Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:Susanna, pewnie, że warto. Nie poznałam większej miłości niż miłość do mojego dziecka Moje życie byłoby zupełnie inne i puste.
Co do serialów, to ja dzisiaj podczas jego drzemki zaliczyłam 1 odc nowego sezonu American Horror Story
bobas, a próbowałaś z doradcą laktacyjnym się skontaktować? Myśmy mieli również problemy, bo miałam ogromny wystrzał oksytocynowy i mały się krztusił. Nauczyłam się karmić pod górkę i karmiliśmy się tylko i wyłącznie tak chyba do prawie pół jego roku. Do tej pory tak usypia i tak się w nocy karmimy czasem, i w ogóle kocham tę pozycję.
Ja uważam, że jak są problemy, to nie należy tego rzucać, tylko spróbować sobie pomóc doradcą laktacyjnym.
Moja pierwsza ciąża to był koszmar. Miałam wszystkie możliwe dolegliwości, czułam się fatalnie 7 mscy z 9. Oby kolejna była lepsza, bo na samą myśl o ciąży, to mi się odechciewa dziecka..
AnkaR, podaj datę, to wpiszę cię na listę
Tadek usnął jednak 21:30. Aż całe pół h wcześniej niż myśleliśmy. Idę zrobić kolację.
No nic będziemy próbować z następnym
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Salamanka, u mnie wyszło tak ostatnio, jak za dużo kropel dałam (4 zamiast 3). Zrąbałam test.
karolka, do momentu, jak sama nie miałam dziecka, uważałam, że kp ponad rocznego to fu itd. Teraz nie wyobrażam sobie, żeby nasza mleczna przygoda się zakończyła
Mnie matka 4 msce karmiła piersią tylko i nie uważam, że to było dobre. Kp ma tyle zalet, że nie rozumiem, jak można chcieć zrezygnować z tego ot tak na rzecz mm.
bobas, takiej szpitalnej pierwszej-lepszej, to za grosz bym nie zaufała. Jest mnóstwo cerytyfikowanych doradców laktacyjnych i PKP, naprawdę warto zainwestować 100zł w wizytę Na grupach kp na fb też bardzo wiele dziewczyn umie świetnie doradzićWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 22:26
AJA_S, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karolka22 wrote:A mnie możecie zlinczowac ale ja nie będę ciągnąc kp. Sama byłam karmione przez mamę tylko przez pierwszy miesiąc życia i może dlatego jakoś nie jest to moim priorytetem. Wiem że dobro dziecka itp itd ale jakoś sama myśl o karmieniu piersią mnie odrzuca. A już najpewniej karmienie dziecka ponad rocznego.. Może dziwna jestem i mi się to zmieni jak się kiedyś urodzi mi dziecko..
Tez tak mialam zanim urodziłam Córkę. Przekonasz się sama. Powodzenia!