X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
    she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
    Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
    Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
    agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
    Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
    patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
    Effcia........................5.............28lat........08.01???.........wielkopolskie
    zosia-ktosia........6....................30lat.......11.01..................łódzkie
    Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie
    gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
    Beata.................6...................29lat.......14.01.................mazowieckie
    aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
    Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
    Mała29.............89...................29lat.......17.01................Wielka Brytania
    samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
    anna_w...............9...................30lat.......20.01................lubelskie
    blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
    Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
    natusia...............3.....................27lat.......26.01................kuj-pom
    Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
    kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
    Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
    иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
    mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
    LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
    Malvinka.............4.....................25lat.......??.01...............dolnośląskie
    Wsk...................8....................23lata......??.01.................
    Woseba...............13(odwołane)......24lata......02.02................południe Polski
    anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
    Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
    Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
    ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
    Amicizia ............2………………….26 lat.......07.02................małopolskie
    muzarcia............1.....................30lat.......?????................opolskie
    kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
    AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
    klamka...................4................35lat........????................mazowieckie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Rucia wrote:
    Amicizia na waszym miejscu poszłabym do agencji nieruchomości, zapytała się pierwszego z brzegu agenta o sytuacjna rynku na dzień dzisiejszy, na prognozy na najbliższe pół roku, czy mieszkania/domy potanieją, czy cena może będzie się utrzymywać, taki agent odpowie wam na wszystkie pytania, oni są dobrze poinformowani, więc będziesz mogła mieć rozeznanie, czy warto inwestować takie pieniądze w mieszkanie czy lepiej w dom, czy może poczekać bo ceny polecą w dół.

Moim zdaniem samemu lepiej się rozeznać w rynku, agenci są fajni jak ktoś wie czego szuka, bo wtedy można powiedzieć im to, to i to potrzebuje i oni mają całą ofertę, albo większość, ale jak trafi na kanalie albo jakiegoś świerzaka to będzie gadał tak, żeby cokolwiek sprzedać bo oni mają co najmniej 2% od ceny sprzedaży. I co ważne jak zachodzi z agentem to zmiejszają się szanse na negocjacje.

Gocha ale mi chodzi tylko o rozeznanie się, nie korzystanie z ich usług. Długi czas pracowałam w agencji nieruchomości jako doradca klienta, wiem jacy potrafią być agenci, ale jeżeli chodzi tylko o jakieś informacje to zawsze pomogą.

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja mieszkam w czteropiętrowym bloku z płyty z końca lat 60 i wygląda mi to na solidne budownictwo.

najgorsze są te ogromne wierzowce, a płyta płycie nierówna. Wiadomo w lata 80 też wkraczał kryzys i robili to na co ich było stać, a że było ogólne zamieszanie to i tak samo budowali.

A z kredytami wcale nie jest tak kolorowo, banki strasznie zaostrzyły kryteria i maglują strasznie. Mało kogo teraz na kredyt stać, pomimo tego, że na pierwszym spotkaniu doradca wylicza zdolność. A wyliczać musi, bo musi też wyrobić jakieś minimum wniosków, żeby go nie wywalili.
    Ceny mieszkań już i tak mocno spadły więcej spadać nie będą, mogą teraz utrzymywac się na takim poziomie przez jakiś czas.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka zalazła mieszkanie na tablicy.pl bez pośredników super cena!! Ja znowu auto kupiłam z tablicy.pl i jak narazie nie narzekam!!
    kota mojego też z tych ogłoszeń kupiłam i nawet udało mi się zarobić i wystawiłam 2 fotele na sprzedaż i szybko kupiec się znalazł!!!:-)

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    i dzikei dziewczyny za rade i potiwerdzenie ze cena dobra i ze ogolnie teraz te obnizki

Fedra czyli myslisz przekonywac go do domu w Tarnowie?

w tym mieszkaniu ogrzewanie jest c.o. i wiesz jak juz mialabym mieszkac gdzie s w krk to chyba tam bo jendak ciotka w poblizu to dobra opcja zwlaszcza ze mieszkalam z nia 5 lsat i jest moja chrzestna i nie ma dzieci ma tylko mnie wiec zawsze by mi pomogla przy dziecku itd... no ale moz euda sie go na Tarnow przekonac.... tylko jak to zrobic... jak kiedys mowilam o cenach to stwierdzil ze calezycie dojezdzac do krk...hheh...to tez robota mamusi ktora uwaza ze dojezdzac z krzeszowic mozna ale z innego miasta juz nie a do tego ze praca to tylko w krk a to nie prawda mieszkam tu juz tyle czasu i nie mam pracy a mam az 3 fakultety i jakies znajomosci...

he he he
    powiem tak u mnie być takiego taniego domu nie kupiła więc lepiej w Tarnowie korzystać puki się da bo jak zrobili A4 to ludzie będą uciekać z krk do innych miast tam gdzie zycie tańsze :)
    a że w Tarnowie rodzine mamy to będę robić tak meża do kuzyna a ja do Ciebie na kawę ;)

Amicizia lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Fedra wrote:
    ja bym wolała dom jeśli bym miała wybór :)

A my kupimy mieszkanko jakieś najpierw a jak zdrowie i szczęście pozwoli to jak wygram w lotka to i domek wybuduję he he!!!;-)

no0 my też zaczeliśmy od mieszkania bo to pewniejsza inwestycja i mam taki sam plan że jak wygramy w totka to sobie domek sprawimy :)
    a może i My się do Tarnowa przeniesiemy za Ami :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Rucia wrote:
    Amicizia na waszym miejscu poszłabym do agencji nieruchomości, zapytała się pierwszego z brzegu agenta o sytuacjna rynku na dzień dzisiejszy, na prognozy na najbliższe pół roku, czy mieszkania/domy potanieją, czy cena może będzie się utrzymywać, taki agent odpowie wam na wszystkie pytania, oni są dobrze poinformowani, więc będziesz mogła mieć rozeznanie, czy warto inwestować takie pieniądze w mieszkanie czy lepiej w dom, czy może poczekać bo ceny polecą w dół.

Moim zdaniem samemu lepiej się rozeznać w rynku, agenci są fajni jak ktoś wie czego szuka, bo wtedy można powiedzieć im to, to i to potrzebuje i oni mają całą ofertę, albo większość, ale jak trafi na kanalie albo jakiegoś świerzaka to będzie gadał tak, żeby cokolwiek sprzedać bo oni mają co najmniej 2% od ceny sprzedaży. I co ważne jak zachodzi z agentem to zmiejszają się szanse na negocjacje.

Tu sie torche rozeznałąm czytajac artykuły na necie i ogolnie na razie nie zapowiadaja podwyzek i przeiwduja przestój na tym rynku bo wygasła rodzina na swoim i jest zapowiedziany nowy program Mieszkanie dla Młodych, wiec raczej nie przewiduja wzrostu cen bo wiekszosc bedzie chciala czekac na moment z dopłatami do mieszkan wiec ogolnie teraz jest dobry czas na kupno mieszkan czy domow a ceny ogolnie wiem jakie sa u mnie a jakie w krk 100% roznicy wiec wiecie....

mysle zachecac meza do domu... wlasnie nie wytrztymalam i mu wpsomnialam o tym bo chcialam to mieszkanie ogladac ale skoro mysle teraz o domu... to wlasnie zeby nie bylo tak jak Gosia napisala wspomnialam mu na razie tylko mu mowie dodaje informacji na metoda "na dzieciaka" tak zawsze go rozbrajałąmw wiec o domu i mieszkaniu staram sie dokladnie tak mu mowic ... tylko problem jest taki ze on mialby dom albo chociaz ziemie ale kompletnie nieuzbrojona u siebie w tym zadupiu gdzie nei znajdziemy na pewno pracy a ja tam mieszkac nie zamierzam... wiec musze mu pokazac przewage mojego miasta od jego Krzeszowic... wiem i rzumiem dlaczego chcilaby mieskzac u siebie bo ja z podobnych powodow chce u siebie... no ale zjego rodzicami ne wyobrazam sobie mieszkania i zycia i ogolnei to ja strasznie tesknie za moim miastem i rodzina i moim starym psiakiem i kotami a on nie bardzo umie to zrozumiec tzn rozumie ale nie tak jak ja bo to facet i nie do konca wie co czuje kobieta i jak bardzo doskwiera mi to mieszkanie w Krk....

no coz... modle sie zbey udalo mi sie go przekonac....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2013, 10:31

Fedra lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

z tego co ostatnio słyszałam ceny już w dół raczej nie pójdą jeśli nawet to nie wiele teraz sytuacja na rynku pracy jest bardzo cieżka i jest lekka stagnacja jeśli chodzi o kupno domu czy mieszkania ludzie czekają aż ceny zejdą a sprzedający czekają aż ludzie będą mieć kase na ich nieruchomości i nie koniecznie chcą z ceny zejść...
    ale s[pecjalisty zapytać nie zawadzi bo ja to słyszałam w grudniu :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    gocha04 wrote:
    Rucia wrote:

Gocha ale mi chodzi tylko o rozeznanie się, nie korzystanie z ich usług. Długi czas pracowałam w agencji nieruchomości jako doradca klienta, wiem jacy potrafią być agenci, ale jeżeli chodzi tylko o jakieś informacje to zawsze pomogą.

Jak tak zajść i się podpytać to ok, ale nic im nie podpisywać, bo późńiej już jesteś ich klientem i koniec. Podpisać oczywiście jak agent pojedzie pokazać jakieś mieszkanie i konkretnie będzie mówił.
    Rucia ja z agentami też współpracuje i tam mają takie rotacje, że nowi sa kompletnie nie przygotowani i nie czający o co chodzi i szlak mnie trafia jak ich widzę. Ale są i agenci bardzo ogarnięci i wiedzący co z czym się je i umiejący przedstawić ofertę klientowi.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    wiecie co? a ja tak na chwilę zmieniając temat..
    kilka dni temu byłam sobie na fb i zagadał do mnie mój znajomy z podstawówki.. gadka luźna, o pogodzie, on pytał akurat o tytuł piosenki.. no i zeszło na związki.. zaczął mi pisać że mus ie nie układa, że żona odeszła, nie widuje się z dzieckiem itp.. z jego ust wyglądało to nieciekawie.. napisałam że życze mu powodzenia i żeby jego żona zmądrzała bo nie wie co traci..

wczoraj wchodze na fb a tam wiadomośc od jego zony:( poznałam po nazwisku, bo jej nie znam.. napisała że nie powinnam jej oceniać itp skoro jej nie znam i że to jej mąż ma problem z sobą..

głupio mi sie zrobiło.. toteż ja przeprosiłam, i rzeczywiście na drugi raz zamkne sie bo wiem sama po sobie że każdy medal ma dwie strony.. a jak to w związkach bywa czasem mężczyźni robią z siebie niewinne istotki..

uciełam temat i już.

ale widze że tu nic nie jest pewne, piszesz do jednej osoby, odpisuje inna:)

no to faktycznie ma ładne problemy z żoną jeśli włazi mu na jego konto i czyta jego korespondencje ;)
    ale faktycznie jeśli chodzi o facetów to na dwoje babka wróżyła często tak gadają bo mają ochote na romans wtedy ich żony są takie złe taki ich nie rozumieją i w sumie to oni są w trakcie rozwodu a tak naprawdę sielanka jak nigdzie tylko bzykać mu się chce i opowiada pierdoły ;)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dora Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceny w dol nie pojda, ale stopa procentowa kredytow tak! wczoraj mowili w Esce.

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem teraz na czasie z kredytami. My nasz spłacamy od 5 lat :(

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredyt - najgorsza rzecz na świecie. a tak się zarzekałam że nigdy żadnego nie wezmę..

jeden spłacam, drugi dopiero zacznę:)

Fedra lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Rucia a ja swój jeszcze 29lat będę spłacać, czyli bliżej niż dalej heheh:)

Rucia lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    kredyt - najgorsza rzecz na świecie. a tak się zarzekałam że nigdy żadnego nie wezmę..

jeden spłacam, drugi dopiero zacznę:)

widzisz Zosia to tak jak pisałam wczoraj 'na co plujesz to boliżesz' nie ma co się zarzekać, bo i tak będzie jak ma być.

Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    gocha04 wrote:
    Rucia wrote:

Tu sie torche rozeznałąm czytajac artykuły na necie i ogolnie na razie nie zapowiadaja podwyzek i przeiwduja przestój na tym rynku bo wygasła rodzina na swoim i jest zapowiedziany nowy program Mieszkanie dla Młodych, wiec raczej nie przewiduja wzrostu cen bo wiekszosc bedzie chciala czekac na moment z dopłatami do mieszkan wiec ogolnie teraz jest dobry czas na kupno mieszkan czy domow a ceny ogolnie wiem jakie sa u mnie a jakie w krk 100% roznicy wiec wiecie....

mysle zachecac meza do domu... wlasnie nie wytrztymalam i mu wpsomnialam o tym bo chcialam to mieszkanie ogladac ale skoro mysle teraz o domu... to wlasnie zeby nie bylo tak jak Gosia napisala wspomnialam mu na razie tylko mu mowie dodaje informacji na metoda "na dzieciaka" tak zawsze go rozbrajałąmw wiec o domu i mieszkaniu staram sie dokladnie tak mu mowic ... tylko problem jest taki ze on mialby dom albo chociaz ziemie ale kompletnie nieuzbrojona u siebie w tym zadupiu gdzie nei znajdziemy na pewno pracy a ja tam mieszkac nie zamierzam... wiec musze mu pokazac przewage mojego miasta od jego Krzeszowic... wiem i rzumiem dlaczego chcilaby mieskzac u siebie bo ja z podobnych powodow chce u siebie... no ale zjego rodzicami ne wyobrazam sobie mieszkania i zycia i ogolnei to ja strasznie tesknie za moim miastem i rodzina i moim starym psiakiem i kotami a on nie bardzo umie to zrozumiec tzn rozumie ale nie tak jak ja bo to facet i nie do konca wie co czuje kobieta i jak bardzo doskwiera mi to mieszkanie w Krk....

no coz... modle sie zbey udalo mi sie go przekonac....

o jej tylko nie to zadupie Krzeszowice... tarnów to przynajmniej jest miasto :) ja miałam możliwość pracowania w Krzeszowicach ale dojazd odemnie żaden mimo że to jakieś 20 km :) tak więc lepiej urabiaj o Tarnów a jak już nie to lepiej Kraków ale nie Krzeszowice...
    zresztą powiedz mu ze jak będzie dzidzia to bardziej Ci pomoże Twoja mama niż teściowa zawsze tak jest :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łatwo wziąć trudniej spłacic niestety!!!
    A kaska z kredytu szybko sie rozchodzi ale czasami bez tego się nie da!!:-(

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie czasu.. ludzi nie stać żeby samemu odłożyć.. żeby rodzice pomogli..przynazjmniej ja tak mam.
    ale w końcu się biorę za finanse. coś tam zbiram "do skarpety" nawet M nie wie bo zaraz by "pożyczył".. on ma takie lepkie łapki do kasy.. nie umie się rządzić nimi.

a tak to chociaż na czarną godzinę coś będzie. w lutym 13tka wpłynie to też całośc osdłożę.

Fedra, Rucia lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Rucia wrote:
    gocha04 wrote:
    Rucia wrote:

Jak tak zajść i się podpytać to ok, ale nic im nie podpisywać, bo późńiej już jesteś ich klientem i koniec. Podpisać oczywiście jak agent pojedzie pokazać jakieś mieszkanie i konkretnie będzie mówił.
    Rucia ja z agentami też współpracuje i tam mają takie rotacje, że nowi sa kompletnie nie przygotowani i nie czający o co chodzi i szlak mnie trafia jak ich widzę. Ale są i agenci bardzo ogarnięci i wiedzący co z czym się je i umiejący przedstawić ofertę klientowi.

he he he
    ja z racji tego że szukałam lokalu dla dwóch firm i troche się naoglądałam to też poznałam troche prace tych ludków od nieruchomości i naprawdę trzeba czasami się strasznie pilnowac bo potrafią takie kity wciskać że hej...
    Ami jak będziesz chciała to razem moze podejść do jakiegoś biura pośrednictwa nieruchomości i się rozejrzeć co oni tam proponują ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Amicizia wrote:
    i dzikei dziewczyny za rade i potiwerdzenie ze cena dobra i ze ogolnie teraz te obnizki

Fedra czyli myslisz przekonywac go do domu w Tarnowie?

w tym mieszkaniu ogrzewanie jest c.o. i wiesz jak juz mialabym mieszkac gdzie s w krk to chyba tam bo jendak ciotka w poblizu to dobra opcja zwlaszcza ze mieszkalam z nia 5 lsat i jest moja chrzestna i nie ma dzieci ma tylko mnie wiec zawsze by mi pomogla przy dziecku itd... no ale moz euda sie go na Tarnow przekonac.... tylko jak to zrobic... jak kiedys mowilam o cenach to stwierdzil ze calezycie dojezdzac do krk...hheh...to tez robota mamusi ktora uwaza ze dojezdzac z krzeszowic mozna ale z innego miasta juz nie a do tego ze praca to tylko w krk a to nie prawda mieszkam tu juz tyle czasu i nie mam pracy a mam az 3 fakultety i jakies znajomosci...

he he he
    powiem tak u mnie być takiego taniego domu nie kupiła więc lepiej w Tarnowie korzystać puki się da bo jak zrobili A4 to ludzie będą uciekać z krk do innych miast tam gdzie zycie tańsze :)
    a że w Tarnowie rodzine mamy to będę robić tak meża do kuzyna a ja do Ciebie na kawę ;)

juz zapraszam, teraz tylko trzeba skuteczny plan uknuc zeby meza przekonac do kupna domu w Tarnowie

i oglnie polecam, przyjemne nie za duze nie za małe miasto bardzo ładne starówka to starówka jest gdzie spacrowac sa parki baseny lodowiska las itd. uwielbiam moje miasto :)

Fedra lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 1016 1017 1018 1019 1020 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ