PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMini89 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c47614cf1d1.jpg
Dziewczyny mój cykl zwariował- owu z 21 dc przeskoczyla chyba na 15 ( dziś 14dc)- pytanie do was - macie doświadczenie z testami owu z facelle? Dziś zrobiłam pierwszy i czy to jest już pozytyw w tej marce? Bo zrobiony test z allegro paskowy- ten sam mocz jeszcze sporo mu brakuje i nie wiem czy te rossmanowe szybciej pokazują? Na monitoring nie idę odpuscilam lekarza w tym cyklu. Z czystej ciekawości pytami tak będę próbować co dwa dni
U mnie gdy jest ovu, te testy z Allegro mają druga kreche i tak zawsze jaśniejsza, może nie dużo ale jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paulina2811 wrote:Wyszła, i nie cień cienia a taka dosyć dobrze widoczna. Jak dla mnie była widoczna od poczatku lekko ale ja widzę już tam gdzie nie ma.. Zrobiłam drugi i jednak nic
-
klaudiaaa93 wrote:Zastanawiam się czy nie zatestować jutro -10 dpo, bo u mnie piątek trzynastego był zawsze szczęśliwy (np. dostałam pracę w piątek trzynastego
) czy lepiej wstrzymać się chociaż o jeden czy dwa dni dluzej
Mam dwa testy z Allegro w domuklaudiaaa93 lubi tę wiadomość
-
Mini, u mnie wychodzi nieco słabsza kreska kiedy nie ma owulacji. Twój test u mnie to byłoby jakieś 2dni do mocnej tłustej kreski
Ale u każdego jest inaczej, więc musisz sprawdzić na sobie
Wczoraj miałam straszny dzień. Cały czas myślałam, czy iść do lekarza, który leczy mthfr i pai heparyną. Mąż nie pomógł, tylko jeszcze bardziej mnie dobił - on uważa, że zamiast czytać Internet powinnam powiedzieć jego mamie, która jest położną i mogłaby doradzić lekarza. A ja jej nie chce mówić, że się staramy, a co dopiero o poronieniu. Zresztą jaka jest szansa, że poleci mi lekarza znającego się na mutacjach.
Więc się obraził i powiedział, że jestem nieodpowiedzialna.
Poczytałam jednak o tej heparynie i jednak doszłam do wniosku, że jest na tyle niebezpieczna (zdarzają się wylewy), co więcej wcale nie jest powiedziane, że powinnam ją przyjmować, że póki co posłucham lekarzy u których byłam do tej pory i odpuszczę
DziewczynkaDwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Paulina, Bobo test - ten superczuły - jest dla stężenia 25, ale zdarza się, że "wyczuwa" stężenie 10. I dlatego na opakowaniu jest napisane 10. Ale nie każdy test złapie takie stężenie.
Poczekaj ze dwa dni i zrób kolejny testI nie trać nadziei
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
Mi jak ufasz swojemu lekarzowi i genetyków - o którym dużo dobrego pisałaś - to nie bierz na siłę żadnych leków. Statystyki są straszne, ale u Ciebiero naprawdę mógł być totalny przypadek! Kiedy nie ma 100% wskazań to każde leki w ciąży niosą jednak za sobą jakieś zagrożenie. Trzymam za Ciebie kciuki!!
mi88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
edwarda20 wrote:Rzygalam od 6 do 9 tc non stop. Potem chwile przerwy i zaczelo sie od nowa. Ogolnie czuje sie zle, psychicznie nie daje rady, fizycznie tez slabo bo glownie leze. Schudlam ponad 4kg. Ale dziecko zdrowe i rozwija sie prawidlowo.
Ale pomyśl sobie, że to nie Ty masz depresję, tylko hormony szaleją, a one mają ogromny wpływ na nasze samopoczucie. Cieszę się, że dzidziuś się zdrowo rozwija. Po wszystkim na pewno stwierdzisz, że było warto!
Jeśli byś miała ochotę na odmóżdżenie się, to polecam dwie rzeczy, które u mnie się sprawdziły i odciągnęły negatywne myśli na dalsze tory.
1) Bardzo głupie, ale wciągające: program "Ex na plaży". Wstyd się przyznać, ale w ciągu kilka dni obejrzałam oba sezony. Są dostępne za darmo w Internecie.
2) Serial (znam angielski tytuł, bo oglądam po angielsku) "It's always sunny in Philadelphia". Bardzo zabawny. Po każdym odcinku zastanawiałam się, skąd biorą tak abstrakcyjne pomysłyedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Mi88, ja Cię doskonale rozumiem. Mam endokrynologa w rodzinie, ale nie chciałabym mówić o swoich staraniach, problemach. Jakoś obcej osoby człowiek się mniej wstydzi. A Twojemu mężowi należy się chyba lanie! Powinien Cię wspierać, a nie denerwować dodatkowo! Przecież macie być w tym wszystkich razem...
mi88 lubi tę wiadomość
-
Hugolina87 wrote:Ja miałam jutro testować ale testu nie mam. Za to mam mega nerwa dziś
wiec przypuszczam pms. Termin @ na sobotę. Jeśli jutro nie przyjdzie to test zrobię przed wieczornym wyjsciem bo się jutro wybieram
topić smutki
-
Ja 5 dpo - boli prawy jajnik (tak, że leżę z bólu) i krzyż - jak tuż przed i w trakcie @. Ale to za wcześnie na coś ciążowego, dodatkowo tempka niska... Więc tak tylko się chciałam wypłakać w ciepłe ramię współstaraczekPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm