X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aga. U mnie pogoda tak samo kiepska. Rano zmokłam, przemiękły mi buty, nie liczyłam już nawet ile razy ochlapał mnie samochód :( M. nadal nie chce oddać mi autka. Ale plus chodzenia na piechotkę jest taki, że przynajmniej się dotleniam porządnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Hej Aga. U mnie pogoda tak samo kiepska. Rano zmokłam, przemiękły mi buty, nie liczyłam już nawet ile razy ochlapał mnie samochód :( M. nadal nie chce oddać mi autka. Ale plus chodzenia na piechotkę jest taki, że przynajmniej się dotleniam porządnie.

A ja właśnie dzwoniłam do doktorka i nie ma już dziś miejsc jutro rano mam dzwonić niestety!!! No jakoś przeżyje do jutra może!!!
    Ja bez auta to ani rusz bo wszędzie daleko mam niestety a mój M nie ma prawka więc całe auto moje !!!!;-)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Ale to nie jest robienie za jego plecami dostanie informacje szukam mieszkania załatwiam kredyt i w czasnie gdy bedzie to rozwazał ty załatwiasz formalności

ja bym tak nie umiała, razem oglądaliśmy mieszkania razem podejmowaliśmy decyzje razem jechaliśmy załatwić kredyt i razem remontowaliśmy mieszkania... nie wyobrażam sobie żeby coś robić za plecami czy tez obok mojego męża bo w moim odczuciu nie na tym polega związek...
    no ale każdy ma swoje odczucia :)

Dora, Amicizia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    hej dziewczynki :) nie miałam za bardzo czasu żeby do was zajrzeć częściej... gorący okres sesji czas zacząć ;-) u mnie teraz nici ze staranek więc będę trzymać za was kciuki i czuje że wnet będzie wysyp fasolinek! :)

Kiti obyś miała rację, bo nie bardzo jest sie od kogo zarazić albo nabrać pozytywnej energi jak czerwona fala przychodzi...

Cześć dziewczynki. Pogodnego dnia wam życzę. U mnie słońce próbuje się przeciskać przez chmury i śniegu znów dopadało troche, a na chodnikach to ślizgawica rano była.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie niestety jestem skazana na komunikację miejską + własne nogi... W Poznaniu wszystko rozkopane, tramwaje się spóźniają, wypadają... ale co zrobić :/

JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ marca/kwietnia, wtedy wskakuję na rowerek i wypinam się na komunikację miejską!

AGA 30, zosia-ktosia, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym w mieście mieszkać nie chciała jak miałem 20 lat to wynajmowałam kawalerkę sobie ale to pannienka byłam to był luz imprezki itp!!! ale bym chciala wrócić na tydzień do tamtego okresu życia!!!
    No ale nazekac nie mogę teraz też mi dobrze !!! ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja na razie niestety jestem skazana na komunikację miejską + własne nogi... W Poznaniu wszystko rozkopane, tramwaje się spóźniają, wypadają... ale co zrobić :/

JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ marca/kwietnia, wtedy wskakuję na rowerek i wypinam się na komunikację miejską!

Widze mauysia, że taki sam rowerownik z ciebie jak ze mnie :) Uwielbiam rower, w sezonie, wiosna-jesień jeździmy z córką do szkoły tylko i wyłącznie na rowerach.

mauysia, Dora lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie od rana znowu napadała świeża porcja śniegu jest tak biało i slicznie...
    a może moja @ ugrząźnie w jakiejś zaspie chyba że znowu przyjdą roztopy jak przed ostatnią @ he he he
    dopada mnie syndrom przed @ czyli cicha nadzieja na jej brak :)
    ale Doruś u Ciebie chucham i dmucham bo to ładnie się zapowiada :) żeby tylko nie przyszła ta wredna @ do Ciebie niech już do mnie przyjdzie tylko zeby do Ciebie nie :)

A tak wogóle to Cześć Kochane :)

mauysia, Dora lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Hej musze komus napisac bo z moim M nie moge za bardzo o tym gadac, bo chyba i tak juz go troche wkurza moje ogladanie meiszkan w necie ale znalazlam mieszkanie za 275 tys 4 pokoje na osiedlu niedaleko mojej cioci i przyjaciopl co w sumie wazne dla mnie bo jak cos bedzie mial kto pomoc przy dziecku... i normalnie juz bym tam pisala sie dowiadywac czy ta oferta jeszcze aktualna itd ale nie chce znowu tam dzwonic dopoki moj M nie przetrawi i nie podejmie jakiejs decyzji... a 4 pokoje dla nas to wrecz idealne rozwiazanie, bo moj M musi miec swoja pracownie na sprzety zamykana na klucz, wiec to taki pokoj tylko dla niego, a cena tego mieszkanka na prawde super!!! i nie wiem co robic... bo tez nie chce go wkurzyc ze niby go naciskam itd ale znowu wiecznie czekac nie moge, nie wime chyba musze przestac te mieszkania ogladac ale znowu ktos musi to pilnowac bo tez wiecznie sie zastanawiac nie mozna... ale juz mi lepiej ze moglam sie wam tu wygadac... to dobrej nocki

Amicizia to naprawdę atrakcyjna cena, ale jak dla mnie torche nawet podejrzana. Gdybyście się decydowali to sprawdźcie to dokładnie. No i pytanie z którego roku ten budynek, jaka konstrukcja, stolarka okienna, drzwiowa, czym ogrzewane, czy są piecyki gazowe, czy garaż pozdiemny lub miejsce pod blokiem, żeby późńiej nie dygać kilometr z zakupami i małym dzieckiem w deszcz i mróz. I najważniejsze czy nie zadłużone, jak księga wieczysta wygląda itp.
    A co do kredytu to najlepiej teraz wziąć, bo jak będzie dziecko to wam się dodatkowo zdolność obniży i najlepiej na tankowanie kase z konta wybierać wtedy bank nie wie na co poszło i można powiedzieć, że się samochodu nie ma:)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:

Widze mauysia, że taki sam rowerownik z ciebie jak ze mnie :) Uwielbiam rower, w sezonie, wiosna-jesień jeździmy z córką do szkoły tylko i wyłącznie na rowerach.

Oj tak, uwielbiam...
    Chętnie jeździłabym nawet w zimniejsze dni, ale muszę odbierać Leo po południu ze żłobka, a jego nie chcę w takim zimnie wozić na foteliku rowerowym.
    Więc odliczam dni... Nareszcie będę miała jakiś regularny ruch, bo do pracy mam 8 km w jedną stronę.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ja bym w mieście mieszkać nie chciała jak miałem 20 lat to wynajmowałam kawalerkę sobie ale to pannienka byłam to był luz imprezki itp!!! ale bym chciala wrócić na tydzień do tamtego okresu życia!!!

Powiem Ci Aga, że całe życie mieszkałam w mieście, najpierw od urodzenia do 10 roku życia w Warszawie, później w mniejszym mieście, a od prawie 3 lat na wsi ( fakt faktem wieś ta nie ma nic zwiazanego z wsią ). Plusem mieszkania w mieście jest to, że wszędzie masz blisko, sklepy, szkoła itd. Jak sama wiesz, na wsi trzeba wszędzie dojechać. Aczkolwiek gdybym miała wybór - miasto czy wieś, zostałabym tu gdzie mieszkam teraz. Spokój i cisza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2013, 09:13

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a-koczek wrote:
    Ale to nie jest robienie za jego plecami dostanie informacje szukam mieszkania załatwiam kredyt i w czasnie gdy bedzie to rozwazał ty załatwiasz formalności

ja bym tak nie umiała, razem oglądaliśmy mieszkania razem podejmowaliśmy decyzje razem jechaliśmy załatwić kredyt i razem remontowaliśmy mieszkania... nie wyobrażam sobie żeby coś robić za plecami czy tez obok mojego męża bo w moim odczuciu nie na tym polega związek...
    no ale każdy ma swoje odczucia :)

Ja gdybym czekłą aż mój okresli na 100% że chce nowe mieszkanie itp to do tej pory mieszkałabym z teściami. ale może dlatego tak jest ponieważ go ciągle nie ma bo jest kierowcą wiec wazniejsze decyzje musze sama podejmować a takim tropem to jest teraz mega szczesliwy z naszego nowego pieknego mieszkanka

mauysia, Fedra, Beata, Ola_czeka lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    AGA 30 wrote:

Powiem Ci Aga, że całe życie mieszkałam w mieście, najpierw od urodzenia do 10 roku życia w Warszawie, później w mniejszym mieście, a od prawie 3 lat na wsi ( fakt faktem wieś ta nie ma nic zwiazanego z wsią ). Plusem mieszkania w mieście jest to, że wszędzie masz blisko, sklepy, szkoła itd. Jak sama wiesz, na wsi trzeba wszędzie dojechać. Aczkolwiek gdybym miała wybór - miasto czy wieś, zostałabym tu gdzie mieszkam teraz. Spokój i cisza.

Ja tam jestem leń śmierdzący i lubię mieć wszędzie blisko :P Poza tym mam mniejszą powierzchnię do sprzątania, nie muszę zajmować się ogródkiem itepe...

A i okolica w miarę cicha, tylko samoloty przelatują mi nad blokiem (w pobliżu lotnisko :) ), ale już się przyzwyczaiłam :)

Nie ma to jak wygodnictwo ;)

Rucia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    AGA 30 wrote:

u mnie z wiekiem zmienił sie styl życia..
    kilkanaście lat temu chciałam mieszkac w Warszawie.. wielkie miasto, wszystko pod ręką.. cudo

ale teraz zaczynam doceniać uroki mieszkania poza ta "dziczą".. mam działeczkę w małym miasteczku, lub rozwiniętej wsi jak kto woli. cisza, spokój.. fakt nie ma sklepu za 300m tylko za 1500m..
    ale powietrze jest inne.. jakos tak fajniej:)

gdybym wygrała w totka, to od razu kupiłabym gdzieś na wsi działkę , zbudowała dom i sie przenisła, nawet nie oglądając sie za siebie.

Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez dzis buty przemoczyłam ;/

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

ja mam prawko ale P zawsze autem jeździ do pracy wiec tez zostaja mi nogi i autobus dobrze ze blisko do9 wszytkiego mam

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane ja tylko na chwile przywitac:)mam dzis tyle pracy ze niewiem czy to wszystko ogarne..
    aha i takie małe pytanie bym miała odnosnie domowych masek na włosy?:)kupiłam ostatnio olejek rycynowy na rzesy:)ale wyczytałam ze jest tez dobry na włosy..zna moze któras z Was jakis sprawdzony przepis ze tak to nazwe:)bo w necie to wszedzie tylko z jajkiem..ale jakos nie wyobrazam sobię żołtka na głowie...niby mozna sam olejek..ale podobno ciezko zmyć...doradźcie cos kochane moje:)

mauysia lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Amicizia wrote:
    Hej musze komus napisac bo z moim M nie moge za bardzo o tym gadac, bo chyba i tak juz go troche wkurza moje ogladanie meiszkan w necie ale znalazlam mieszkanie za 275 tys 4 pokoje na osiedlu niedaleko mojej cioci i przyjaciopl co w sumie wazne dla mnie bo jak cos bedzie mial kto pomoc przy dziecku... i normalnie juz bym tam pisala sie dowiadywac czy ta oferta jeszcze aktualna itd ale nie chce znowu tam dzwonic dopoki moj M nie przetrawi i nie podejmie jakiejs decyzji... a 4 pokoje dla nas to wrecz idealne rozwiazanie, bo moj M musi miec swoja pracownie na sprzety zamykana na klucz, wiec to taki pokoj tylko dla niego, a cena tego mieszkanka na prawde super!!! i nie wiem co robic... bo tez nie chce go wkurzyc ze niby go naciskam itd ale znowu wiecznie czekac nie moge, nie wime chyba musze przestac te mieszkania ogladac ale znowu ktos musi to pilnowac bo tez wiecznie sie zastanawiac nie mozna... ale juz mi lepiej ze moglam sie wam tu wygadac... to dobrej nocki

a ja bym zadzwoniła sprawdziła czy fajne i czy mi się podoba ajeśli by mi się podobało to bym wierciła mojemu dziure w brzuchu żeby chociaż je obejrzał bo facet musi zobaczyć ;)
    a hdzie to mieszkanko w Krakowie czy tam u Ciebie? bo jeśli Kraków to musze przyznać że niezła cena :)

Witam Was, mąż mnie dziś obudził sniadaniem do łózka wiec wreszcie wstałam o przyzwoitej porze i ładnie do was dołączsam

to cena mieskzania w krakowie na Biezanowie, u mnie w miesicie taki metraz kosztuje koło 160000zł a za cene tego mieszkania w krk jestem w stanie kupic dom z działką w stanie deweloperskim. W nocy spac nie mogłam bo tak sobie pomysłałam ze moze by mi sie jednak udało przekonac mojego M do kupna domu u mnie, bo to nie takie znowu małe miasto ja tam mialabym wieksza szanse na prace a on spokojnie cos byz nalazl bo nawet uczelnie tam sa i firmy i zakłady, a poza tym chciał otworzyc własna frme wiec nie ma znaczenia gdzie by mieszkal, a poza tym tam zycie byloby tansze niz tu a teraz kiedy jest juz puszczona A4 to 40 minut i jestes w krk, a i besz tego wiele ludzi tak robi ze dojezdza do krk ode mnie bo tu taniej a tam wieksze zarobki...

ja zawsze chcialam wrocic do siebie nigdy nie chcialam mieszkacv w krk to kupno mieszkania to taki kompromis z mojej strony bo szkoda wiecznie wynajmowac a ze mam parcie na dzidziusia to i na urzadzanie nam wspólnego M....

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    hej kochane ja tylko na chwile przywitac:)mam dzis tyle pracy ze niewiem czy to wszystko ogarne..
    aha i takie małe pytanie bym miała odnosnie domowych masek na włosy?:)kupiłam ostatnio olejek rycynowy na rzesy:)ale wyczytałam ze jest tez dobry na włosy..zna moze któras z Was jakis sprawdzony przepis ze tak to nazwe:)bo w necie to wszedzie tylko z jajkiem..ale jakos nie wyobrazam sobię żołtka na głowie...niby mozna sam olejek..ale podobno ciezko zmyć...doradźcie cos kochane moje:)

no moja szfagierka sam uzywała ale tak jak piszesz ciezko miała zmyc

a.png
    a.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:

a ja ci powiem że maseczka z jajek jest bardzo dobra. może dziwnie brzmi ale naprawde działa. ja jej nie stosowałam ale moja koleżanka tak. miała "płowe" blond włosy. po systematycznym stosowaniu tej sameczki włosy zrobiły jej sie bardziej lśniące i (prazynajmniej wizualnie) miała ich więcej, mniej jej wypadały.

Woseba lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
‹‹ 1013 1014 1015 1016 1017 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ