Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja teraz w tym cyklu przy CLO w 12dc endo miałam tylko 6mm a w 18dc gdzie już było po owulacji 12mm i lekarz mówił, że bardzo dobre. Więc z tym endo po CLo to też różnie jest
No a ja sobie siedzę, piję wodę i staram się cierpliwie czekać niby wykres ładny ale czy to już nie raz nie dwa był fajny a bez rezultatu dziś ostatni dzień z dup-kiem i nie wiem czy jutro sikać czy nie ponoć 3/4 dni bez dup-ka nie zaszkodzą ale jak się już jest po stracie to różne myśli są eh..Trzeba się opamiętać a nawet jak jutro siknę i coś wyjdzie to i tak zostaję tutaj na liściesamira lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:ja teraz w tym cyklu przy CLO w 12dc endo miałam tylko 6mm a w 18dc gdzie już było po owulacji 12mm i lekarz mówił, że bardzo dobre. Więc z tym endo po CLo to też różnie jest
No a ja sobie siedzę, piję wodę i staram się cierpliwie czekać niby wykres ładny ale czy to już nie raz nie dwa był fajny a bez rezultatu dziś ostatni dzień z dup-kiem i nie wiem czy jutro sikać czy nie ponoć 3/4 dni bez dup-ka nie zaszkodzą ale jak się już jest po stracie to różne myśli są eh..Trzeba się opamiętać a nawet jak jutro siknę i coś wyjdzie to i tak zostaję tutaj na liście -
no nic poczekam do jutra jak temp. się utrzyma ładnie to może siknę i jak coś wyjdzie w pozytywną stronę tzn. jakiś cień itp to pójdę na hcg z krwi ale tak bez testu z sikańca nie idę bo u mnie koszt hcg to 40zł..wtedy najwyżej poczekam a co ma być to i tak będzie
-
Cześć dziewczyny Nieśmiało wpisuję się na 11 października Mój cykl jest bardzo burzliwy, trwa już 54 dni!! Wszystko przez stres związany ze ślubem Po środowej konsultacji z nową ginekolog wynikało, że jestem przed owu i lekarka chyba miała rację, bo w sobotę tak mnie napitalał prawy jajnik (z niego miała być owulacja), że szok!! Tak, że teraz pozostaje czekać co z tego będzie
Daisy lubi tę wiadomość
-
Magdalena, ja uważam że beta jest marnowaniem kasy - wolę dopłacić 10zł i za to pójść z mężem na romantyczny obiad
Raz w życiu betę robiłam, jak się szykowało duże chlańsko, zwykły test był (-) a mi się okres spóźnił o 1 dzień.
Ale jak odbierałam wynik, to już z podpaską ;P
Ja dalej w niskim nastroju... Podziwiam dziewczyny, które maja długaśne cykle, bo ja bym zniosła jajo, gdyby mój był dłuższy niż jest teraz. Już przy moich 27 dniach ciężko znoszę czekanie...Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wróciłam wściekła, nie dość że gin jakiś powolny i godzina opóźnienia to jeszcze nie chciał odpowiadać na moje pytania i walił hasła" ja tutaj mam za zadanie wykonać usg, a z wynikiem do lekarza prowadzącego" albo "Wasz abonament nie obejmuje leczenia niepłodności więc proszę mnie nie zmuszać bym odpowiadał na takie pytania" po info, że biorę clo zapytał "a kto pani je dał?"...
Ręce mi opadły, a na wyniku wyczytałam, że endo 10,6 mm, na lewym jajniku 2 pęcherzyki 28,3 mm i 19,1 mm. Nic więcej mogłam się dowiedzieć, rozmawiając z Mamą aż się rozpłakałam, że tak mnie olał. Coraz bardziej skłaniam się ku wykupieniu abonamentu u mojego ginekologa i mieć psychiczny spokój.
Zadzwonię do mojego gina i zapytam czy wszystko ok, bo ten pęcherzyk podejrzanie duży. Teraz po powrocie coś mi cieknie, jakiś śluz z resztkami żelu czy co
A tego matoła odwołuję na październik i może jeszcze w tym cyklu pójdę zobaczyć do kogoś innego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 14:38