz miala 100% pewnosci czy jest ciaza czy to objawy po dupkuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 10:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Powiem wam październik jest magiczny! Dzisiaj moje 2 koleżanki ujrzały pozytywy
Dupek daje objawy ciążowe? Zadnych nie odczuwałam.......nic. Może zalezy od organizmu.
U mnie chillout, jutro wszystko powtórzę
-
nick nieaktualny
-
ankaR, dopisane
Pianistka, nie ma już żadnych domysłów. Krecha jest! Gratulacje !! Wpisuję ci ciążę na liście
Ewcia88, chcesz się dopisać na listę? Podaj datę.
Asiulka83, to samo się ciebie tyczy
Susanna, tam jest druga krecha !! Gratulacje Dopisywać ciążę?
Szatynka, gratulacje ! Piękna krechaPianistka lubi tę wiadomość
-
Hej, możecie mieć wrażenie że się dopisalam i nic nie pisze, ale jestem na l4 chorobowym i mam małą w domu, więc czasu jak na lekarstwo chciałabym być na bieżąco, lecz piszecie tyle, że nie nadążam Z góry przeprqzzam też jak któraś napiszę coś skierowanego do mnie, a ja nie odpowiem bo nie wyhacze.
Trzymam za nasz wszystkie kciuki.Pola
Hania -
nick nieaktualnyzakocona wrote:ankaR, dopisane
Pianistka, nie ma już żadnych domysłów. Krecha jest! Gratulacje !! Wpisuję ci ciążę na liście
Ewcia88, chcesz się dopisać na listę? Podaj datę.
Asiulka83, to samo się ciebie tyczy
Susanna, tam jest druga krecha !! Gratulacje Dopisywać ciążę?
Szatynka, gratulacje ! Piękna krecha -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Jeju dziewczyny co tu się dzieje istne szaleństwo nadrobic was jest baaaaardzo ciężko i co nie wejde to nowa ciążunia super Gratulacje dla wszystkich zaciążonych, oby ta dobra passa trwała do końca października żebym i ja się załapała
-
nick nieaktualnyKasiula09 nasze dzieci podobnie wiekowo. Powiedz mi twoja już bez pieluszki? Mówi sporo czy pojedyncze słowa ? Moja narazie ma pieluszke ( we wrześniu dwa latka skończyła) i mówi mało i pojedyncze słowa misiu abcia ( babcia) tata jes ( jest lub jeść) pi (pić) no i coś tam po swojemu co nie rozumiemy.