Pierwszy cykl starań :) dla swiezakow
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
HEj moge sie przyłączyć ? W lipcu skończyłam brać tabletki, brałam 9 lat teraz 28 września byłam u ginekologa, wszystkie badania wyszły super i akurat byłam przed owulacja bo był widoczny pecherzyk 20 mm. Lekarz powiedział, ze możemy sie starać. Teraz czekam az bede mogła zrobic test. Tylko czy to by nie było zbyt piękne ? Ze pierwszy cykl i juz nam by wyszło ?
-
Nestii wrote:U mnie dziś 30 dc. Boję się testować żeby się znowu nie rozczarować..
Na razie pozdrawiam Was ze słonecznej Hiszpanii💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Aaeemm wrote:HEj moge sie przyłączyć ? W lipcu skończyłam brać tabletki, brałam 9 lat teraz 28 września byłam u ginekologa, wszystkie badania wyszły super i akurat byłam przed owulacja bo był widoczny pecherzyk 20 mm. Lekarz powiedział, ze możemy sie starać. Teraz czekam az bede mogła zrobic test. Tylko czy to by nie było zbyt piękne ? Ze pierwszy cykl i juz nam by wyszło ?
Pewnie, że może się tak zdarzyć - tak by było najlepiej
Trzymam kciuki!! :*💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, u mnie 35 dc okresu brak, wczorajszy test negatywny. Owulacje miałam 17 dni temu potwierdzona przez usg. Czy to normalne, ze nie mam jeszcze okresu? Nawet nie czuje żeby się zbliżał. Po prostu czuje się jak zwykle a nie jak przed okresem. Niezłe jaja robi sobie ze mnie natura ze okres spóźnia mi się prawie tydzień (co nie zdarzyło się NIGDY) akurat wtedy kiedy pierwszy cykl się staraliśmy a testy negatywy... MASAKRA
-
Fi0lecik wrote:Hej dziewczyny, u mnie 35 dc okresu brak, wczorajszy test negatywny. Owulacje miałam 17 dni temu potwierdzona przez usg. Czy to normalne, ze nie mam jeszcze okresu? Nawet nie czuje żeby się zbliżał. Po prostu czuje się jak zwykle a nie jak przed okresem. Niezłe jaja robi sobie ze mnie natura ze okres spóźnia mi się prawie tydzień (co nie zdarzyło się NIGDY) akurat wtedy kiedy pierwszy cykl się staraliśmy a testy negatywy... MASAKRA
A może byłaś chora czy przeziębiona? Mojej przyjaciółce zawsze po chorobie spóźnia się okres.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam doła. 47 dzień cyklu. W niedzielę na teście cień cienia ale żadne zwidy bo mój mąż też go widzi. Dodam, że pokazał się od razu. W poniedzielek mialam iść na betę ale test z porannego moczu negatywny w środę i dzisiaj znow to samo. Pewnie tamten mnie oszukał, a pokazują się od nowa moje kłopoty z prolaktyną.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Ja również jestem nową i to mój 1cs, myślałam że już w tym cyklu coś wyszło ale po zrobieniu bety okazało się że spada,a i tak nie była za wysoka (13,96 na 9,77) więc nie mam już raczej szans na testowanie w tym miesiącu, podejrzewam, że to biochemiczne:(. To mój 27dc, a @ wypada za 4 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 19:29
-
nick nieaktualnyKaroMi wrote:Witajcie dziewczyny
Ja również jestem nową i to mój 1cs, myślałam że już w tym cyklu coś wyszło ale po zrobieniu bety okazało się że spada,a i tak nie była za wysoka (13,96 na 9,77) więc nie mam już raczej szans na testowanie w tym miesiącu, podejrzewam, że to biochemiczne:(. To mój 27dc, a @ wypada za 4 dni.
1 cykl starań i juz wiesz ze masz niski progesteron w 2 fazie cyklu ? -
nick nieaktualnyPLPaulina wrote:1 cykl starań i juz wiesz ze masz niski progesteron w 2 fazie cyklu ?
-
nick nieaktualny