PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
patuniek86 wrote:Ja 5 dpo - boli prawy jajnik (tak, że leżę z bólu) i krzyż - jak tuż przed i w trakcie @. Ale to za wcześnie na coś ciążowego, dodatkowo tempka niska... Więc tak tylko się chciałam wypłakać w ciepłe ramię współstaraczek
witaj w klubie. też tak się czuję. Pisałam dziś tu dwa razy ale chyba nikt podobnie nie miał bo cisza:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
albo coś się przesuneło albo ja nie wiem co to jest. Ale jajnik mnie nawala ostro:) dziś 23dc. No cóż czekam aż sie wyjaśni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 20:33
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nie mierze bo mnie to za bardzo nakręcało. Mierzyłam w dwóch pierwszych cyklach. Mąż mi powoedział ze nawet jego to stresuje. Natomiast miałam monitoring dwóch cykłow u gina i owu była 17-18 dc. Zawsze te cykle 31dni. Ten poprzedni nagle skończył się po 26dniach. Stąd w tym cyklu zupełnie nie wiem bo śluz mam cały czas. No a dziś ten jajnik. By się 5 dni przeuneła owu. hmmm może własnie coś się pokręciło i faktycznie tak jest:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Patuniek a ktory to Twój dzień cyklu?07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Patuniek, Pati, przynajmniej macie (najprawdopodobniej) klarowną sytuację od początku i nie będziecie się nakręcały, że temperatura wysoka do 14 dpo, a potem klops, test ujemny. Trzeba szukać pozytywów Ja coś czuję, że ten październik nas chandryczy, ale listopad będzie zieloniutki!
1000 lubi tę wiadomość
-
To mój 19 dc. Zawsze praktycznie "książkow", co 27-28 dni. Kasiulka, ja naprawdę nie mam złudzeń w tym cyklu Tylko z bólu jajnika aż mi noga drętwieje. Ale, jak gdzieś pisałam - jest plus. To nie wyrostek robaczkowyPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja go nie mam od 14 lat U mnie nie wiedzieli, co mi konkretnie dolega, więc przez 4 dni codziennie byłam na sorze Badania wskazywały na wyrostek i na pękniętą torbiel jajnika - a wg lekarzy to byłoby niemożliwe mieć to naraz, więc odsyłali do domu Taki ewenement im się trafił, jak się okazało już na stolePola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Witam się znowu po kilkudniowej przerwie . Wczoraj kuło mnie w macicy.. chyba w macicy bo pierwszy raz takie coś miałam. Pulsowanie czy kłucie było bardzo odczuwalne i nie przyjemne i trwało praktycznie cały dzień ale dziś już cisza . Aktualnie 22dc i powiedzmy 4 dni do @, troszkę w jajnikach ciągnie ale to akurat zawsze mam więc w ogóle na to nie zwracam uwagi. Tempki nie mierzę bo tez za bardzo mnie to stresowało a i tak jestem przeziębiona więc nie byłaby miarodajna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 22:06
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Pati88 wrote:nie mierze bo mnie to za bardzo nakręcało. Mierzyłam w dwóch pierwszych cyklach. Mąż mi powoedział ze nawet jego to stresuje. Natomiast miałam monitoring dwóch cykłow u gina i owu była 17-18 dc. Zawsze te cykle 31dni. Ten poprzedni nagle skończył się po 26dniach. Stąd w tym cyklu zupełnie nie wiem bo śluz mam cały czas. No a dziś ten jajnik. By się 5 dni przeuneła owu. hmmm może własnie coś się pokręciło i faktycznie tak jest:)
Ja postanowiłam oststni cykl mierzyć uznaliśmy z mężem że sprawdzimy czy jeden pełny cykl wykres u mnie będzie ok. Też wpływa to na nas trochę stresująco.... więc chyba lepiej nam żyć w niewiedzy kiedy ovu będzie/była i będziemy serduszkować co dwa magiczne dni
Ja pms to miałam w poniedziałek i to taki mocni solidny bo warczałam na wszystkich a we środe zamałpowałam nowy cykl nowe nadzieje zaczęłam pić ziółka i zakupiłam żel conceive może pomoże ( może Pomorze pomoże a jak Pomorze nie pomoże to może morze pomoże a jak morze nie pomoże to może pomoże Gdańsk) takie ze szkoły mi się przypomniało he hemamaNika, Pati88 lubią tę wiadomość
Akceptacja!