PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMini89 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c47614cf1d1.jpg
Dziewczyny mój cykl zwariował- owu z 21 dc przeskoczyla chyba na 15 ( dziś 14dc)- pytanie do was - macie doświadczenie z testami owu z facelle? Dziś zrobiłam pierwszy i czy to jest już pozytyw w tej marce? Bo zrobiony test z allegro paskowy- ten sam mocz jeszcze sporo mu brakuje i nie wiem czy te rossmanowe szybciej pokazują? Na monitoring nie idę odpuscilam lekarza w tym cyklu. Z czystej ciekawości pytam i tak będę próbować co dwa dni
U mnie gdy jest ovu, te testy z Allegro mają druga kreche i tak zawsze jaśniejsza, może nie dużo ale jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paulina2811 wrote:Wyszła, i nie cień cienia a taka dosyć dobrze widoczna. Jak dla mnie była widoczna od poczatku lekko ale ja widzę już tam gdzie nie ma.. Zrobiłam drugi i jednak nic
-
klaudiaaa93 wrote:Zastanawiam się czy nie zatestować jutro -10 dpo, bo u mnie piątek trzynastego był zawsze szczęśliwy (np. dostałam pracę w piątek trzynastego ) czy lepiej wstrzymać się chociaż o jeden czy dwa dni dluzej
Mam dwa testy z Allegro w domuklaudiaaa93 lubi tę wiadomość
-
Mini, u mnie wychodzi nieco słabsza kreska kiedy nie ma owulacji. Twój test u mnie to byłoby jakieś 2dni do mocnej tłustej kreski Ale u każdego jest inaczej, więc musisz sprawdzić na sobie
Wczoraj miałam straszny dzień. Cały czas myślałam, czy iść do lekarza, który leczy mthfr i pai heparyną. Mąż nie pomógł, tylko jeszcze bardziej mnie dobił - on uważa, że zamiast czytać Internet powinnam powiedzieć jego mamie, która jest położną i mogłaby doradzić lekarza. A ja jej nie chce mówić, że się staramy, a co dopiero o poronieniu. Zresztą jaka jest szansa, że poleci mi lekarza znającego się na mutacjach.
Więc się obraził i powiedział, że jestem nieodpowiedzialna.
Poczytałam jednak o tej heparynie i jednak doszłam do wniosku, że jest na tyle niebezpieczna (zdarzają się wylewy), co więcej wcale nie jest powiedziane, że powinnam ją przyjmować, że póki co posłucham lekarzy u których byłam do tej pory i odpuszczę
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Paulina, Bobo test - ten superczuły - jest dla stężenia 25, ale zdarza się, że "wyczuwa" stężenie 10. I dlatego na opakowaniu jest napisane 10. Ale nie każdy test złapie takie stężenie.
Poczekaj ze dwa dni i zrób kolejny test I nie trać nadzieiPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
Mi jak ufasz swojemu lekarzowi i genetyków - o którym dużo dobrego pisałaś - to nie bierz na siłę żadnych leków. Statystyki są straszne, ale u Ciebiero naprawdę mógł być totalny przypadek! Kiedy nie ma 100% wskazań to każde leki w ciąży niosą jednak za sobą jakieś zagrożenie. Trzymam za Ciebie kciuki!!
mi88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
edwarda20 wrote:Rzygalam od 6 do 9 tc non stop. Potem chwile przerwy i zaczelo sie od nowa. Ogolnie czuje sie zle, psychicznie nie daje rady, fizycznie tez slabo bo glownie leze. Schudlam ponad 4kg. Ale dziecko zdrowe i rozwija sie prawidlowo.
Jeśli byś miała ochotę na odmóżdżenie się, to polecam dwie rzeczy, które u mnie się sprawdziły i odciągnęły negatywne myśli na dalsze tory.
1) Bardzo głupie, ale wciągające: program "Ex na plaży". Wstyd się przyznać, ale w ciągu kilka dni obejrzałam oba sezony. Są dostępne za darmo w Internecie.
2) Serial (znam angielski tytuł, bo oglądam po angielsku) "It's always sunny in Philadelphia". Bardzo zabawny. Po każdym odcinku zastanawiałam się, skąd biorą tak abstrakcyjne pomysłyedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Mi88, ja Cię doskonale rozumiem. Mam endokrynologa w rodzinie, ale nie chciałabym mówić o swoich staraniach, problemach. Jakoś obcej osoby człowiek się mniej wstydzi. A Twojemu mężowi należy się chyba lanie! Powinien Cię wspierać, a nie denerwować dodatkowo! Przecież macie być w tym wszystkich razem...
mi88 lubi tę wiadomość
-
Hugolina87 wrote:Ja miałam jutro testować ale testu nie mam. Za to mam mega nerwa dziś wiec przypuszczam pms. Termin @ na sobotę. Jeśli jutro nie przyjdzie to test zrobię przed wieczornym wyjsciem bo się jutro wybieram topić smutki
-
Ja 5 dpo - boli prawy jajnik (tak, że leżę z bólu) i krzyż - jak tuż przed i w trakcie @. Ale to za wcześnie na coś ciążowego, dodatkowo tempka niska... Więc tak tylko się chciałam wypłakać w ciepłe ramię współstaraczekPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm