PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojejku, ale głupi ten październik. Z drugiej strony dobrze posiedzieć w gronie osób, które czują się podobnie źle
Przynajmniej tyle dobrze, że już piątek.
U mnie teoretycznie w sobotę owu, ale jakoś cisza - a w poprzednich cyklach miałam już w tym czasie płodny śluz i testy zaczynały się robić mocniejsze. Ciągle tylko to czekanie i czekanie.
W tym miesiącu wyjątkowo jeszcze nie byłam u lekarza ani na badaniach - wyczerpałam limit w sierpniu i wrześniu, teraz odpoczywam Ale oczywiście myślę nadal.
Niby jakąś nadzieję mam, ale z drugiej strony trochę nie wierzę w ten miesiąc. Będzie, co ma być
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
nick nieaktualny
-
Sung, różnie. Na testach z allegro w okolicy owu kreska zaczęła się pojawiać, ale nigdy nie była tak mocna, jak kontrolna, nawet przy potwierdzonej owulacji. Na tych z Rossmanna cały miesiąc mam kreskę o połowie intensywności kontrolnej, w czasie owu bywa nawet ciemniejsza niż kontrolna. Musisz sama na sobie przetestować
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, mogę do Was dołączyć?
Wczoraj (23dc) wyszedł mi Nord Test - 10, pozytywny, ta druga kreska wyszła wyraźna. Dziś powtórzyłam ale innym Aplhamed-10, i tutaj ta druga wyszła o wiele bledsza niż na wczorajszym. Zorobiłam też PinkTest-25 i tu też pojawiła sie druga kreseczka tyle że blada, ale jestem cztery dni przed @. Chyba kupię dzis jeszze raz Nordtest.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące, a te którym sie nie udało to trzymam kciuki za następny cyklklaudiaaa93, patuniek86, Kasiulka90, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
dzień dobry wszystkim:) dziś mnie już jajnik nie boli. Wczoraj naparzał masakrycznie. Serduszowanie było więc nic tylko czekać moze to była jednak przesunięta owu:) Oby to przytulanko co drugi dzień w tym cyklu wypaliło haha bo już troszkę motywacja pada hihi
Kasiulka90, anyzratak lubią tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnyMarti83 wrote:Cześć Dziewczyny, mogę do Was dołączyć?
Wczoraj (23dc) wyszedł mi Nord Test - 10, pozytywny, ta druga kreska wyszła wyraźna. Dziś powtórzyłam ale innym Aplhamed-10, i tutaj ta druga wyszła o wiele bledsza niż na wczorajszym. Zorobiłam też PinkTest-25 i tu też pojawiła sie druga kreseczka tyle że blada, ale jestem cztery dni przed @. Chyba kupię dzis jeszze raz Nordtest.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące, a te którym sie nie udało to trzymam kciuki za następny cykl
GratulacjeMarti83 lubi tę wiadomość
-
Pati88 widzę ze testujemy tego samego dnia ja w tym miesiącu jeszcze próbowałam wstrzelić sie w owu, ale cos czuje ze jeszcze poniedziałek - wtorek mogłam pocisnąć z serduszkowaniem coz, jak sie nie uda to w przyszłym miesiącu tez wdrażam system "co dwa dni" i nie ma ze zmęczenie, ze pozna godzina
-
Hej dziewczyny! ja czekam na wynik bety .. trzymajcie kciuki, przeczucie mam że nic z tego nie wyszło, a tak liczyłam na ten cykl -byliśmy na wczasach wstrzeliliśmy się w owu idealnie.. no zobaczymy za pare godzin, ale cos czuje że będzie płacz.
klaudiaaa93 lubi tę wiadomość
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
MałaMi90 wrote:Hej dziewczyny! ja czekam na wynik bety .. trzymajcie kciuki, przeczucie mam że nic z tego nie wyszło, a tak liczyłam na ten cykl -byliśmy na wczasach wstrzeliliśmy się w owu idealnie.. no zobaczymy za pare godzin, ale cos czuje że będzie płacz.
Kciuki!! &&MałaMi90 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
patuniek86 wrote:1000 - jest nas kilka na 20 Witaj w klubie
Mam nadzieje ze końcówka października bedzie pozytywna )) ja juz wczoraj zakupiłam testy i wyczekuje jak na szpilkach a jeszcze w weekend urodziny męża... kieliszek wina w 6-7 dpo bardzo niewskazany? Nie chce wzbudzać podejrzeń rodziny, juz i tak dosc sugestii z ich strony -
nick nieaktualny
-
MałaMi90 wrote:Hej dziewczyny! ja czekam na wynik bety .. trzymajcie kciuki, przeczucie mam że nic z tego nie wyszło, a tak liczyłam na ten cykl -byliśmy na wczasach wstrzeliliśmy się w owu idealnie.. no zobaczymy za pare godzin, ale cos czuje że będzie płacz.
To czekanie jest najgorsze trzymam kciuki
MałaMi90 lubi tę wiadomość
-
1000 wrote:Mam nadzieje ze końcówka października bedzie pozytywna )) ja juz wczoraj zakupiłam testy i wyczekuje jak na szpilkach a jeszcze w weekend urodziny męża... kieliszek wina w 6-7 dpo bardzo niewskazany? Nie chce wzbudzać podejrzeń rodziny, juz i tak dosc sugestii z ich strony
Możesz pić
https://mamaginekolog.pl/hipotetyczna-hania/Paulinaaa, 1000 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Pati88 wrote:czy naprzemienne kłucie jajników tak na chwilę w ciągu dnia w 23dc (ufam ze po owu) to moze cos znaczyc? staram sie nie wmawiać sobie i nie wczuwać ale jest to takie ukucie że mnie zastanawia. Piersi powinny boleć jak zawsze a nie bolą (mąż sie dziwi że może sie przytulać i nie wrzeszcze haha)
Mam to samo, ale ja jestem jeszcze w 16 ( albo 18 dc - licząc plamienia ). i ZAWSZE ok tydzień po @ już bolały mnie mocno piersi, a teraz nic a nic - i też własnie nie wiem o co chodzi. Ale to może dobrze? może jakieś hormony się wyregulowały ? bo chyba ból od 12-13 dnia cyklu to nie jest prawidłowe.. tak gdzieś czytałam, że jakieś hormony mogą być za wysokie ( ja jeszcze żadnych nie badałam - ale noszę się z zamiarem ).
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Paulinaaa wrote:Mam to samo, ale ja jestem jeszcze w 16 ( albo 18 dc - licząc plamienia ). i ZAWSZE ok tydzień po @ już bolały mnie mocno piersi, a teraz nic a nic - i też własnie nie wiem o co chodzi. Ale to może dobrze? może jakieś hormony się wyregulowały ? bo chyba ból od 12-13 dnia cyklu to nie jest prawidłowe.. tak gdzieś czytałam, że jakieś hormony mogą być za wysokie ( ja jeszcze żadnych nie badałam - ale noszę się z zamiarem ).
01.01.2021 nasz aniołek 8tc