X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki :)
    Ja się do Fredry dopisuje że będzie nam bardzo smutno bez ciebie jak byś znikła nam. Tak że nawet nie próbuj muzarcia bo cię zwiążemy zakneblujemy i posadzimy przed kompem żebyś mogła pisać z nami hi hi hi.
    A tak to w ogóle Dzień dobry dziewczynki i życzę wam miłego spokojnego dzionka :)

muzarcia, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • she Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, no to by była KATASTROFA gdyby Mazurcia zaniknęła :( ja niestety zaglądam do Was tylko wieczorami, żeby was przeczytać, ale jak już pójdę na zwolnienie to będę częstszym gościem :) i nie wyobrażam sobie tego wątku bez Mazurci :)
    i miłego dnia dziewczęta :)

muzarcia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia spróbuj tylko Nas zostawić. Forum bez twoich cennych rad byłoby bezużyteczne.

Cześć dziewczynyki. Zaraz uciekam odprowadzić dziecię do szkoły, wrócę, zrobię kawę, śniadanie i siadam do nadrabiania kilku stron.

Na mazowszu -10 stopni. Najchętniej nie wychodziłabym z domu, no ale nie ma tak dobrze :( Odliczam dni do ferii! 28 styczeń tuż tuż :D

muzarcia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziewczyny ja bym się zatęskniła...przecież nigdzie się nie wybieram...TAK MIŁO MI NAPISAŁYŚCIE...Kochane moje...jak ja bym bez Was mogła wytrzymać...

...tylko widzę że M. się spina a ja też bym musiała pewne koszty w kilku przyszłych miesiącach ponieść...chciałabym ruszyć z kopyta z jakąś działalnością...muszę porozglądać się za środkami z Unii...udać się do inkubatora i zacząć działać...
    ...muszę zadbać o siebie, bo hormony rozszalałe...

...za 12 dni kuracja na macie z podczerwienią, bo ona wpływa regulująco na gruczoły dokrewne-tj. tarczyca, trzustka, nadnercza, przysadka, jajniki itd. ...łagodzi stres... na jądra też działa, i reguluje u facetów testosteron...

Jak już jest w domu, to trzeba z niej skorzystać...

...
    Będę leżeć na niej dwa tygodnie i oddam ją M. za kolejne dwa znów ja będę na niej spała...popatrzymy jakie będą rezultaty...może coś się zacznie ruszać...

Poćwiczyłam wczoraj na piłce...dziś czuję mięśnie górnej części brzucha...klatki piersiowej itd...to chyba będzie mój rytuał...ta piła rusza to głęboko schowane mięcho...i relaksuje...

Poleżałam na mojej macie z kolcami...rewelacja...plecy, to całe w dziury miałam ;-) Wiecie jakie to super uczucie po takim seansie?
    Często tak leczę swoje bóle kręgosłupa i zmęczenie oraz nawet wysokie tętno z poddenerwowania...ból głowy również ale w ciąży nie wolno korzystać, bo tak mogłabym szczerze polecić...zamiast tabletek...

Rucia, Fedra, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam, że też niweluje zmarszczki i można na pupie celulit zmniejszać...wolno używać na każdą niemal część ciała...cebulki włosów, twarz, kark. plecy, ramiona, dłonie, stopy (słynna akupresura to właśnie to),brzuszek mmmm... jak ujędrnia po pewnym czasie...uda, łydki...jedynie na piersi nie stosowałam...bałabym się po prostu i tyle no i na narządy intymne też nie wolno chyba...wiem tylko, że jak się leży na brzuchu , to powoduje to też ukrwienie jajników, macicy i innych narządów wewnętrznych typu wątroba, itd. na plecach też działa...tylko trzeba być zmotywowanym...

Ciało, skóra po chwili pewnej przyzwyczaja się do tego ucisku i pieczenia, czasem bólu i trzeba się podnieść i lekko przesunąć, by zadziałać na kolejne punkty...

Zaczynam działać....idę po coś do schrupania, wafelek ryżowy i mandarynka na początek dnia...później ćwiczenia...
    Pierwszy tydzień -1,8 kg i były grzeszki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2013, 07:17

• she Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazurciu, kiedys bylam u dietetyka bo kupilam wizyte na grouponie. Wafelki ryzowe wcale podobno nie sa wskazane przy odchudzaniu. Tak mi przynajmniej powiedziala ta babeczka

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co odnośnie odchudzania. Mam koleżankę, ważyła ok 170kg. Wielka baba i wagowo, i zwrostem. Postanowiła się za siebie wziać. Poszła do dietetyka, dostała dietę pod swój organizm, zaczęła chodzić na siłownię, minął rok, może dwa lata, dzisiaj jest szczupłą 50kg dziewczyną :)

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale słyszałam że taka wizyta u dietetyka jest droga.. i potem zywienie też..

a ja nie mogłabym sobie pozwolic na rybki codziennie, chude mięsko itp..

czasu też na przygotowywanie tego nie wiem czy bym miała...

Muzarciu szkoda że staranka odłożyłaś.. a myślałam że tylko ja z tego forum jestem nie staraczkowa:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiecie co się dzieje z Beatą? Od dwóch dni nie uaktualnia tableki, wiem że @ u niej jest tuż tuż.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Nie wiecie co się dzieje z Beatą? Od dwóch dni nie uaktualnia tableki, wiem że @ u niej jest tuż tuż.

chyba pisała że dopiero zajrzy w poniedziałek.. ale tyle nas na forum że to może nie była ona.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Tyśka...za drogo na pewno...a gotowanie dwóch obiadów w moim przypadku, to już na bank za drogo...

No nie staram się, ale to nie chęć tzw. "papugowania"

Miałam jeszcze w sumie się starać ale tak wyszło...bez nerwów, bez stresów podjęta decyzja...jak się zdarzy, to i owszem, bo w planach było i jest ale sami nie będziemy się spieszyć...

Także Tysiunia teraz jestem Twoją towarzyszką doli :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2013, 07:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia mi się też wydaje, że pisała o poniedziałku...

Nie do odchudzania ale do podniesienia poziomu cukru to tak...jem góra dwa z rana...także spokojnie She...fajnie, że jesteś znów z nami;-)

Cenna rada...to tak samo jak wody smakowe i soki w kartonach i nawet cola light i słodziki...

Liczyłam na promocje na grejfruty i pomarańcze ale czekam a tu cisza...dałabym je do tyłu w skrzynkach do chłodnego pomieszczenia a tak drogie są cholerka...jak jesz jeden dwa dziennie to oki ale więcej to już kaplica...co fakt to fakt, dieta kosztuje...

Siłownia na mnie nie działała...wcale o dziwo a kocham orbitreca i bieżnie, szybkie rowerki i w ogóle...codziennie byłam....tzn 5 dni w tygodniu przez dwa miesiące...nic, tylko woda schodziła...i reszta wracała...ale ja dam radę...

Mała zapamiętam sobie to zakneblowanie he he he he hhi hih hi hi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2013, 08:01

Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!
    Muzarciu, nigdzie się stąd nie ruszaj! Sznurami Cię przywiążemy :)

Mam dużo pracy z rana, ale koło południa nadrobię straty, poodpowiadam na to, co naskrobałyście przez weekend - będę chyba znowu musiała robić notatki :)

Do napisania już niebawem!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia pracuj pracuj...my będziemy cicho...nie będziemy przeszkadzać...ciekawa jestem gdzie kupicie taaaaaaaaaaaaakiiiiiiiiii dłuuuuuuuuugi sznuuuuuuuuuuuuuur he he moje wariatki kochane ;-D

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam u siebie dietetyczkę 1wsza wizyta 60zł potem 50zł..
    pisze że najlepiej jakby chodzić do niej co tydzień..
    o ile na jedną wizytę mogłabym pójśc to łazic co tydzień.. no nie raczej.
    ja wiem że wystarczy zmienic nawyki zywieniowe, poprzestawiać kolejność, czasem drobnostki żeby organizm zaczął inaczej pracować..

może pójdę na wizytę jednorazową. żeby powiedziała jakie błędy popełniam (oprócz tych o których wiem).

a póki co hula hop, tabletki i spodenki..

ps. @ nie widać.. a szkoda bo już moglby mnie zalać.. temp niska, wczoraj było coś jakby plamienie ale się skończyło..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też lecę dziewczyny, bo mam pracy dużo...w tym kupić kątomierz i uratować syna z opresji...miał dwa komplety i nie ma ani jednego kątomierza...a jedynak i ma indywidualne nauczanie...dobre :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tak to jest z tymi naszymi @@@@@@ ale damy radę....mogłaby odbić Zosiu...bo implantacja możliwa jest przy dobrych tam naszych wiatrach ( nie mylić z pierdzioszkami he he) nawet do 12, 14 dni...

To nie dawanie nadziei Ci Zosiu ale tak czytałam...pewnie znów Cię to małpisko będzie szczuło i uderzy jak powódź z 97'...nie pozostało nic tylko czekać....a teraz fiku miku i nie ma muzarci w owufriendziku he he

Pa dziewczynki....miłego dnia...

zosia-ktosia, Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka, z mądrych rad to wiem tyle, żeby nie jeść po 18stej, pić dużo wody, bo oczyszcza organizm, i przy okazji rewelacyjnie wpływa na śluz płodny. Kiedyś oglądałam program o produktach LIGHT, i okazało się, że wcale one nie są takie LIGHt jak mogłoby się wydawać. Jeżeli masz parowar, to zacznij w nim przyrządzać jedzenie. Kilka lat temu chorowałam na żółtaczkę pokarmową, i musiałam być na diecie, kupiłam parowar, i teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego. Nie dosć, że gotuje wszystko na raz, ja nie muszę stać przy garach, a jedzenie jest tak delikatne, że nie mam uczucia sytości.

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć laseczki miłego dzionka, u mnie słoneczko ale i mróz w nogi szczypał:)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Dora Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Muzarciu nie możesz nas opuścić, kto by wtedy nam radził w sprawie leków itd.??

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
‹‹ 1056 1057 1058 1059 1060 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ