PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ineczka wrote:To ja tez się pochwale beta 1616:) progesteron w dolnej normie ale od poprzedniego nie spadł dostałam dupka i luteinę trzymam kciuki za piękna betę )
Na fioletowa zajrze chętnie, jak już uwierzę
A powiedz mi Ineczko jak masz przyjmować luteine, w jakiej dawce? Mnie też czeka, a wizyta dopiero w czwartek i chce mieć porównanie10 cs szczęśliwy
-
Nalia wrote:Sonkaa jestem załamana boję się, że przedwcześnie się cieszyłam
pilik lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Nalia a suplementujesz jakoś progesteron?
Ja już z betą 140 miałam prog 16, dostałam 2x1 dhupaston a lekarz powiedział że jak jest powyżej 12 na samym początku to tragedii nie ma, szczególnie że progesteron jest uwalniany takimi skokami i można było trafić podczas badania na niższa wartość. Żeby wiarygodnie ocenić trzeba by zrobić trzy badania w ciągu jednego dnia
Więc na spokojnie!
Przy biochemicznej miałam prog 7dpo 8, wtedy można się martwić ... -
Sońkaa wrote:Dziękuję Wszystkim za gratuluję :*
Na fioletowa zajrze chętnie, jak już uwierzę
A powiedz mi Ineczko jak masz przyjmować luteine, w jakiej dawce? Mnie też czeka, a wizyta dopiero w czwartek i chce mieć porównanie
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Nalia wrote:Dziewczyny, dzisiaj zrobiłam test ił(innej firmy co prawda, PinkTest) i wyszła kreska prawie niewidoczna... Boje się, że mogła to być ciąża biochemiczna i jej już nie ma do tego piersi mnie już nie bolą jak wczoraj
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
pilik wrote:Nalia a suplementujesz jakoś progesteron?
Ja już z betą 140 miałam prog 16, dostałam 2x1 dhupaston a lekarz powiedział że jak jest powyżej 12 na samym początku to tragedii nie ma, szczególnie że progesteron jest uwalniany takimi skokami i można było trafić podczas badania na niższa wartość. Żeby wiarygodnie ocenić trzeba by zrobić trzy badania w ciągu jednego dnia
Więc na spokojnie!
Przy biochemicznej miałam prog 7dpo 8, wtedy można się martwić ...
Ineczka wrote:Jak będzie mnie brzuch bolał trzy noce nie spałam bo budził mnie ból brzucha nie mocno ale wybudzal i powiedziała, ze jak tak będę miala mam brac jedna na noc wiec tak zrobiłam i dzisiaj przespałam cała noc W ciągu dnia biorę dupka 3x1milego dnia10 cs szczęśliwy
-
U mnie temp zaczęła już spadać a jeszcze 4 dni dupka mam brać także bardziej Znów czekanie na @niz kropka No i dziwnie boli mniebrzuch kilka dni ni to miesiączkowanie to owulacyjnie także zobaczymy co życie przyniesie
-
Nalia u każdego inaczej. Mogłaś mieć zagnieżdżenie w 6dpo, a mogłaś w 10dpo. Różnice mogą być wielkie. Możesz mieć 30 a możesz mieć 300. Na spokojnie. Zrobisz dzisiaj, a potem w czwartek albo piątek i to przyrost się liczy. Nie jesteś w stanie ocenić kiedy doszło do zagnieżdżenia. Powodzenia! I nie nakręcaj się!
-
Sońkaa wrote:Hej,
ponieważ widzę tu jeszcze znajome dziewczyny wpadłam po dłuższej przerwie (musiałam odpocząć od liczenia, mierzenia i starania, a przez co od forum też)się pochwalić, po 9 miesiącach starań wczoraj zobaczyłam dwie kreski na teście, a dziś w ok. 15 dpo beta wyniosła 142 Ciągle nie mogę jeszcze w to uwierzyć!
Za wszystkie staraczki z całego serca trzymam kciuki, życzę morza wytrwałości, tony cierpliwości i całych pokładów dobrych myśli i emocji :* :* :*
A wszystkim, którym się udało szczerze gratuluję!
Sońka ogromne gratulacje ❤Sońkaa lubi tę wiadomość
-
MamaNl wrote:Macie skutki uboczne po Duphaston ???
Ja nie miałam a Ty masz?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)