X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dora Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kochana twoją @ wysłałam w pizdu na biegun :)

haha oby jak najdalej!
    U Ciebie widze czas dzialan sie zbliza. Uważaj na choróbska.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2013, 08:05

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piję dużo herbatek z miodem i cytryną, więc wspomagam się naturalnie jak tylko mogę, a poza tym chyba wychorowałam się za tamten i ten rok ;)

• Dora Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każdej z nas ostatnio przepada cykl przez te grypy i przeziębienia.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łeee no to ja jestem jakaś chora z tą szyjką...

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)

u nas w nocy deszcz padał i okropnie ślizgo jest ;/ bo śnieg był

u mnie już 4 dzień taka sama temp pierwzy raz tak mam

a.png
    a.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia taka uroda:-) ważne żeby wejście do szyjki bylo dostępne i juz..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2013, 08:21

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:

no tak, ale pomyśl jak masz prościutko to plemniki nie maja takiego problemu jak u mnie.. tylko czemu żaden lekarz mi nic nie mówił o tym że ja mam "inaczej"?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym cyklu daruję sobie badanie szyjki. Muszę pogłębić swoją wiedzę w tej kwestii. Może w drugiej fazie cyklu zacznę ją badać jak się dokształcę.

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Mauysiu widze że masz już po @ fajnie:)

ja mam do was pytanie natury "technicznej" bo może okazac się że coś ze mną nie tak..

te którwe nie chcą nie musza się wypowiadać, ale że ja bezpośrednia jestem.. prosze sie nie obrażać:)

jak sprawdzacie sobie wysokośc szyjki, to czy ona jest idealnie nad wejściem (dziurką) tzn, czy jak wkładacie palec to prościutko i do celu? bo ja mam tak że jakbym miała ja na jednej ze ścianek, jakby przesuniętą w lewo i nie wiem czy to normalne?

u mnie po @ i przed jest tak jak by bardziej przy jednej ze scianek;) he

a.png
    a.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    zosia-ktosia wrote:

ja mam do was pytanie natury "technicznej" bo może okazac się że coś ze mną nie tak..

te którwe nie chcą nie musza się wypowiadać, ale że ja bezpośrednia jestem.. prosze sie nie obrażać:)

jak sprawdzacie sobie wysokośc szyjki, to czy ona jest idealnie nad wejściem (dziurką) tzn, czy jak wkładacie palec to prościutko i do celu? bo ja mam tak że jakbym miała ja na jednej ze ścianek, jakby przesuniętą w lewo i nie wiem czy to normalne?

no to ja też tak mam..

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Blondi22 wrote:
    zosia-ktosia wrote:

no to ja też tak mam..

wiesz ja sie dopiero ucze to 3cykl jak ja badam ;) ty bardziej doświadczona;)

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Dora wrote:

no tak, ale pomyśl jak masz prościutko to plemniki nie maja takiego problemu jak u mnie.. tylko czemu żaden lekarz mi nic nie mówił o tym że ja mam "inaczej"?

Wydaje mi się, że to nie ma większego znaczenia. I jestem prawie pewna, że prawie każda kobitka ma szyjkę trochę w innym miejscu... Tak samo jak nie ma dwóch osób z identycznymi nosami ;)

zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Blondi ja wcześniej też nie badałam sobie szyjki:) poza tym zawsze ją czułam jakby "z boku: więc nie przywiązywałam do tego zbytnio wagi, dopiero ostatnio mnie to zastanowiło.

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Dora wrote:

Wydaje mi się, że to nie ma większego znaczenia. I jestem prawie pewna, że prawie każda kobitka ma szyjkę trochę w innym miejscu... Tak samo jak nie ma dwóch osób z identycznymi nosami ;)

zgadzam sie z tym;)

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Dora wrote:

A może źle Cię zrozumiałam - chodziło Ci Zosiu o to, że twoja szyjka nie jest na samym końcu "tunelu"? No bo ona nigdy nie jest. Zawsze jest trochę z boku.
    http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Cervix_checkup_%28no_description%29.svg&filetimestamp=20080129073829

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w drugim cyklu badan juz zakumalam o co chodzi z ta szyjka. U mnie jak jest miekka o otwarta to na jej obrzerzach robie sie nakby taka falbanka.... wiem to brzmi dziwnie...;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2013, 08:42

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Dora wrote:

A może źle Cię zrozumiałam - chodziło Ci Zosiu o to, że twoja szyjka nie jest na samym końcu "tunelu"? No bo ona nigdy nie jest. Zawsze jest trochę z boku.
    http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Cervix_checkup_%28no_description%29.svg&filetimestamp=20080129073829

aaaa no właśnie.. to ja może tak napisałam że rzeczywiście nie można było mnie zrozumieć:)

własnie, jak poszłam teraz do kibelka to tak jak na foto, wsadziłam palec i na końcu otwór szyjki jest dokładnie taks amo, troche do tyłu..na tym zdjęciu widać wyraxnie bo ja na innych nie mogłam sie przatrzeć.

DZIĘKI MAUYSIU !!!

mauysia lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Ja w drugim cyklu badan juz zakumalam o co chodzi z ta szyjka. U mnie jak jest miekka o otwarta to na jej obrzerzach robie sie nakby taka falbanka.... wiem to brzmi dziwnie...;-)

tez to u siebie zauważyłam

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć dziewczynki ale bym wam teraz wysłała zamiast czesc dziewczynki to cześć dziweczki ale bez obrazy chyba śpie jeszcze!!!!
    Grypsko mnie męczy cgyba do doktorka się wybiorę po antybiotyk jakiś bo ja grypeksów i tych innych leków beać nie mogę!!!
    Jak tam dzionek u was!!!
    Mój M może dziś przyjedzie!!!jupi
    Za oknem szaro buro pogoda barowa noemalnie!!!;-)

zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Hej musze komus napisac bo z moim M nie moge za bardzo o tym gadac, bo chyba i tak juz go troche wkurza moje ogladanie meiszkan w necie ale znalazlam mieszkanie za 275 tys 4 pokoje na osiedlu niedaleko mojej cioci i przyjaciopl co w sumie wazne dla mnie bo jak cos bedzie mial kto pomoc przy dziecku... i normalnie juz bym tam pisala sie dowiadywac czy ta oferta jeszcze aktualna itd ale nie chce znowu tam dzwonic dopoki moj M nie przetrawi i nie podejmie jakiejs decyzji... a 4 pokoje dla nas to wrecz idealne rozwiazanie, bo moj M musi miec swoja pracownie na sprzety zamykana na klucz, wiec to taki pokoj tylko dla niego, a cena tego mieszkanka na prawde super!!! i nie wiem co robic... bo tez nie chce go wkurzyc ze niby go naciskam itd ale znowu wiecznie czekac nie moge, nie wime chyba musze przestac te mieszkania ogladac ale znowu ktos musi to pilnowac bo tez wiecznie sie zastanawiac nie mozna... ale juz mi lepiej ze moglam sie wam tu wygadac... to dobrej nocki

a ja bym zadzwoniła sprawdziła czy fajne i czy mi się podoba ajeśli by mi się podobało to bym wierciła mojemu dziure w brzuchu żeby chociaż je obejrzał bo facet musi zobaczyć ;)
    a hdzie to mieszkanko w Krakowie czy tam u Ciebie? bo jeśli Kraków to musze przyznać że niezła cena :)

Amicizia lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 1012 1013 1014 1015 1016 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ