X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no ona jest gorzej niż franca, nawet przez dziurkę od klucza się przeciśnie. :)

AGA 30, samira, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że już nikogo niema więc będę zmykać. Życzę wam miłej nocki :)

• Meginka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Witaj mała!!!! dzionek krwisto i lejąco u mnie !!!
    Leci jak z kranu normalnie !!!
    A poza tym to ok a u ciebie!!;-)

no niestety do mnie tez franca podła przylazła :(

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :) nie miałam za bardzo czasu żeby do was zajrzeć częściej... gorący okres sesji czas zacząć ;-) u mnie teraz nici ze staranek więc będę trzymać za was kciuki i czuje że wnet będzie wysyp fasolinek! :)

Meginka lubi tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki, ja tylko na chwilę, uff ale miałam nadrabiania :/.
    Co ja widzę - ten rok 2013 nie będzie dla nas ani trochę łaskawy ?
    NIE DLA MALPISZONÓW! A sio!!

natusia, Libra, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2013, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej musze komus napisac bo z moim M nie moge za bardzo o tym gadac, bo chyba i tak juz go troche wkurza moje ogladanie meiszkan w necie ale znalazlam mieszkanie za 275 tys 4 pokoje na osiedlu niedaleko mojej cioci i przyjaciopl co w sumie wazne dla mnie bo jak cos bedzie mial kto pomoc przy dziecku... i normalnie juz bym tam pisala sie dowiadywac czy ta oferta jeszcze aktualna itd ale nie chce znowu tam dzwonic dopoki moj M nie przetrawi i nie podejmie jakiejs decyzji... a 4 pokoje dla nas to wrecz idealne rozwiazanie, bo moj M musi miec swoja pracownie na sprzety zamykana na klucz, wiec to taki pokoj tylko dla niego, a cena tego mieszkanka na prawde super!!! i nie wiem co robic... bo tez nie chce go wkurzyc ze niby go naciskam itd ale znowu wiecznie czekac nie moge, nie wime chyba musze przestac te mieszkania ogladac ale znowu ktos musi to pilnowac bo tez wiecznie sie zastanawiac nie mozna... ale juz mi lepiej ze moglam sie wam tu wygadac... to dobrej nocki

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki widze ze tym razem jestem pierwsza. Ja tylko na chwile wpadlam zeby zyczyc wam bardzo dobrego i udanego dnia. Wlasnie jade do pracy znow przede mna cieszki dzien ale nie dam sie :-) bede twarda a nie miekka hi hi hi. Bo kto da rade jak nie ja ;-). Do zobaczonka wieczorkiem. :-)

Fedra lubi tę wiadomość

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie. Melduję się i ja :)
    Wpadłam się przywitać. moja temperatura coś szaleje, w górę i w dól :/.
    Lecę do laboratorium na badania - do zobaczenia popołudniu :)

mauysia lubi tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mała, ja też już jestem :)

Amicizia --> no nie wiem, czy w tak krótkim czasie uda Ci się urobić Twojego m ;) Ale próbuj, kto wie.
    Teraz to jest po prostu masakra z tymi cenami :( My 5 lat temu zdążyliśmy przed tym mega boomem cenowym i.. kupiliśmy mieszkanie (rynek wtórny, do remontu) 3-pokojowe, 45m2, za 120.000! Dziś to nie do pomyślenia...

Amicizia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja też się melduję.
    w Łodzi chlapa, pada deszcz.. masakra.. mimo wszystko wolę chlapę niż ślizgawicę:)

powoli przygotowuje sie do @ jeszcze 3 dni wg ovu.. ale ja myślę że będzie szybciej.

miłego dzionka:*

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:
    Słuchajcie dziewczyny, ja z innej beczki, jeszcze o tych grejpfrutach.

Czy połówkę grejpfruta trzeba zjeść po każdym posiłku? Czyli muszę obrócić dwa grejpfruty dziennie, jeśli jem 4 razy dziennie? (nie wliczam ewentualnych przekąsek...).

mi kiedyś lekarz powiedział że wystarczy jeść jednego grepfruta dziennie i nie ważne kiedy i czy po posiłku a no i kazał mi uważać bo mam niskie ciśnienie a ten owoc właśnie ciśnienie obniża :)
    ale z tego co już pisałam ananas wspomaga odchudzanie (można kupić w tabletkach) bodajże zmniejsza łaknienie jeśli dobrze kojarze :)

Dzięki, Fedra :)

Ja też mam niskie ciśnienie... Ale mam w domu ciśnieniomierz, więc będę sprawdzać. Najwyżej się przerzucę na tego ananasa.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Zosiu :)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu widze że masz już po @ fajnie:)

ja mam do was pytanie natury "technicznej" bo może okazac się że coś ze mną nie tak..

te którwe nie chcą nie musza się wypowiadać, ale że ja bezpośrednia jestem.. prosze sie nie obrażać:)

jak sprawdzacie sobie wysokośc szyjki, to czy ona jest idealnie nad wejściem (dziurką) tzn, czy jak wkładacie palec to prościutko i do celu? bo ja mam tak że jakbym miała ja na jednej ze ścianek, jakby przesuniętą w lewo i nie wiem czy to normalne?

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Mauysiu widze że masz już po @ fajnie:)

ja mam do was pytanie natury "technicznej" bo może okazac się że coś ze mną nie tak..

te którwe nie chcą nie musza się wypowiadać, ale że ja bezpośrednia jestem.. prosze sie nie obrażać:)

jak sprawdzacie sobie wysokośc szyjki, to czy ona jest idealnie nad wejściem (dziurką) tzn, czy jak wkładacie palec to prościutko i do celu? bo ja mam tak że jakbym miała ja na jednej ze ścianek, jakby przesuniętą w lewo i nie wiem czy to normalne?

Ja zazwyczaj mam w miarę "prosto", ale jak sobie sprawdzałam po raz pierwszy podczas miesiączki to ze zdziwieniem stwierdziłam, że mi się przesunęła na bok :D To było dziwne...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Hej musze komus napisac bo z moim M nie moge za bardzo o tym gadac, bo chyba i tak juz go troche wkurza moje ogladanie meiszkan w necie ale znalazlam mieszkanie za 275 tys 4 pokoje na osiedlu niedaleko mojej cioci i przyjaciopl co w sumie wazne dla mnie bo jak cos bedzie mial kto pomoc przy dziecku... i normalnie juz bym tam pisala sie dowiadywac czy ta oferta jeszcze aktualna itd ale nie chce znowu tam dzwonic dopoki moj M nie przetrawi i nie podejmie jakiejs decyzji... a 4 pokoje dla nas to wrecz idealne rozwiazanie, bo moj M musi miec swoja pracownie na sprzety zamykana na klucz, wiec to taki pokoj tylko dla niego, a cena tego mieszkanka na prawde super!!! i nie wiem co robic... bo tez nie chce go wkurzyc ze niby go naciskam itd ale znowu wiecznie czekac nie moge, nie wime chyba musze przestac te mieszkania ogladac ale znowu ktos musi to pilnowac bo tez wiecznie sie zastanawiac nie mozna... ale juz mi lepiej ze moglam sie wam tu wygadac... to dobrej nocki

Hej. Powiem krótko lepszego momentu na zakup mieszkania nie bedzie. Bo po 1 ceny niższe i kredyty ciekawsze i łatwiej dostac. Od wrzesnia znowu wszystko pojdzie w gore. a żeby kredyt dostac to trzeba tak min 3 miesiące wiec nie mam co sie zastanawiać. Ja kupiłam mieszkanie około roku temu 160 tys za 3 pokoje ale moja miejscowośc ma jakie 1000 mieszkanców i zadnych wieekszych zakładów pracy z kredytem meczylam sie 6 miesięcy mimo dobrych dochodów takze do dzieła dam ci rade jak ja to zrobiłam poszłam wszystko sama załatwiałam a mąż tylko przyjechał na koniec popodpisywał poczekął az skoncze remont i sie wprowadził takze działaj sama i jak cos postaw go przed faktem dokonanym. czasami i tak trezba

Beata, Ola_czeka lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Dora Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    Zosiu u mnie prosciutko do gory.

Ami ja bym go jednak przygotowywala do decyzji.Wczoraj slyszalam w radio,ze stopy procentowe ida w dol, i ze beda spadać. Obserwuj temat i rozmawiaj z m.
    Ja bym sie wsciekla gdyby moj m. zrobil cos za moimi plecami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2013, 07:35

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Dora - co za piękny wykres pnący się w górę u ciebie widzę ! Aż cudnie popatrzeć :)

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to nie jest robienie za jego plecami dostanie informacje szukam mieszkania załatwiam kredyt i w czasnie gdy bedzie to rozwazał ty załatwiasz formalności

Beata, Ola_czeka lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Dora Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ..ciiicho;-)bo jeszcze @ usłyszy:-)

mauysia, Woseba lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana twoją @ wysłałam w pizdu na biegun :)

Dora, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość

‹‹ 1011 1012 1013 1014 1015 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ