Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa brzuchu podobno przy tyłozgięciu, ale mam wątpliwości - przednia ściana pochwy jest znacznie krótsza od tylnej i nie jestem pewna, czy przy leżeniu na brzuchu sperma po upłynnieniu nie spłynie po przedniej ścianie pochwy.
Macica kurczy się podczas każdego orgazmu, skurcze wywołuje wyrzut oksytocyny. -
nick nieaktualnyNona wrote:A ja słyszałam, że właśnie tuż po serduchach trzeba poleżeć NA BRZUCHU, że wtedy łatwiej dociera
a kobiety które nie osiągają orgazmu pochwowego (dużo jest takich) a też zachodzą mimo, że ich macica się nie kurczy...
Może to wszystko takie półprawdy są
Myślę właśnie, że to takie półprawdy i wszystko trzeba brać przez półWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 07:20
-
nick nieaktualnyWczoraj poszliśmy po całości. A jaki poślizg mieliśmy po concive bo miałam jedna próbkę. Bardzo mnie po wszystkim bolało z prawej strony kolo jajnika i nisko podbrzusze. W sumie już podczas bolało, no ale cały dzień mnie tak jak na okres trzymało a potem wszystko przeszło i nie boli nic.
Temperatura w gore o dziwo chociaż liczyłam ze spadnie mocno w dol.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 08:56
-
nick nieaktualnyLista Testówek w październiku
01 - Kaśka, madzianka, rudainka, Werbenka,
02 - Magda_lena88, JusWik, november123
03 - Ania1986, Nieukowa, Morwa, estrella, apaulaa,
04 - Dżejzi,
05 - marzen2210, kasika8303, zonaboba, la
06 - mała.mi, Kitaja
07 - Pysiaaa21
08 - tomania2806, firanki na duszę, basiulkaa_89,
09 - Alorrene13,
10 - renieczka, battinka, Muffinka1019,
11 - Drzwiona, agniesja, Daisy,
12 -
13 - Amerie, pirelka, Aga_502, MagSz, Pati Belgia
14 - Czarnula87
15 - sury_cat, Gosiacu
16 - Natka098, lilirose
17 - Magnosia
18 - Isia93, mimi86
19 - Toxey
20 - Ania14, asiorekk, Nona, Marteczka91
21 - magda-ck, mana
22 -
23 - Tolcia25,
24 - Anastazjaaa, Nancy87
25 -
26 - zwei_kresken, Biedroneczka83
27 - monia91, sigma
28 -
29 - november123
30 -
31 -
W tym miesiącu jest już ....
-
Duzo tu testerek mysle nad pazdziernikiem ale to na koncowce...jak cos dopisze sie pozniej jesli nie wytrzymam z testem hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzień dobry!
mi owulkę faktycznie przesunęło na 13dc a to dzień bez ...
a tempka dziś poszybowała pod sam sufit
co do tych nóg to już sama nie wiem... fakt, że jak poleżę z 10-15 minut z zadartymi nogami to później "oddaję" mniej "towaru", nie wiem sama jak można a jak nie można... a co do zachodzenia w ciążę bez orgazmu to fakt: ile kobiet zachodzi podczas gwałtu a orgazmu to one na pewno wtedy nie mająpirelka lubi tę wiadomość
-
Czarnula super, nadal obstawiam owulke na 19dc teraz byle do zielonego
A u mnie chyba jednak wciaz przed owu juz sama nie wiem. Dzis dosc mokro, ale szyjka chyba juz sie zamyka powoli, sluz sie niby rozciaga, juz nic nie wiem. Tempke wczorajsza poprawilam i wpisalam jednak ta z 6.15 zamiast z 6.30, dzis tez chyba 6.20 byla jak mierzylam.Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:A u mnie chyba jednak wciaz przed owu juz sama nie wiem. Dzis dosc mokro, ale szyjka chyba juz sie zamyka powoli, sluz sie niby rozciaga, juz nic nie wiem. Tempke wczorajsza poprawilam i wpisalam jednak ta z 6.15 zamiast z 6.30, dzis tez chyba 6.20 byla jak mierzylam.
Dzisiaj masz b. ładny spadek. Może to dzisiaj akuart?
-
Anastazjaaa wrote:witam,
a u mnie @ nadal brak, zaczynam się obawiać że minie mi październik i od razu wskoczę na listopad
Anastazja kochanie musisz sie uzbroic w cierpliwosc..ten pierwszy cykl pp moze trwac dosc dlugo.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Dzisiaj masz b. ładny spadek. Może to dzisiaj akuart?
Wlasnie tez tak mysle, bo boli brzuch i zalewa dosc znacznie. Sprobowalismy no ale nie wyszlo z zakonczeniem a wieczorem to jak zawsze za pozno, a te z przedwczoraj to na pewno juz dawno nie zyja -
kapturnica wrote:Mozesz napisac z jakiej ksiazki to zaczerpnelas??..Z gory dzienks
nowe horyzonty. w tym, że to o tych "nogach" to był fragment z neta a ja zaciągnęłam go z pamiętnika z jednej z dziewczyn z OF
jednak co do tych nóg to ja nie mówię, że to źle czy nie dobrze, się nie spieram bo wiadomo jak jest co lekarz to inna naukakapturnica, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Z tymi nogami to ja mysle, ze to tylko tak o, no słuchajcie, a laski, które wpadają po seksie na imprezie? Mysle, ze nie uprawiają go na leząco, tylko na stojąco opierając się o kibelek w wc na imprezowni
kapturnica, Katarzyna87, Nona, Czarnula87, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:"Wojna Plemników" Robin Baker, wydawnictwo Rebis z serii
nowe horyzonty. w tym, że to o tych "nogach" to był fragment z neta a ja zaciągnęłam go z pamiętnika z jednej z dziewczyn z OF
jednak co do tych nóg to ja nie mówię, że to źle czy nie dobrze, się nie spieram bo wiadomo jak jest co lekarz to inna nauka