plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
widzę że większość z was zapracowana a ja dzisiaj porządki jesienne piękna dziś pogoda
-
nick nieaktualnyoki dziewczynki ja sie na razie zmywam-trza m jakis obiadek upichcic... ;P jesli bede miala chwile wieczorem w pracy to do was zajrze choc pewnie wszystkie juz bedziecie poza forum robiac znacznie ciekawsze rzeczy... ;P wiec jakby coc to do jutra i milego popoludnia dla wszystkich-trzymajcie sie cieplo :*
plemniczka lubi tę wiadomość
-
ja też zmykam robić porządki
-
Ja jak zwykle nic ciekawego nie będę czynić w weekend ;P Teraz mąż z córką sa na spacerze Ja siedze i się opieprzam A jutro tylko z zespołem na ślubie śpiewamy ale chyba 1 więc bez rewelacji:D
Klameczko no nadzieje mam )) Nie wiem czy słusznie, ale po tylu dniach totalnej beznadziei i doła że jest ze mną coś bardzo złego nareszcie jakiś promyk )))klamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyah dziewczyny, moj wykres poszedl w gore, i od rana jestem zemdlona... w tamtym miesiacu mialam wyzsza temp niz teraz przez cala fl, i caly czas mnie mdlilo... widze, ze to jest gdy mam wyzsza... i dzisiaj mi sie podniosla, i przypadlosc wrocila... no coz... oby sie utrzymala:) za ktoryms razem sie uda, i juz teraz sie zastanawiam, jak ja dam rade z naprawde wysoka temperatura, skoro teraz bez ciazy tak sie czuje, hehehe.
Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja jutro praca, moj m idzie na wyklad, jesli bede sie dobrze czula to polece tez na bazarek nakupic warzyw i bede gotowala, zeby na caly tydzien starczylo. Pod choinke dostalam ksiazke Julii Child z przepisami kuchni francuskiej i tak sie czaje zeby zrobic zupe i tarte cebulowa... tyle mam cebul, bo moj tesc uprawia warzywa i mam pelny kosz:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2012, 11:33
Woseba, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybella no wlasnie wczoraj sie zastanawialam, co ta temperatura zrobi, bo na okres jeszcze za wczesniej. jakby poszla w gore, to okres bylby za wczesnie, bo w 26dc, hehehe... no i se poszybowala:) ciekawa jestem nieprzytomnie co bedzie jutro:) narazie czuje, ze jest wyzej.