Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
odebrałam dziś swoje wyniki bety - 92.5 (4 tydzień )
kaka470, SusannaDean, zakocona, zFolwarku, sandri_1, cookiemonsterka, s1985, AJA_S, roslinka, VillemoVilo, She86, InBlue, Aga_502, Migracja lubią tę wiadomość
Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zFolwarku wrote:Moj Maz to chce 3 ale ja watpie bysmy zdazyli. Zreszta poki co nawet drugiego nie widac... A co dopiero takie plany realizowac. Ja zawsze chcialam miec wiecej niz jedno ale czy to sie w ogole uda to....
my z mężem też planowaliśmy 3 ... ale jednak przy dwójce pozostaniemy choć jakby była trójeczka to byłoby milusio ... no ale za długo zwlekaliśmy z decyzją o pierwszym dziecku, później 6 lat przerwy i dopiero teraz druga ciąża. Także na tym kończymy. Zwłaszcza że od przyszłego roku znów zaczną się moje badania.
Teraz z upływem czasu obydwoje z mężem żałujemy że od razu po ślubie nie wzięliśmy się za starania tylko zwlekaliśmy 4 lata. Gdybyśmy od razu wystartowali to i może ta trójeczka by była. No ale dziękuję Bogu że chociaż jest jedno i jak wszystko pójdzie dobrze to drugie będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 11:27
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszatynka wrote:my z mężem też planowaliśmy 3 ... ale jednak przy dwójce pozostaniemy choć jakby była trójeczka to byłoby milusio ... no ale za długo zwlekaliśmy z decyzją o pierwszym dziecku, później 6 lat przerwy i dopiero teraz druga ciąża. Także na tym kończymy.