PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kashanti wrote:Hej jestem tu nowa! o co chodzi z tym wpisywaniem na test pazdziernikowy? akurat cykl konczy mi sie za jakies 9 dni i tez chcialabym sie testowac:)
Mam nadzieję, że nam polepszysz statystyki -
Kashanti ja tez tak bede sie testowac bo wtedy wypada dzien @ a czujesz sie jakos inaczej ze moze sie udalo:)9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualny
-
czy naprzemienne kłucie jajników tak na chwilę w ciągu dnia w 23dc (ufam ze po owu) to moze cos znaczyc? staram sie nie wmawiać sobie i nie wczuwać ale jest to takie ukucie że mnie zastanawia. Piersi powinny boleć jak zawsze a nie bolą (mąż sie dziwi że może sie przytulać i nie wrzeszcze haha)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 20:34
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
edwarda20 wrote:Martusia 9 skomentowalam Twoj wykres pod wykresiem. Temperature nalezy mierzyc codziennie o tej samej porze. Nawet pol godziny roznicy daje falszywy wynik.
Nie trzeba wstawać (nawet nie można!), a po tej minutce można spać dalejedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Zgadzam się. Od tego tu jesteśmy, żeby pomagać i radzić Ja mam położony termometr zawsze przy łóżku i nastawiony budzik na codzienne budzenie o 6:30. W weekendy, kiedy mogę spać dłużej, budzę się tylko na chwilę, sięgam po termometr, minutka i po sprawie Nawet nie muszę od razu tej temp. zapisywać, bo mój termometr zapamiętuje ostatni pomiar, więc bawet w ciągu dnia ją mogę odczytać.
Nie trzeba wstawać (nawet nie można!), a po tej minutce można spać dalejKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Wiem juz ale juz daje spokoj z ta temperatura ejj czemu mnie nie ma na liscie 21.10 a widze ze tam juz wyszedl komus pozytywny test nisia91 robilas test hcg ze juz ci wyszedl?9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Kasiulka90 wrote:Edwarda, a jak Ty się czujesz?
Rzygalam od 6 do 9 tc non stop. Potem chwile przerwy i zaczelo sie od nowa. Ogolnie czuje sie zle, psychicznie nie daje rady, fizycznie tez slabo bo glownie leze. Schudlam ponad 4kg. Ale dziecko zdrowe i rozwija sie prawidlowo.
-
Pati88 wrote:czy naprzemienne kłucie jajników tak na chwilę w ciągu dnia w 23dc (ufam ze po owu) to moze cos znaczyc? staram sie nie wmawiać sobie i nie wczuwać ale jest to takie ukucie że mnie zastanawia. Piersi powinny boleć jak zawsze a nie bolą (mąż sie dziwi że może sie przytulać i nie wrzeszcze haha)
a teraz boli mnie jeden jajnik że się zwijam. Moim zdaniem jest już po owu bo śluz już nie jest ten płodny. Zgłupiałam bo to 23dc a ja mam cykle 30-32dniowe. Czy kobitki które są w ciąży czy któraś tak miała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 20:35
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Martusia9 wrote:Kashanti ja tez tak bede sie testowac bo wtedy wypada dzien @ a czujesz sie jakos inaczej ze moze sie udalo:)
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c47614cf1d1.jpg
Dziewczyny mój cykl zwariował- owu z 21 dc przeskoczyla chyba na 15 ( dziś 14dc)- pytanie do was - macie doświadczenie z testami owu z facelle? Dziś zrobiłam pierwszy i czy to jest już pozytyw w tej marce? Bo zrobiony test z allegro paskowy- ten sam mocz jeszcze sporo mu brakuje i nie wiem czy te rossmanowe szybciej pokazują? Na monitoring nie idę odpuscilam lekarza w tym cyklu. Z czystej ciekawości pytam i tak będę próbować co dwa dniWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 17:38