plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Witaj mała!!!! dzionek krwisto i lejąco u mnie !!!
Leci jak z kranu normalnie !!!
A poza tym to ok a u ciebie!!
no niestety do mnie tez franca podła przylazła -
hej dziewczynki
nie miałam za bardzo czasu żeby do was zajrzeć częściej... gorący okres sesji czas zacząć
u mnie teraz nici ze staranek więc będę trzymać za was kciuki i czuje że wnet będzie wysyp fasolinek!
Meginka lubi tę wiadomość
-
Hej musze komus napisac bo z moim M nie moge za bardzo o tym gadac, bo chyba i tak juz go troche wkurza moje ogladanie meiszkan w necie ale znalazlam mieszkanie za 275 tys 4 pokoje na osiedlu niedaleko mojej cioci i przyjaciopl co w sumie wazne dla mnie bo jak cos bedzie mial kto pomoc przy dziecku... i normalnie juz bym tam pisala sie dowiadywac czy ta oferta jeszcze aktualna itd ale nie chce znowu tam dzwonic dopoki moj M nie przetrawi i nie podejmie jakiejs decyzji... a 4 pokoje dla nas to wrecz idealne rozwiazanie, bo moj M musi miec swoja pracownie na sprzety zamykana na klucz, wiec to taki pokoj tylko dla niego, a cena tego mieszkanka na prawde super!!! i nie wiem co robic... bo tez nie chce go wkurzyc ze niby go naciskam itd ale znowu wiecznie czekac nie moge, nie wime chyba musze przestac te mieszkania ogladac ale znowu ktos musi to pilnowac bo tez wiecznie sie zastanawiac nie mozna... ale juz mi lepiej ze moglam sie wam tu wygadac... to dobrej nocki
-
hej babeczki widze ze tym razem jestem pierwsza. Ja tylko na chwile wpadlam zeby zyczyc wam bardzo dobrego i udanego dnia. Wlasnie jade do pracy znow przede mna cieszki dzien ale nie dam sie
bede twarda a nie miekka hi hi hi. Bo kto da rade jak nie ja
. Do zobaczonka wieczorkiem.
Fedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Cześć Mała, ja też już jestem
Amicizia --> no nie wiem, czy w tak krótkim czasie uda Ci się urobić Twojego mAle próbuj, kto wie.
Teraz to jest po prostu masakra z tymi cenamiMy 5 lat temu zdążyliśmy przed tym mega boomem cenowym i.. kupiliśmy mieszkanie (rynek wtórny, do remontu) 3-pokojowe, 45m2, za 120.000! Dziś to nie do pomyślenia...
Amicizia lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:mauysia wrote:Słuchajcie dziewczyny, ja z innej beczki, jeszcze o tych grejpfrutach.
Czy połówkę grejpfruta trzeba zjeść po każdym posiłku? Czyli muszę obrócić dwa grejpfruty dziennie, jeśli jem 4 razy dziennie? (nie wliczam ewentualnych przekąsek...).
mi kiedyś lekarz powiedział że wystarczy jeść jednego grepfruta dziennie i nie ważne kiedy i czy po posiłku a no i kazał mi uważać bo mam niskie ciśnienie a ten owoc właśnie ciśnienie obniża
ale z tego co już pisałam ananas wspomaga odchudzanie (można kupić w tabletkach) bodajże zmniejsza łaknienie jeśli dobrze kojarze
Dzięki, Fedra
Ja też mam niskie ciśnienie... Ale mam w domu ciśnieniomierz, więc będę sprawdzać. Najwyżej się przerzucę na tego ananasa. -
Mauysiu widze że masz już po @ fajnie:)
ja mam do was pytanie natury "technicznej" bo może okazac się że coś ze mną nie tak..
te którwe nie chcą nie musza się wypowiadać, ale że ja bezpośrednia jestem.. prosze sie nie obrażać
jak sprawdzacie sobie wysokośc szyjki, to czy ona jest idealnie nad wejściem (dziurką) tzn, czy jak wkładacie palec to prościutko i do celu? bo ja mam tak że jakbym miała ja na jednej ze ścianek, jakby przesuniętą w lewo i nie wiem czy to normalne? -
zosia-ktosia wrote:Mauysiu widze że masz już po @ fajnie:)
ja mam do was pytanie natury "technicznej" bo może okazac się że coś ze mną nie tak..
te którwe nie chcą nie musza się wypowiadać, ale że ja bezpośrednia jestem.. prosze sie nie obrażać
jak sprawdzacie sobie wysokośc szyjki, to czy ona jest idealnie nad wejściem (dziurką) tzn, czy jak wkładacie palec to prościutko i do celu? bo ja mam tak że jakbym miała ja na jednej ze ścianek, jakby przesuniętą w lewo i nie wiem czy to normalne?
Ja zazwyczaj mam w miarę "prosto", ale jak sobie sprawdzałam po raz pierwszy podczas miesiączki to ze zdziwieniem stwierdziłam, że mi się przesunęła na bokTo było dziwne...
-
Amicizia wrote:Hej musze komus napisac bo z moim M nie moge za bardzo o tym gadac, bo chyba i tak juz go troche wkurza moje ogladanie meiszkan w necie ale znalazlam mieszkanie za 275 tys 4 pokoje na osiedlu niedaleko mojej cioci i przyjaciopl co w sumie wazne dla mnie bo jak cos bedzie mial kto pomoc przy dziecku... i normalnie juz bym tam pisala sie dowiadywac czy ta oferta jeszcze aktualna itd ale nie chce znowu tam dzwonic dopoki moj M nie przetrawi i nie podejmie jakiejs decyzji... a 4 pokoje dla nas to wrecz idealne rozwiazanie, bo moj M musi miec swoja pracownie na sprzety zamykana na klucz, wiec to taki pokoj tylko dla niego, a cena tego mieszkanka na prawde super!!! i nie wiem co robic... bo tez nie chce go wkurzyc ze niby go naciskam itd ale znowu wiecznie czekac nie moge, nie wime chyba musze przestac te mieszkania ogladac ale znowu ktos musi to pilnowac bo tez wiecznie sie zastanawiac nie mozna... ale juz mi lepiej ze moglam sie wam tu wygadac... to dobrej nocki
Hej. Powiem krótko lepszego momentu na zakup mieszkania nie bedzie. Bo po 1 ceny niższe i kredyty ciekawsze i łatwiej dostac. Od wrzesnia znowu wszystko pojdzie w gore. a żeby kredyt dostac to trzeba tak min 3 miesiące wiec nie mam co sie zastanawiać. Ja kupiłam mieszkanie około roku temu 160 tys za 3 pokoje ale moja miejscowośc ma jakie 1000 mieszkanców i zadnych wieekszych zakładów pracy z kredytem meczylam sie 6 miesięcy mimo dobrych dochodów takze do dzieła dam ci rade jak ja to zrobiłam poszłam wszystko sama załatwiałam a mąż tylko przyjechał na koniec popodpisywał poczekął az skoncze remont i sie wprowadził takze działaj sama i jak cos postaw go przed faktem dokonanym. czasami i tak trezbaBeata, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
hej
Zosiu u mnie prosciutko do gory.
Ami ja bym go jednak przygotowywala do decyzji.Wczoraj slyszalam w radio,ze stopy procentowe ida w dol, i ze beda spadać. Obserwuj temat i rozmawiaj z m.
Ja bym sie wsciekla gdyby moj m. zrobil cos za moimi plecami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2013, 07:35
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny