plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzosia-wiem dlatego wlasnie tak tu fajnie, a rodzinie nic nie chce mowic, bo tak jak piszesz bedzie: a po co a na co a czy finansowo sobie poradzicie.... a moze poczekaj az wyzdrowiejesz.... a ja mam swiadomosc ze lata leca, juz czwarty krzyztk na karku a chcialabym miec choc jedno dzieciatko...
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Gadgeta ja rodzinie to już wcale nic nie mówie Mama i jedna z sióstr powiedziały mi już, że jestem nieodpowiedzialna starając się o dziecko kiedy mam problemy hormonalne. Postanowiłam, ze jeżeli zajdę w ciążę to im powiem po upływie 3 m-cy, bo jakbym nie daj Bóg poroniła to mama pewnie by mi gadała, ze to na bank przez tarczycę (nawet jakbym ze schodów spadła -.-)
bella u mnie toczka w toczke to samo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:o matko to juz hardcore... zeby tak po terminie test jeszcze nie pokazywal ciązy... dziwne swoja drogą ze tak sie dzieje. Niktóre 4 dni przed @ mmaja juz pozytywne testy, a inne dopiero tydzien po @ !!!
plemniczka ja gdzies czytalam ze zagniezdzenie nastepuje miedzy 4 a nawet 12 dfl a podobno dopiero po zagniezdzeniu rosnie beta... wiec moze dlatego u jednej szybko jest + a druga czeka troche dluzej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:a ja nadal nie moge wprowadzić temperatur w FF -.- mam tylko 18 dni pokazanych a reszta???
kochana a moze cos źle kliknełas...nieweim..ja sie ledwo połapaąłm..ale chciałam sprawdzic nasze ovu:)póki co ma plusa:)zobaczymy czy z monitoringiem też ..;)a teraz kochane musze was opuścic..musze robote nadrobic...pa:) -
nick nieaktualny