plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:Mauysiu widze że masz już po @ fajnie:)
ja mam do was pytanie natury "technicznej" bo może okazac się że coś ze mną nie tak..
te którwe nie chcą nie musza się wypowiadać, ale że ja bezpośrednia jestem.. prosze sie nie obrażać
jak sprawdzacie sobie wysokośc szyjki, to czy ona jest idealnie nad wejściem (dziurką) tzn, czy jak wkładacie palec to prościutko i do celu? bo ja mam tak że jakbym miała ja na jednej ze ścianek, jakby przesuniętą w lewo i nie wiem czy to normalne?
u mnie po @ i przed jest tak jak by bardziej przy jednej ze scianek;) he -
Blondi22 wrote:zosia-ktosia wrote:Mauysiu widze że masz już po @ fajnie:)
ja mam do was pytanie natury "technicznej" bo może okazac się że coś ze mną nie tak..
te którwe nie chcą nie musza się wypowiadać, ale że ja bezpośrednia jestem.. prosze sie nie obrażać
jak sprawdzacie sobie wysokośc szyjki, to czy ona jest idealnie nad wejściem (dziurką) tzn, czy jak wkładacie palec to prościutko i do celu? bo ja mam tak że jakbym miała ja na jednej ze ścianek, jakby przesuniętą w lewo i nie wiem czy to normalne?
u mnie po @ i przed jest tak jak by bardziej przy jednej ze scianek;) he
no to ja też tak mam.. -
zosia-ktosia wrote:Blondi22 wrote:zosia-ktosia wrote:Mauysiu widze że masz już po @ fajnie:)
u mnie po @ i przed jest tak jak by bardziej przy jednej ze scianek;) he
no to ja też tak mam..
wiesz ja sie dopiero ucze to 3cykl jak ja badamty bardziej doświadczona;)
-
zosia-ktosia wrote:Dora wrote:Zosia taka uroda:-) ważne żeby wejście do szyjki bylo dostępne i juz..
no tak, ale pomyśl jak masz prościutko to plemniki nie maja takiego problemu jak u mnie.. tylko czemu żaden lekarz mi nic nie mówił o tym że ja mam "inaczej"?
Wydaje mi się, że to nie ma większego znaczenia. I jestem prawie pewna, że prawie każda kobitka ma szyjkę trochę w innym miejscu... Tak samo jak nie ma dwóch osób z identycznymi nosamizosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:zosia-ktosia wrote:Dora wrote:Zosia taka uroda:-) ważne żeby wejście do szyjki bylo dostępne i juz..
no tak, ale pomyśl jak masz prościutko to plemniki nie maja takiego problemu jak u mnie.. tylko czemu żaden lekarz mi nic nie mówił o tym że ja mam "inaczej"?
Wydaje mi się, że to nie ma większego znaczenia. I jestem prawie pewna, że prawie każda kobitka ma szyjkę trochę w innym miejscu... Tak samo jak nie ma dwóch osób z identycznymi nosami
zgadzam sie z tym;) -
zosia-ktosia wrote:Dora wrote:Zosia taka uroda:-) ważne żeby wejście do szyjki bylo dostępne i juz..
A może źle Cię zrozumiałam - chodziło Ci Zosiu o to, że twoja szyjka nie jest na samym końcu "tunelu"? No bo ona nigdy nie jest. Zawsze jest trochę z boku.
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Cervix_checkup_%28no_description%29.svg&filetimestamp=20080129073829 -
Ja w drugim cyklu badan juz zakumalam o co chodzi z ta szyjka. U mnie jak jest miekka o otwarta to na jej obrzerzach robie sie nakby taka falbanka.... wiem to brzmi dziwnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2013, 08:42
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
mauysia wrote:zosia-ktosia wrote:Dora wrote:Zosia taka uroda:-) ważne żeby wejście do szyjki bylo dostępne i juz..
A może źle Cię zrozumiałam - chodziło Ci Zosiu o to, że twoja szyjka nie jest na samym końcu "tunelu"? No bo ona nigdy nie jest. Zawsze jest trochę z boku.
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Cervix_checkup_%28no_description%29.svg&filetimestamp=20080129073829
aaaa no właśnie.. to ja może tak napisałam że rzeczywiście nie można było mnie zrozumieć
własnie, jak poszłam teraz do kibelka to tak jak na foto, wsadziłam palec i na końcu otwór szyjki jest dokładnie taks amo, troche do tyłu..na tym zdjęciu widać wyraxnie bo ja na innych nie mogłam sie przatrzeć.
DZIĘKI MAUYSIU !!!mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesć dziewczynki ale bym wam teraz wysłała zamiast czesc dziewczynki to cześć dziweczki ale bez obrazy chyba śpie jeszcze!!!!
Grypsko mnie męczy cgyba do doktorka się wybiorę po antybiotyk jakiś bo ja grypeksów i tych innych leków beać nie mogę!!!
Jak tam dzionek u was!!!
Mój M może dziś przyjedzie!!!jupi
Za oknem szaro buro pogoda barowa noemalnie!!!zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:Hej musze komus napisac bo z moim M nie moge za bardzo o tym gadac, bo chyba i tak juz go troche wkurza moje ogladanie meiszkan w necie ale znalazlam mieszkanie za 275 tys 4 pokoje na osiedlu niedaleko mojej cioci i przyjaciopl co w sumie wazne dla mnie bo jak cos bedzie mial kto pomoc przy dziecku... i normalnie juz bym tam pisala sie dowiadywac czy ta oferta jeszcze aktualna itd ale nie chce znowu tam dzwonic dopoki moj M nie przetrawi i nie podejmie jakiejs decyzji... a 4 pokoje dla nas to wrecz idealne rozwiazanie, bo moj M musi miec swoja pracownie na sprzety zamykana na klucz, wiec to taki pokoj tylko dla niego, a cena tego mieszkanka na prawde super!!! i nie wiem co robic... bo tez nie chce go wkurzyc ze niby go naciskam itd ale znowu wiecznie czekac nie moge, nie wime chyba musze przestac te mieszkania ogladac ale znowu ktos musi to pilnowac bo tez wiecznie sie zastanawiac nie mozna... ale juz mi lepiej ze moglam sie wam tu wygadac... to dobrej nocki
a ja bym zadzwoniła sprawdziła czy fajne i czy mi się podoba ajeśli by mi się podobało to bym wierciła mojemu dziure w brzuchu żeby chociaż je obejrzał bo facet musi zobaczyć
a hdzie to mieszkanko w Krakowie czy tam u Ciebie? bo jeśli Kraków to musze przyznać że niezła cenaAmicizia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi