Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:No wlasnie ja zauwazylam chyba ze 3 cykle temu, ze mi lutka chyba w ogiole nie podniosla tempki, a nawet jesli, to naprawde bylo to niezauwazalne. Ale za to jest masa dziewczyn na of, ktore bez lutki maja slabe tempki, a po lutce w nastepnym cyklu ponad 37.
Ale to może jakieś większe ilosci brały?? Bo mi gin mówił jak go pytałam że lutka w małej ilosci nie ma wpływu na owulkę, za to ten orgametril co biorę jest tak silny że owulkę hamuje :] -
nick nieaktualnyDaisy wrote:No bardzo dobrze, czyli 10mm Żeby sie zagniezdzilo to powinno byc min. 6mm, ale ponoc ktos kiedys gdzies notowal ciaze przy nawet 4, 5mm.
ja miałam ostatnim razem 7mm i mi powiedziąła lekarz która robiła usg że takie średnie to moje endo -
nick nieaktualnyDaisy wrote:No bardzo dobrze, czyli 10mm Żeby sie zagniezdzilo to powinno byc min. 6mm, ale ponoc ktos kiedys gdzies notowal ciaze przy nawet 4, 5mm.
przy 6? ja miałam w 30dc pierwszego cyklu po tabsach 6 mm gin nic nie mówił, że mało, ale i tak zajadam migdałki -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ale to może jakieś większe ilosci brały?? Bo mi gin mówił jak go pytałam że lutka w małej ilosci nie ma wpływu na owulkę, za to ten orgametril co biorę jest tak silny że owulkę hamuje :]
Ja gdy biorę to 3x2 podjęzykowo i przy tym tez mi tempki jakos nie zawyzalo. Jeden cykl za to juz sprawdzialam i mialam piekny ciazowy wykres, na pewno przez lutke
Nie wiem, jesli te wszystkie lutki, srutki i dupki maja taki zbawienny wpływ i pomagaja zajsc, to niech nam w koncu wszystkim one pomogą! -
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:przy 6? ja miałam w 30dc pierwszego cyklu po tabsach 6 mm gin nic nie mówił, że mało, ale i tak zajadam migdałki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:OK, KUPIE SOBIE MIGDAŁY DO PRACY
mnie martwią moje skapie i bezproblemowe miesiaczki. Zero bólu, minimalne napięcie tylko mam w brzuchu...I te plamienia. Czas zbadać w końcu grubość mojego endo...na monitoringu sie dowiem co i jak.
ja właśnie miałam pierwsze 2 cykle po tabsach takie lekkie i niebolesne (a na mnie to nie do pomyślenia) i wyszło, że w 30dc miałam endo 6mm, kupiłam migdały i poprzednia miesiączka była już jak zawsze - nie do zniesienia ;P więc na pewno coś tak zadziałały -
nick nieaktualnyDaisy wrote:Kochana w 30dc mialas prawo miec 6mm, bo po owulce się endo juz zaczyna degenerowac i zluszczac w koncu w ktoryms tam dc i robi sie coraz mniejsze. Ja np raz mialam 11 mm chwile po owu, a potem po 7 dniach mialam juz znowu tylko kilka mm, bo sie zluszcza no i wtedy przychodzi ta wredna @.
tak, ale właśnie tak jak napisałam, miesiączki miałam w ogóle niebolesne i prawie bezkrwawe ;P więc pewnie w środku cyklu to moje endo też szału nie robiłoDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:jak się nie uda przez kilka miesięcy to pewnie też będę w temacie co do usg i tych wszystkich wspomagaczy! na razie nie mam pojęcia o czym piszecie!
I bardzo dobrze, i niech tak zostanie! Zajdz szybciutko i zadne wiadomosci nt nie beda Ci potrzebneToxey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Czarnula a swoja drogą, czy wiesz ze ten orgametril to strasznie przestarzaly lek? Nie tyjesz po nim? Nie masz objawow klimakterium? Smieje sie, bo ponoc po tym ma sie niezle skutki uboczne..
Nieee nie zauważyłam nic złego po nim :] Moze lekko waga w góę jakieś 2 kg ale nie więcej.
Ja ogólnie jestem takim przypadkiem że mi ciękzo dobrac leki na stymulację owulki. I bardzo syzbko każdy z leków na mnie przestaje działać. Ten lek to takie moje zabezpieczenie a dodatkowo na nim w ciażę zaszłam więc wieszDaisy lubi tę wiadomość