Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysury_cat wrote:matko pirelka co on zona mu nie dala czy co ze taki wredny nic się nie przejmuj tym debilem szkoda nerwow
-
Ja już oficjalnie mogę powiedzieć, że zaczęłam drugą fazę cyklu. Fazę oczekiwania...fazę, w której jednego dnia czuje, że się udało, a na drugi płaczę, bo wiem, że bedzie tak jak miesiąc wcześniej. Jedno co mnie trzyma w ryzach to to, że w tym miesiącu zrobiliśmy wszystko,co mogliśmy, żeby się udało () Mam nadzieję, że te dwa tygodnie zlecą bardzo szybko:) Wszystkim październikowym staraczkom życzę powodzenia i dwóch kresek na teście:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLista Testówek w październiku
01 - Kaśka, madzianka, rudainka, Werbenka,
02 - Magda_lena88, JusWik, november123
03 - Ania1986, Nieukowa, Morwa, estrella, apaulaa,
04 - Dżejzi,
05 - marzen2210, kasika8303, zonaboba, la
06 - mała.mi, Kitaja
07 - Pysiaaa21
08 - tomania2806, firanki na duszę, basiulkaa_89,
09 - Alorrene13,
10 - renieczka, battinka, Muffinka1019,
11 - Drzwiona, agniesja, Daisy, Paulina_2603
12 -
13 - Amerie, pirelka, Aga_502, MagSz, Pati Belgia
14 - Czarnula87
15 - sury_cat, Gosiacu
16 - Natka098, lilirose
17 -
18 - Isia93, mimi86
19 - Toxey
20 - asiorekk, Nona, Marteczka91
21 - magda-ck, mana, Magnosia
22 -
23 - Tolcia25,
24 - Nancy87, motyl1993
25 - Ania 14,
26 - zwei_kresken, Biedroneczka83
27 - monia91, sigma, Storczyk3
28 -
29 - november123
30 -
31 - Anastazjaaa
W tym miesiącu jest już ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaczynam się stresować w sumie to mam tak jak pisała koleżanka u góry, że jednego dnia czuję i wiem że to będzie ten cykl a następnego mówię sobie zejdź na ziemię przecież i tak nic z tego nie będzie. Do tego wszędzie widzę u siebie oznaki ciąży i oczywiście kobiety w ciąży i co 5 min odświeżam wykres bo a może coś nowego zauważę i nie wiadomo co jeszcze i najlepiej to mój dzień by wyglądał tak że mierze temp. idę spać i wstaję jest nowy dzień i znowu mierzę
Daisy, renieczka lubią tę wiadomość
-
tomania2806 wrote:Zaczynam się stresować w sumie to mam tak jak pisała koleżanka u góry, że jednego dnia czuję i wiem że to będzie ten cykl a następnego mówię sobie zejdź na ziemię przecież i tak nic z tego nie będzie. Do tego wszędzie widzę u siebie oznaki ciąży i oczywiście kobiety w ciąży i co 5 min odświeżam wykres bo a może coś nowego zauważę i nie wiadomo co jeszcze i najlepiej to mój dzień by wyglądał tak że mierze temp. idę spać i wstaję jest nowy dzień i znowu mierzę
A u mnie dziwne mdłości na całego podpinam to pod dup-ka którego jeszcze dziś biorę ew. pod zbyt obfite jedzenie dziś..
Trzeba czekać
a już niedługo 1.10 życzę powodzenia i samych zielonych kropek -
tomania2806 wrote:Zaczynam się stresować w sumie to mam tak jak pisała koleżanka u góry, że jednego dnia czuję i wiem że to będzie ten cykl a następnego mówię sobie zejdź na ziemię przecież i tak nic z tego nie będzie. Do tego wszędzie widzę u siebie oznaki ciąży i oczywiście kobiety w ciąży i co 5 min odświeżam wykres bo a może coś nowego zauważę i nie wiadomo co jeszcze i najlepiej to mój dzień by wyglądał tak że mierze temp. idę spać i wstaję jest nowy dzień i znowu mierzę
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:o kurde mam początki rozciągliwego śluzu w 7dc. Rety. Siemie & wiesiolek & duuużo wody polecam.
Nona pamiętaj, że wiesiołek tylko do owulacji!
A mnie tak boli chwilami brzuch, że latam do wc na rozwolnienie, 2 dzien z rzędu. Jest to conajmniej niewygodne -
Kochana wyluzuj, to normalne, ze odswiezasz wykres co chwilę. Ja też tak robię, a skoro jestesmy juz w tym dwie, to oddam rękę za to, że jest nas spora grupa!
Ja czasem klikam tyle na wykres, jakby za Ntym razem mialo mi się tam dziecko pojawićmana, motyl1993 lubią tę wiadomość
-
A tu cos na miły wieczór:
Verona19
Hej dziewczyny.
dzień po okresie kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia( nasz pierwszy raz bez zabezpieczenia) potem nastepnego dnia jeszcze dwa razy tez bez ale wszystkie trzy razy bez wytrysku.. tego samego dnia dostałam biegunki pierwszą moja myslą bylo to ze moze to od pasty jajecznej która zjadłam.. ale po wpróznieniu było juz ok lecz wieczorem znowu dostalam boje sie ... czy moge być w ciązy??
mana, Isia93, Kitaja, Mimi86, MagdaH, Natka098, motyl1993, Czarnula87, zwei_kresken, tomania2806, mała.mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny