X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja mam pomysł. Pierwszy i ostatni raz wchodzimy na takie przykre tematy.

Fedra, Dora, mauysia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie miłe tematy macie kochane moje!!!
    Współczuje wszystkim które przeżyły coś strasznego i popieram że każdy ma prawo do swoich decyzji i życia!!!
    Grypa mnie dziewczyny męczy słaba jestem leje się ze mnie a skrzepy lecą że szok!!! chyba po tym clo takie skrzepy !!!ble

• Dora Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gocha kogo to ja nie uczyłam:D
    od zerówkowicza po gimnazjalistę, wychowanie fizyczne, gimnastyka korekcyjna, plywanie, aerobik..no a teraz przygotowuje się do zrobienia papierów na instruktora łucznictwa;p
    ps: a moimm ulubionym przedmiotem na studiach była anatomia-powaznie:)

Patrząc na Twój wykres i szyjkę, no to tak jakoś moglo być w tych okolicach, dokładnie to raczej nie wyznaczysz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2013, 16:28

gocha04 lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mi ou w tym cyklu aż 5 dni zaznaczył na przewidywaną owulację a zawsze były 3 dni zaznaczone!!!Ciekawa jestem kiedy tym razem owulka będzie jak clo nie będę brać!!!

• Dora Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga mi tez tak zaznacza! wystarczy,że raz miałaś owu później i od razu robie się zamieszanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Aga mi tez tak zaznacza! wystarczy,że raz miałaś owu później i od razu robie się zamieszanie.

To niedługo 2 tygodnie płodna będę według tego systemu he he;-)

• Dora Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jeszcze Ci pięć razy zmieni termin owu po fakcie;)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    od zerówkowicza po gimnazjalistę, wychowanie fizyczne, gimnastyka korekcyjna, plywanie, aerobik..no a teraz przygotowuje się do zrobienia papierów na instruktora łucznictwa;p

Patrząc na Twój wykres i szyjkę, no to tak jakoś moglo być w tych okolicach, dokładnie to raczej nie wyznaczysz.

czyli jak się nam już dzieciaczki urodzą to wiadomo do kogo zapisać na naukę pływania :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dora Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra...pływanie, strzelanie i co tam jeszcze chcecie;)

A własnie bo była poruszana kwestia odchudzani, polecam:
    1. basen
    2. rower
    3. szybkie marsze

Ogólnie najlepsze spalanie tłuszczu jest wtedy, gdy ćwiczymy na ok. 60% naszym możliwości;)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basen uwielbiam i mam zlecenie od lekarza rower też lubie ale za bardzo nie mogę a szybkie marsze i biegi to nie dla mnie niestety!!!
    Zostanę przy basenie a na wiosnę rowerek!!!;-)

• Dora Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz jeżdże na stacjonarnym i nie moge sie juz doczekac wiosny albo chociaż przedwiośnia. Mi wystarczy 7 stopni na plusie do jazdy.

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra Zoisia nie wiedzialam przykro mi.

nie zamierzam nikogo zachecac do zmiany zdania, kazdy ma prawo do wlasnego zdania tylko o ile w kwesti eutanazji masz prawo i decydujesz tylko i wylacznie za siebie to podejmujac decyzje o aborcji decydujesz nie tylko o swoim zyciu ale takze o zyciu niczego niewinego dziecka. Ono nie ma wtedy zadnego prawa głosu, a przeciez tez ma prawo do zycia. Ja patrzac na to od strony dziecka ktor mogloby sie nie urodzic po prostu nie umiem myslec czuc i uwazac inaczej. I uwazam ze lepiej takie dziecko oddac do adopcji niz usunac bo potem nie mowiac juz o tych komplikachach jakie podala Libra to jest to poczucie z ktorym malo ktora kobieta sobie jest w stanie poradzic po dokonanej aborcji a o ktorych to problemach malo sie mowi bo to niewygodne dla srodowiska ktore zarabia na aborcji. A poza tym abrocja to tak naprawde mordowanie na zywca dziecka to nie jest ani troche humanitarne, bo psa sie usypia a dziecku wyrywa sie nozki raczki, wysysa mózg i gdzie tu jakikolwiek humanitaryzm? ale ddobra juz koncze i nie bede wiecej mowic na ten temat bo podobnie jak Dora angazuje sie w takie dyskusje az za bardzo. Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam bo nie było to moim zamiarem.

Woseba lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co odchudzania to ja tez preferuje basen aczkolwiek aktualnie musialam odpuscic przez ta całą @

ale od przyszłego tygodnia zaczne znowu chodzic regularnie na basen i na silownie jakis rowerek itd niestey szybkie marsze biegi itd odpadaja ale gimnastyka i basen sa wskazane.

i ja jeszcze lubie o tej porze roku jezdzic na łyżwach :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do odchudzania to proponuję zapisać się na studia :P
    własnie pisze którąś już z rzędu pracę i mózg mi już wyparował i pewnie dzięki temu trochę mniej waże ;)
    a tak na poważnie to ja też preferuje basen no i spacery z tym moim kudłaczem :)

a tak w ogóle to siędzę przed tym kompem i dopiero teraz zauważyłam ze boli mnie dziwnie w dole brzucha od strony lewego jakjnika jakby mi ktoś tam szpilki wbijał paskudne uczucie ...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:

łał to ty pani wf'istka heh:) a ja tak nie lubiłam wf'ów, najmilej wspominam tylko gimnastykę korekcyjną w klasie 1-3, bo tam były tory przeszkód i takie lekkie zajecia.

zdaje sobie sprawę, że juz nie dowiem sie kiedy owu była napewno, ale to chyba taki najbardziej optymalny jej termin. Coś ovwf nie bardzo chce mi zaznaczyć sam;/

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kolejny raz sama dobrze owu zaznaczyłam bo w 14dpo @ przyszła więc moja fl jest stała 13-14 dni i nic więcej ani mniej!!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was dziewczynki jak tam mija wam dzionek ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj mała!!!! dzionek krwisto i lejąco u mnie !!!
    Leci jak z kranu normalnie !!!
    A poza tym to ok a u ciebie!!;-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aguś przykro nie martw się za niedługo i ja do ciebie dołączę. I patrz a stawiałam jej tyle tabliczek i nawet płot postawiłam tak do ciebie wlazła co za franca :). Następnym razem trutkę rozsypie hi hi hi :). A tak poza tym to zmęczona po pracy i zastanawiam się bo dostałam propozycje nadgodzin w pracy w sobotę i zastanawiam się czy iść. Wstępnie się zapisałam ale to jeszcze muszę przemyśleć i się dopytać jak będą płacone czy normalnie czy większa stawka.

Fedra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosz się zawsze przyda jak nie patrzeć !!!oby podwójnie zapłacili!!!
    Ta @ waliła do drzwi strasznie o 6 rano!!! no franca z niej straszna!!!;-)

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 1010 1011 1012 1013 1014 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ