Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, cześć
Gratuluję wszystkim, którym test pokazał dwie grube krechy.
Dzisiaj mam za sobą PIERWSZE testowanie. Niestety brak dwóch kresek, 3 minuty później @. Nie poddaję się jednak, jesteśmy dopiero na początku drogi.
Mam nadzieję, że trafiłam w dobre miejsce1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW y tu pitu pitu, Kochana Piansitko!!!!! Ty tu mówisz o fioletowej nie uciekaj będziemy tęknić wpadaj do nas! Ja se siknęłam ale spójrzcie proszę, mało widać
https://zapodaj.net/6c2da817e3a5b.jpg.html
temp. 37 stzFolwarku, She86, kaka470, cookiemonsterka, bita_smietana, kinga1185 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:wiesz co, jestem właśnie zszokowana że tak szybko! kosmos!
Emma będzie starszą siostrą napewno cudowną
a ja siedzę i wyję weźcie no
za to reakcja męża...
od kilku dni dopytuje kiedy testujemy, dziś pokazałam mu test ... a on
"o! będzie dzidziuś". i tyle ^^
on tak wszystko przyjmuje na chłodno, że aż mnie to irytuje...
wiem, że się cieszy, ale nie umie tego okazać...
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Masz beznadziejne światło, ale nawet ja widzę blady cień co jest baaardzo rzadkie w moim przypadku
Ed. ucieło mnie
Trzymam kciuki za jutrzejszą betę, oby Cię uspokoiła Susa :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 08:51
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piasnistka Gratuluję
ja również dziś wysikałam II krechy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34fe77e395a5.jpgAJA_S, stokrotka92, sandri_1, zFolwarku, VillemoVilo, She86, cookiemonsterka, roslinka, bita_smietana, Migracja, kinga1185, Aga_502 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Susanna cos tam jak by bylo jak odchyle ekran kompa!!
kinga1185 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to susanna ja Ci bardzo serdecznie gratuluję
Mamuska2017 a to ty z Częstochowy jesteś?
Ja dzisiaj czuję że lekarz mi powie że to wcale nie są dni płodne i że owulki to u mnie nie widać. Ale no zobaczymy na wszelki wypadek wczoraj wykorzystałam męża i dzisiaj delikatnie ale to tak bardzo delikatnie czuję brzuch po prawej stronie . Ale to tak nieznacznie. No zobaczymy co gin powie.